Koka upp vatten till äggen. Lägg i dem och sjud 8 minuter.
Spola dem sedan kalla och skala dem.
Vitlökspasta: Skala och riv vitlöksklyftorna. Värm oljan i en
kastrull och tillsätt vitlöken och låt puttra ca 10 minuter eller
tills oljan är ljusbrun.
Dela, kärna ur och strimla chilin. Ta kastrullen från plattan och
rör i chili, vinäger och sesamfrön. Mixa eller stöt blandningen
i en mortel.
Kyckling: Koka upp buljongen och vattnet. Lägg ner kycklingen
och sjud ca 6 minuter.
Smaksätt buljongen med vitlökspasta och smaka av med salt.
Koka nudlarna enligt anvisningen på förpackningen.
Ansa och skiva salladslöken och grovhacka koriandern.
Lägg nudlar och böngroddar i skålar och häll på kyckling och
buljong. Strö på salladslök, koriander och dela och lägg i
äggen.
Kakor är också mat! Som alla andra sidor använder matkasse.se webbplatskakor. Ingen information som kan identifiera dig sparas. Läs mer under länken "kakor" längst ner på sidan