Bra Mat Hemma

Bra Mat Hemma matkassar

Bra Mat Hemma är ett matkasseföretag med mer fokus på husmanskost, om än en mer modern sådan, än andra aktörer. Samtidigt har man även kassar med specialinriktning för dem som vill följa en speciell diet. En annan skillnad med Bra Mat Hemma jämfört med andra matkasseföretag är att du sällan behöver komplettera med ett större antal basvaror. Det mesta finns helt enkelt med i leveranserna.

Varje matkasse är komponerad med klimatets, naturens och djurens väl med en stor andel ekologiska råvaror. Många av matvarorna är även närproducerade. Köttet är alltid svenskt och fiskråvaror är MSC-certifierade.

Tidsåtgången för respektive recept är mellan 25-40 minuter. Ju mer specialiserad matkasse, desto längre tid tar matlagningen.

Utbud

Bra Mat Hemma erbjuder fyra stycken olika färdiga matkassar med olika inriktning. Varje kasse finns i flera storlekar. För Premiumkassen, som inkluderar middagar för fyra dagar, kan du till exempel välja storlekarna 2 personer, 4 personer och 6 personer.

Premiumkassen: Komplett matkasse för 4 middagar med husmanskost med en modern touch – mellan 699 – 1199 kr
LCHF-kassen: Matkasse med mindre andel kolhydrater och mer fett och protein – mellan 699 – 1199 kr
Familjekassen: Matkasse med fokus på barnfamiljer – mellan 789 – 1099 kr
Låglaktoskassen: För känsliga magar – mellan 839-1099 kr

Bra Mat Hemma har även en matbutik online. Här kan du handla basvaror antingen som komplement till en planerad leverans eller som en enskild beställning.

Leverans

Bra Mat Hemma levererar i Värmland, Närke och Stockholm. Leveranser sker alltid på söndagar men tiderna är olika för olika orter. Matkassarna kommer i kylväskor som levereras fram till dörren. Skulle du inte vara hemma ställer chauffören väskorna utanför dörren och meddelar leverans via sms.

Hos Bra Mat Hemma kan du välja veckovis leverans eller leverans varannan vecka. Du kan även boka enstaka leveranser. Att notera är att matkassar inte levereras veckorna 52 och 1 samt under vissa veckor under sommaren.

Betalning

Bra Mat Hemma har stöd för kortbetalning och fakturabetalning. Vill du betala med kort registrerar du dina kortuppgifter vid beställning och sedan dras beloppet i samband med leverans på söndagen. För faktura väljer du Klarna Konto eller Klarna Faktura. För faktura betalar du en administrationsavgift på 25 kr.

Uppsägning/ändring

Du har ingen bindningstid på din prenumeration hos Bra Mat Hemma och du kan avboka en leverans, byta typ av matkasse, avsluta eller pausa din prenumeration när du vill genom att logga in på dina sidor och administrera ditt konto. Se till att göra dina ändringar minst sju dagar före nästa planerade leverans.

Mer om Bra Mat Hemma

Bra Mat Hemma AB grundades i Örebro 2009. Från början var fokus på Närke och Värmland men sedan en tid tillbaka finns företaget även i Stockholm. Med samarbete med Coop och Medmera-kortet får alla Coop-kunder 5% i återbäring per kasse.

Kontakt
Telefon: 054-15 40 00
E-post: kund@bramathemma.se

2 kommentarer till “Bra Mat Hemma”

Skriv en kommentar

1 stjärna2 stjärnor3 stjärnor4 stjärnor5 stjärnor
(53 omdömen)
 • (publiceras inte)

 1. Kommentar från Karin Trautman

  Hej Mats

  Vi levererar matkassar i Värmland och Närke. Gå in på vår hemsida http://www.bramathemma.se och beställ eller ring oss på 054-154000.

  Mvh Karin

  Svara
 2. Kommentar från Mats göransson

  Vill gärna få reda på hur man beställer dessa kassar… Mvh Mats med familj

  Svara