Better Feast: Recension & Rabattkod

Better Feast är ett av de senaste tillskotten på marknaden bland hemlevererade matkassar i Sverige som låter dig spara in tid på dina inköp och matlagning – med Better Feast behöver du nämligen bara värma upp maten!

Företaget grundades i Danmark och filosofin kring deras produkt är att leverera hälsosamma och varierade rätter ihopsatta av dietister och kockar. Matkassarna innehåller middagar för tre till fem dagar, för två till fem personer och levereras direkt hem till din dörr.

50 % på Familjekassen. Välj mellan 9 färdigrätter varje vecka

Spara tid på inköp och matlagning. Välj din måltidskasse: Viktminskningskassen, Vardagskassen, Familjekassen, Bootcamp, Vegetariskt. Förenkla din vardag och beställ din matkasse idag.
Better Feast Recension
9.4
Visste du att:
Better Feast erbjuder matkassar med färdiglagade rätter som kan värmas upp i ugn eller mikrovågsugn?

Better Feast Utbud

Better Feast erbjuder möjligheten att välja mellan nio färdiga rätter inom flera kategorier – varje vecka.

Better Feast Leverans

Better Fresh levererar matkassar till hela Sverige.

Better Feast Betalning

Betalning sker med betal- eller kreditkort

Vad är Better Feasts sommarerbjudande?

Better Feasts sommarerbjudande är ett som fokuserar på hälsan och att ”förbereda dig inför Sommarkroppen”. Här har man därför satt ihop ett matkassealternativ över fyra veckor med avsikten att få dig att bli av med de där extra kilona, samtidigt som du ger din kropp en behövlig semester från den skräpmat och dåliga vanor som vardagen ofta för med sig.

Erbjudandet – och tillika träningsprogrammet – sträcker sig över fyra veckor och inleds med en tre-dagars smoothie-cleanse för att komma igång. Allt är förberett så långt som möjligt och allt du behöver göra är att tillsätta havremjölk, skyr eller annan mjölk/mjölkfri produkt som du föredrar. Vidare följer sedan veckomenyer med fem mål mat per vecka i det som Better Feast kallar ”viktminskningspaketet.

Alla måltider är noggrant förberedda och allt som krävs är att de värms upp i ugnen eller mikron och sen är det bara att hugga in. På menyn hittar vi en rad välkända recept och rätter som Omelett med potatis och kyckling, Grön pastasallad med köttbullar och Kycklingbröstfilé med pestomarinerad potatissallad.

Sommarerbjudanden för hela familjen hjälper dig med middagar under sommarlovet och semestern
Kolla in dessa erbjudande från Middagsfrid!

Hur kan jag planera min matkasse för semestern?

Better Feast vill även göra det enkelt för sina kunder under semestern och vet med sig att många familjer och hushåll åker till sina sommarställen – eller rent av utomlands. Man har därför tagit fram det som man kallar för ”Semesterkalendern” och ger dig med detta möjligheten att planera dina matkassar ända fram till mitten på augusti. Klicka i och ur de leveranstillfällen du vill/inte vill ha och låt sedan Better Feast ta hand om resten i lugn och ro!

Better Feast Uppsägning/ändring av prenumeration

Mer info inom kort

Inga kommentarer till “Better Feast”

Skriv en kommentar

1 stjärna2 stjärnor3 stjärnor4 stjärnor5 stjärnor (Inga omdömen än)
Better FeastLoading...
  • (publiceras inte)

Allas matkassar fran Better Feast

Prova på-pris från:

282kr

Ord. pris kr

3-5

2-5

Better Feast

Det är alltid svårt att hitta tid till att laga hälsosamma måltider mitt i veckan och det vet Better Feast om. Med deras matkasse får du tid till annat, samtidigt som du och din familj äter gott varje kväll. Välj bland en stor samling recept och låt dig inspireras av smaker från hela världen – eller ta chansen att komma igång med din nya hobby och se hur deras snabblagade recept hjälper dig att frigöra dyrbar tid åt hela familjen!

Exklusiv rabattkod

50% rabatt på ditt första köp på Familjekassen

Kom igång med din fräscha måltidsplan idag!
Upp till 1 549 kr på 6 kassar

Få upp till 1549 kr rabatt nu

Spara upp till 1177 kr på 5 kassar från HelloFresh och upptäck nya vegetariska mästerverk. Upptäck nya gröna favoriter och spara upp till 989 kr på 4 matkassar från HelloFresh.
HelloFresh Recension
9.8
Upp till 1549 kr på 5 kassar!
Better Feast
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Better Feast
Upp till 1549 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder