Svartskålschips: skär bort stjälkarna från 200 g svartkål. Lägg bladremsorna på en ugnsplåt med bakplåtspapper. Blanda med 1 msk olivolja och 2 krm salt. Rosta högt upp i ugnen 7-8 min, tills kålen är knaprig.
Koka 1 förp farro enligt anvisningarna på förpackningen.
Fetaostkräm: finhacka en kruka dill och smula 1 förp fetasost. Blanda fetaosten, hälften av dillen, 2 dl turkisk yoghurt, 1 tsk olivolja och 2 krm salt i en liten skål.
Tärna 2 äpplen och klyfta 1 förp förkokta rödbetor.
Hetta upp lite olivolja i en rymlig stekpanna. Fräs rödbetor, 1/2 burk kapris och 1 tsk honung 4-5 min. Tillsätt äpplena och 2 tsk vitvinsvinäger, fräs ytterligare 2-3 min.
Strö resten av dillen över pannan med rödbetor. Servera med nykokt farro, fetaostkräm och svartkålschips.
Kakor är också mat! Som alla andra sidor använder matkasse.se webbplatskakor. Ingen information som kan identifiera dig sparas. Läs mer under länken "kakor" längst ner på sidan