Årstidernas rabattkod – 20% vid första beställning!

Rabattkod: Följ denna länken

Ger 20% rabatt vid första beställningen.

Årstidernas matkassar kommer med näringsrika recept lagade med ekologiska ingredienser, med fokus på växtbaserade och miljövänliga alternativ.

För dem som vill laga enkla, hälsosamma, ekologiska vardagsmiddagar är Årtidernas matkasse ett utmärkt val. Årstiderna skickar förportionerade ekologiska ingredienser som redo att lagas enligt enkla-att-följa receptkort som följer med varje beställning.

Årstidernas rabattkod

Hur Årstiderna fungerar

Årstiderna erbjuder tre huvudsakliga matkassar: vegetarisk, vegansk or flexitarisk. Det finns även glutenfria, barnvänliga och lågkalorival för att alla ska få precis det de vill och kan äta.

Det är ytterst enkelt att prenumenera på leverantörens matkassar. När du har skirivt in din betalningsinformation så väljer du specifika måltider från din plan och leveransdatum för följande vecka.

Vilka är Årstiderna?

Årstidernas matkassar är ekologiska och hälsosamma. De flesta rätterna har högt näringsvärde utan överflödiga kolhydrater och lagas med ekologiska råvaror varav så pass många som det bara går är grönsaker som är i säsong. Årstiderna-smaker kommer att vara bekanta för de flesta svenskar.

Vad är det som är så speciellt med Årstidernas matkassar?

Förutom att alla råvaror är strikt ekologiska så har Årstiderna åtagit sig fler miljömässiga utmaningar, däribland:

  • No-fly policy: detta innebär alla inget av det du hittar i din matkasse från Årstiderna har fraktas med flyg
  • Säsongens bästa: Hos årstiderna strävar man efter att alltid använda så många grönsaker som är i säsong som det bara går
  • Miljövänligt koldioxidavtryck: Årstiderna gör sitt bästa för att minska sitt koldioxidavtryck
  • Inget rött kött: Årstiderna är måna om både klimatet och kundernas hälsa genom att de har uteslutit allt rött kött från sina recept

Är Årstidernas recept lätta att laga?

Årstidernas matkassar är oftast enkla att tillaga, ofta tar det mindre än 30 minuter från början till slut. Du behöver inte heller ingen omfattande matlagningserfarenhet för att klara av att laga dessa läcka ekologiska middagar.

Vad gör Årstiderna annorlunda?

Det är Årstidernas fokus på klimatsmarta råvaruval som skiljer Årstiderna från andra hälsosamma måltidsleverantörer. Inte bara är alla grönsaker är ekologiska, de flesta är även i säsong och inga har fraktas med flyg.

Vem Årstiderna måltidspaket bra för

Årstiderna är ett av de bästa måltidspaketalternativen för dem som gillar ekologisk mat och enkla, hälsosamma måltider. Det är också ett bra val för vegetarianer eftersom den växtbaserade menyn innehåller många rejäla vegetariska alternativ varje vecka.

Årstidernas rabattkod

Frågor och svar om Årstidernas rabattkod

Som nykund hos Årstiderna får du en 20% rabatt på din första beställning. Nedan hittar du flera vanliga frågor om Årstidernas rabbattkod:

Jag är redan kund. Kan jag använda rabattkoden?

Nej, erbjudandet gäller endast kunder som inte provat Årstidernas matkassar tidigare.

Kan jag använda rabattkoden på alla matkassar?

Ja – erbjudandet omfattar alla Årstidernas matkassar. Rabattkoden kan dock endast användas en gång per kund.

Kan jag kombinera erbjudandet med andra rabatter?

Nej, du kan inte kombinera erbjudandet med andra rabatter.

10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Årstidernas rabattkod
Upp till 1549 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder