🏷️ Matkasse Black Friday

Nu är det dags för Black Friday-rea igen och precis som alla år tidigare är det dags att spara in dina surt förvärvade kronor och unna dig någonting nytt som belöning för allt hårt arbete. Istället för att ge dig ut till El-Giganten och slåss över en ny TV skulle vi föreslå en ny matkasse för dig och din familj och har därför radat upp våra mest populära alternativ nedan tillsammans med deras rabatter.

Vi vill såklart även lyfta fram ett par kandidater som vi själva tycker lyser lite extra starka just inför denna Black Friday-rea, presentera dem lite kort och visa dig vad du kan förvänta dig ifall du väljer att spendera dina pengar på just dessa.

LeverantörPrisTill butiken
Matkasse Black Friday343kr
Matkasse Black Friday559kr - 1569kr
Matkasse Black Friday384kr
Matkasse Black Friday699kr - 999kr
Matkasse Black Friday282-1040 kr
Matkasse Black Friday445kr
Matkasse Black Friday859kr - 959kr
Matkasse Black Friday529kr - 899kr
Matkasse Black Friday505kr - 1780kr

🏷️ Linas Matkasse – Black Friday-erbjudande

Vid det här laget känner nog de flesta till Lina, men för de som inte gör det kan vi kort berätta lite om henne och matkassen som kan levereras till din dörr. Som dietist och matkreatör skapar Lina varje vecka en sprudlande meny av godsaker, fylld med nyttiga och smakrika alternativ och ger dig sedan möjligheten att välja ut din egna veckomeny och få den hemskickad direkt till dörren – något som gjort dem till ”Sveriges populäraste matkasse”.

Så är du någon som uppskattar hemmalagad mat, specifikt utvald av professionella dietister och matkreatörer så kommer du med största sannolikhet också uppskatta det faktum att du nu kan få ta del av denna matkasse till ett speciellt Linas Matkasse Black Friday-pris. För den som kommer ihåg förra året så slog Linas matkasse verkligen till på stort och på samma vis har de ett iögonfallande erbjudande även i år!

Väljer du att börja prenumerera på Linas Matkasse i samband med Black Friday får du därför hela 30% rabatt på dina första två matkassar och får dessutom en liten premie på köpet i form av en present. Välj mellan ett unikt knivset med skaft i trä, en vacker mugg eller ett par trevliga Kosta Boda-glas!

🏷️ HelloFresh – Black Friday-erbjudande

HelloFresh är en av matkassarna på marknaden med mest flexibilitet att erbjuda den upptagna och tidskvävda familjen. När du väljer att prenumerera på en av deras kassar får du nämligen hemskickat mat för antingen tre, fyra eller fem olika recept per vecka och kan sedan skräddarsy hela din matkasse utifrån deras veckomeny fylld av rätter.

Oavsett om du är vegan, vegetarian eller bara lite mer specifik gällande typen av rätter som du önskar på ditt middagsbord, så finns det något för alla att välja mellan!

Inför HelloFresh Black Friday har vi på Matkasse.se sett till att få fram ett alldeles lysande erbjudande till dig som ny kund. Detta gör att ifall du beställer en matkasse för din familj – oavsett hur stor – så kommer du få 30% rabatt på dina första två leveranser och sedan ytterligare 20% på de två nästkommande. Detta gör att du sparar minst 549 SEK och upp till hela 949 SEK, på fyra leveranser av HelloFresh!

10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Matkasse Black Friday
Upp till 1549 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder