Beyond Body: Recension & Rabattkod

Beyond Body – Ett personligare sätt att gå ner i vikt

Beyond Body är företaget som med sina personligt anpassade måltidsplaner hjälpt kvinnor över hela världen att gå ner i vikt. Nu breddar man sitt utbud för resten av befolkningen och villl med detta även hjälpa män att hitta en individuell väg mot sitt viktminskningsmål.

Vad är egentligen Beyond Body, hur fungerar det och är det värt pengarna? Detta är alla frågor vi tänker försöka besvara medan vi tar en närmare titt på konceptet kring Beyond Bodys personliga måltidsplaner.

Få 30 % rabatt på din personliga hälsobok! Använd koden: FRISKA

En bok om viktminskning och hälsosam livsstil för resten av ditt liv
6.1

Vad är Beyond Body?

Det kan vara väldigt svårt att gå ner i vikt i dagens samhälle. Med så många olika grejer som ska hinnas med; barnen på dagis; jobbet; sätta middag på bordet; städa huset – blir det lätt att hälsan får hamna på efterkälken. Detta innebär snabbmat efter jobbet, massa stillasittande framför tvn och allt för mycket godis, chips och läsk till fredagsmyset.

Beyond Body är medvetna om detta och tog därför tillfället i akt att skapa en produkt som underlättar. Från detta kom den ursprungliga Beyond Body-boken som först riktade in sig på att hjälpa kvinnor med i sin viktminskning, men som idag även tagit steget mot att inkludera resten av befolkningen.

 

Vad får man med Beyond Body?

Beyond Body grundades 2020 i Litauen av två kvinnor och har sedan dess tagit sig vidare till ytterligare länder runt om i världen – därav Sverige, på senare tid. Med Beyond Body får du en personlig måltidsplan, specifikt anpassad för dig – i en bunden bok fylld med ytterligare tips och trix för att gå ner i vikt och träningsrutiner som får dig att leva ett sundare och aktivare liv.

Såhär fungerar Beyond Body

Det hela börjar med ett quiz – ”ett quiz för att få reda på allt”. Detta quiz avser att låta Beyond Body lära känna dig och dina vanor för att på bästa sätt sätta ihop en personlig måltidsplan åt dig. Man vill veta om dina matvanor och allergier – för att undvika olyckor och dåliga middagar – dina träningsvanor och målsättningar; hur mycket du sover och så vidare.

På vägen genom quizet får du dessutom ”se hjulen snurra” och efter varje moment får du mer och mer information gällande vad som sker bakom kulisserna på vägen mot din personliga måltidsplan. Här kan vi se bland annat se att Beyond Body ger:

  • En snabbare och långvarig viktminskning
  • Eliminerar risken att gå upp i vikt efter de första 28 dagarna
  • Reducerar hälsoproblem
  • Tar bort behovet för fler dieter i framtiden – detta är den enda måltidsplan du någonsin kommer behöva!
  • Du behöver inte anpassa ditt liv – boken anpassar sig efter dig
  • En stressfri övergång till en hälsosammare diet

När quizet väl är slutfört sätter Beyond Body ihop din personliga bok åt dig och du väljer sedan hur du vill få den levererad till dig. I boken som skickas till dig får du över 500 recept och en långvarig måltidsplan för din viktminskning, tillsammans med träningstips och förslag på övningar och aktiviteter.

 

Fördelar med Beyond Body

Innan Beyond Body kom till fanns Perfect Body DNA, som hjälpte tusentals kvinnor att gå ner i vikt på ett hälsosamt vis. Beyond Body kom till från detta företag och genom att deras grundare insåg att kvinnor inte bara ville går ner i vikt men också behålla vikten de kommit ner till.

Utöver att förse dig med en måltidsplan och träningsprogram ger Beyond Body därför även dig en hel mängd ytterligare tips för en hälsosammare livsstil. Detta inkluderar, förutom en bra diet, även tips för att förbättra sömn, minska stress och ångest, samt andningsövningar och meditation – allt såklart personligt anpassat enligt informationen du ger dem.

Värt att nämna är också att eftersom boken innehåller över 500 olika recept så har du något för ett helt år – och lite till. Detta kommer underlätta din förmåga att hålla dig till din måltidsplan och på så vis även din hälsa på ett positivt sätt. Beyond Body avser vara den sista boken du någonsin behöver för att en gång för alla ta hand om din hälsa och bli den person du alltid velat vara!

 

Denna typen av person är Beyond Body gjort för

Beyond Body är för personer som vill gå ner i vikt och hålla sig där – för alltid. Genom att ge sina kunder långsiktiga metoder och planer för sin viktminskning menar företaget på att detta är den sista dieten du någonsin kommer behöva.

Ursprungligen gjort främst för kvinnor men idag tar Beyond Body klivet över mot den andra halvan av befolkningen och öppnar upp dörrarna för män. Detta innebär såklart även att måltidsplanen behövts justeras för att passa den manliga kroppen och dess krav på kost, träning och näring.

 

Såhär säger experterna om Beyond Body

Bland alla olika trender för viktminskning är det inte svårt att bli lite förvirrad och kanske till och med förlorad bland alla olika val som finns där. Mycket av det vi ser på sociala medier är inte alltid vad det verkar och det är på samma vis inte ovanligt att hitta tips som inte har avsikten att hjälpa dig, annat om du är intresserad av att hjälpa personen som delat det genom att titta.

I dessa fall tittar vi alltid mot experterna för att se vad de tycker om metoden vi undersöker och i fallet med Beyond Body har mottagandet bland diet- och näringsexperter varit väldigt bra. Man hyllar främst företagets fokus på långsiktiga strategier och avsaknaden av ren svältning som i många andra fall är ”en del av processen”. Beyond Body avser inte bara att få dig att gå ner i vikt utan vill även att du blir hälsosamt – och det gillar både vi och experterna.

 

Vanliga frågor och svar

Är Beyond Body värt pengarna?

Har du gett dig på dieter, måltidsplaner och träningsprogram tidigare och inte fått några bra resultat så är det inte konstigt om du undrar: är Beyond Body värt pengarna? Där andra måltidsplaner många gånger kör med en ”one-size-fits-all”-approach väljer istället Beyond Body att gå den mer personliga vägen.

Med sin specialanpassade bok avser de förse dig med personliga tips och trix, tillsammans med en helt individuell måltidsplan som tar dig från punkt A till punkt Ö på dina villkor, med dina föredragna måltider och utan en massa onödigt fluff som du ändå inte bad om. Detta är något som är väldigt unikt inom branchen och något som får Beyond Body att stå ut i mängden bland sina konkurrenter.

 

Hur mycket kostar Beyond Body?

Din personliga måltidsplan och bok går att beställa i två format. Du kan antingen välja det mer kostnadseffektiva alternativet av en e-book för $40 eller välja att köpa den bundna boken för $65 (och då ingår även e-book:en). Detta är dock ett engångsköp och ett med avsikten att räcka hela livet. Inga prenumerationer, avbokningar eller uppsägningar – bara klicka, köp och förändra ditt liv en gång för alla!

 

Finns det ytterligare tjänster att köpa till från Beyond Body?

Alla kan vi behöva lite extra hjälp på vägen och även om Beyond Bodys bok är designad för att vara det enda hjälpmedel du någonsin kommer behöva – så kan det ibland trots detta behövas lite mer hjälp. Detta främst i takt med att du går ner mer och mer i vikt och det, på grund av detta, blir svårare att få de sista kilona att trilla av kroppen.

I dessa fall kan det vara fördelaktigt att prata med en dietist och även detta kan Beyond Body erbjuda till en liten extra kostnad – genom deras app.

 

 

 

 

 

 

 

Inga kommentarer till “Beyond Body”

Skriv en kommentar

1 stjärna2 stjärnor3 stjärnor4 stjärnor5 stjärnor (Inga omdömen än)
Beyond BodyLoading...
  • (publiceras inte)

Beyond Body

10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Beyond Body
Upp till 1549 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder