Bra Mat Hemma: Recension & Rabattkod

Bra Mat Hemma matkassar

Bra Mat Hemma är ett matkasseföretag med mer fokus på husmanskost, om än en mer modern sådan, än andra aktörer. Samtidigt har man även kassar med specialinriktning för dem som vill följa en speciell diet. En annan skillnad med Bra Mat Hemma jämfört med andra matkasseföretag är att du sällan behöver komplettera med ett större antal basvaror. Det mesta finns helt enkelt med i leveranserna.

Varje matkasse är komponerad utifrån ett klimatsmart perspektiv och innehåller en stor andel ekologiska råvaror. Många av matvarorna är även närproducerade. Råvarorna är noga utvalda från tillverkare och odlare. Kött, fågel och fisk är alltid färska och med svenskt ursprung och fiskråvarorna är MSC-certifierade.

Tidsåtgången för respektive recept är mellan 25-40 minuter. För den kockförberedda matkassen; Nästan klart, lägger du enbart handen vid de sista momenten av matlagningen, vilket innebär minsta möjliga tidsåtgång.

Utbud

Bra Mat Hemma erbjuder sju stycken olika färdiga matkassar med olika inriktning och just nu kan du beställa första kassen för 559 kr. Varje kasse finns i flera storlekar. För samtliga matkassar, som inkluderar middagar för fem dagar, kan du välja storlekarna för 2 personer, 4 personer eller 6 personer.

  • Familjekassen: Matkasse med fokus på barnfamiljer för hushåll
  • Familjekassen Laktosfri: Laktosfri matkasse med fokus på barnen för hushåll f
  • LCHF-kassen: Matkasse med mindre andel kolhydrater och mer fett och protein –
  • Nästan klart: En kockförberedd matkasse som lagats från grunden utan tillsatser
  • GI-kassen: En matkasse som innehåller mat med långsamma kolhydrater
  • Flexitariankassen: En matkasse med vegetariska middagar tillsammans med fisk och fågel, ibland lamm och nötfärs men inget processat kött

Bra Mat Hemma har även en matbutik online. Här kan du handla basvaror antingen som komplement till en planerad leverans eller som en enskild beställning.

Leverans

Bra Mat Hemma levererar i Värmland, Närke och Stockholm. Leveranser sker alltid på söndagar men tiderna är olika för olika orter. Matkassarna kommer i kylväskor som levereras fram till dörren. Skulle du inte vara hemma ställer chauffören väskorna utanför dörren och meddelar leverans via sms.

Hos Bra Mat Hemma kan du välja veckovis leverans eller leverans varannan vecka. Du kan även boka enstaka leveranser. Att notera är att matkassar inte levereras veckorna 52 och 1 samt under vissa veckor under sommaren.

Betalning

Bra Mat Hemma har stöd för kortbetalning och fakturabetalning. Vill du betala med kort registrerar du dina kortuppgifter vid beställning och sedan dras beloppet i samband med leverans på söndagen. För faktura väljer du Klarna Konto eller Klarna Faktura. För faktura betalar du en administrationsavgift på 25 kr.

Uppsägning/ändring

Du har ingen bindningstid på din prenumeration hos Bra Mat Hemma och du kan avboka en leverans, byta typ av matkasse, avsluta eller pausa din prenumeration när du vill genom att logga in på dina sidor och administrera ditt konto. Se till att göra dina ändringar minst sju dagar före nästa planerade leverans.

Mer om Bra Mat Hemma

Bra Mat Hemma AB grundades i Örebro 2009. Från början var fokus på Närke och Värmland men numera finns företaget även i Stockholm,  Göteborg och Skåne.

Kontakt
Telefon: 054-15 40 00
E-post: [email protected]

En kommentar till “Bra Mat Hemma”

  1. Kommentar från Mats göransson

    Vill gärna få reda på hur man beställer dessa kassar… Mvh Mats med familj

Bra Mat Hemma

10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Bra Mat Hemma
Upp till 1549 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder