Matkassar för viktminskning

Viktminskning

Det finns inga direkt genvägar till att gå ner i vikt, varken på kort sikt eller lång sikt. Du måste antingen röra mer på dig i vardagen eller äta färre kalorier (eller både och!). Just det totala kaloriintaget kan vara lite svårt att hålla reda på. Dessutom är det smått omständligt att räkna på innehållet i varje måltid. Med en färdig matkasse för viktminskning kan du få mycket hjälp i processen att minska i vikt på ett sunt och hållbart sätt.

Fördelar med matkasse för viktminskning

  • Bra hjälp för hälsosam viktminskning
  • Näringsriktiga och kaloriberäknade middagar
  • Snabblagade recept med nya smaker
  • Kan anpassas för hela familjen
  • Alla veckans middagar planerade och klara med varje leverans

Så här fungerar matkassar för viktminskning

För att gå ner i vikt måste man äta färre kalorier än vad man gör av med och det är detta faktum som de producenter av matkassar för viktminskning fokuserar på. En matkasse för viktminskning bygger på kaloriberäkning och genom att följa recepten kan man ställa middagar för sund viktminskning på bordet enkelt och snabbt på bordet varje dag. Samtidigt som middagarna ger ett kaloriunderskott behöver man inte gå hungrig – middagarna är komponerade med en bra balans mellan kolhydrater, protein och fett för att ge största möjliga mättnadskänsla under en längre tid.

En matkasse för viktminskning innehåller allt som behövs för att ställa fyra eller fem middagar för mellan 2-4 personer på bordet. Matkassen kan levereras varje vecka eller varannan vecka.

LCHF matkasse

LCHF är en diet som har många följare. Idén är i korthet att man genom att minska på kolhydraterna och i stället äta mer fett och protein ska kunna uppnå viktminskning utan att man behöver gå hungrig. Det finns ett par företag inom färdiga matkassar som erbjuder LCHF matkasse och du kan läsa mer om dem ovan.

ViktVäktarna ProPoints matkasse

ViktVäktarna är ett koncept med lång historia och modellen med ProPoints är dokumenterat effektiv för viktminskning på lång sikt. Med en matkasse anpassad efter ProPoints blir det enklare att äta enligt ViktVäktarnas modell. Recepten är beräknas enligt modellen så det blir en smal sak att hålla reda på poängen. Komplettera med ViktVäktarnas övriga verktyg för att få större chanser att nå din önskade målvikt.

Enkelt att anpassa för hela familjen

Kanske är det inte alla i familjen som vill gå ner i vikt? De matkasseföretag som har matkassar för sund viktminskning ser till att skicka med tips på hur en portion enkelt kan anpassas för att passa alla i familjen, även barn.