Skala och koka potatisen mjuk i lättsaltat vatten. Dela den i mindre bita, så går det snabbare.
Blanda kalkonförs med ägg, ströbröd, mjölk, salt och nymald svartpeppar i en bunke. Färsen blir ganska lös, precis som det ska vara.
Lägg ströbröd på en tallrik. Vänd biffarna i ströbröd och stek på båda sidor i smör. Lägg över biffarna i en ugnsform och tillaga klart mitt i ugnen 10-15 min. tills biffarna är helt genomstekta med en innertemperatur på 72 grader C.
Lagerbladsbräserad pärllök: skala löken. Hetta upp lite smör i en kastrull. Fräs lök och socker på medelvärme i 2-3 minuter utan att det bränner. Pudra ner vetemjöl. Tillsätt vatten, balsamvinäger, kinesisk soya, kycklingbuljong och lagerbladet. Låt sjuda 10-15 min.
Värm mjölk i en kastrull eller i en kopp i micron.
Häll av vattnet från potatisen. Tillsätt mjölk. (Ta lite i taget så att purén inte blir för lös). Tillsätt finrivet skal från citronen. Vispa till en slät puré med elvisp eller ballongvisp. Smaka av med salt och svartpeppar. (Tillsatte även en klick smör.)
Hetta upp olivolja i en stekpanna och fräs sugersnapsén på medelvärme, ca 1 min. Smaka av med salt och nymald svartpeppar.
Kakor är också mat! Som alla andra sidor använder matkasse.se webbplatskakor. Ingen information som kan identifiera dig sparas. Läs mer under länken "kakor" längst ner på sidan