Hem » Stekt kolja med citron och pepparotssmör
Stekt kolja med citron och pepparotssmör - Recept från matkasse.se
30
2
Svårighetsgrad: Enkel
Stekt kolja med citron och pepparotssmör recept
Receptet kommer från
ICA .
Du behöver: 450 g potatis, gärna cecile 1 msk riven pepparot 1/2 citron 1/2 gurka 2 salladslökar 1 ask färsk dill 1 hjärtsallad ca 400 g koljafilé 50 g smör salt och peppar Gör så här: Koka potatisen. Skala och riv pepparoten. Skala och tärna gurkan.Skär salladslöken i tunna skivor. Plocka och hacka dillen. Ansa salladen och skär i bitar. Stek koljan i lite av smöret i en stekpanna. Salta och peppra. Smält resten av smöret och låt det sjuda tills det blir lite nötigt i tonen. Vänd ner pepparot och citronskal. Blanda gurka, salladslök, dill och sallad. Blanda med lite citronsaft, salt och peppar. Servera koljan med potatisen, salladen och citronsmöret.
middagstips - matkasse.se
middagstips