Cake It Easy – När du vill både ha kakan och äta den: Recension & Rabattkod

Det blir idag allt mer populärt att beställa tårta online för de där allra mest speciella högtiderna – inte minst efter att en prenumeration på matkasse ställt ens mumsiga middag på bordet. De kallas tårtogram och passar alldeles utmärkt i samband med högtider som födelsedagar, avskedsfester eller jubileum.

Cake It Easy är en av de största spelarna på den nordiska hemleveransmarknaden (när det kommer till tårtor och bakelser) och vi har därför tänkt kolla lite närmare på deras utbud i denna artikel. Hos Matkasse.se hittar du alltid de allra senaste matkasseerbjudandena för dig och din familj, tillsammans med viktig information om sortiment och rabattkoder. 

Cake it Easy förstasida

Cake it Easy’s Förstasida

Detta är unikt med Cake It Easy

Contents

 • Om företaget: Grundades i Norge av två bagarsöner
 • Ordinariepris: sätts individuellt från bagerierna
 • Leveranser: mån–fre, 7–15 och lör–sön,10–14
 • Stort utbud av tårtor from en mängd olika samarbetspartners
 • Betalning via kort, faktura eller delbetalning

 

För- och nackdelar

FördelarNackdelar
Beställ tårta från ditt favortbageri eller en av många samarbetspartnersÄnnu inte tillgänglig i hela landet
Anpassade tårtor och familjära klassiker
Leveranser alla dagar i veckan
Tårtkalendern hjälper dig att aldrig missa ett tårt-tillfälle igen

Om Cake It Easy – så här fungerar det

Cake It Easy grundades av bagarsönerna och tillika bröderna Marius och Haakon från Norge. Konceptet arbetades fram i samband med att de båda försökte skapa e-handelsplattformar för sina respektive bageri och snabbt insåg att det inte fanns några bra alternativ för bakverk, tårtor och fikabröd. 

Från detta föddes idén till Cake It Easy och över åren har företaget växt sig stort i Norden för att idag leverera tårtor till över 100,000 nöjda kunder i både Norge och Sverige. 

Stort utbud av tårtor

Cake It Easy fungerar genom partnerskap med en stor mängd svenska bagerier. På så vis kan de erbjuda ett stort sortiment av tårtor på fler olika orter till alla sina kunder. Bland alternativen hittar du bland annat: 

 • Födelsedagstårtor
 • Fototårtor
 • Studenttårtor
 • Doptårtor
 • Glutenfria tårtor
 • …och mycket, mycket mer

Tårtkalendern

Har du någonsin kommit på någons födelsedag samma morgon och fått springa runt till bagerier och snabbköp i jakt på en tårta? Nog har vi alla varit där och med anledning av detta har Cake It Easy skapat sin Tårtkalender. 

I tårtkalendern får du själv mata in viktiga födelsedagar och jubileumsdatum för att sedan i god tid motta en påminnelse om att köpa tårta i mailen. 

Beställ tårta idag!

Att beställa tårta från Cake It Easy görs med fyra enkla steg: 

 1. Leta upp din ort genom att mata in dess postnummer i sökfunktionen
 2. Hitta tårtan du vill beställa i något av de lokala bageriernas kataloger
 3. Anpassa efter önskemål med bild, text eller annat pynt
 4. Betala enkelt med kort, faktura eller delbetalning (samma pris som hos konditoriet)
 5. Välj om din leverans ska skickas hem till en adress eller hämtas i butik. 

Priset och betalning

Priserna hos Cake It Easy varierar beroende på konditori och typ av tårta men är alltid likställda till priserna du hittat vid besök på plats. Utöver detta får du såklart också betala en utkörningsavgift – i de fall att du vill få din tårta levererad. 

Denna avgift varierar även den, men istället beroende på avstånd och börjar i regel på 270 kr. 

Leveranser

Alla leveranser sker med bud och direkt till den angivna adressen på din order. Du kan planera dina leveranser med Tårtkalendern och bli påmind om viktiga högtider och jubileum. 

Alla leveranser sker antingen: 

 • Mån–fre, 7–15
 • Lör–sön, 10–14

Ändringar och uppsägningar

Behöver du ändra eller avboka din beställning av tårta måste detta ske senast två arbetsdagar innan den bokade leveransen. Det kan fortsatt finnas möjlighet att avbryta er beställning efter detta, så försök alltid att kontakta Cake It Easy direkt i dessa fall. 

För att ändra en tidpunkt för leverans/hämtning gör detta direkt med bageriet. Ändring av innehållet kan göras genom att svara på bekräftelsemailet som du tog emot vid beställningstillfället. 

Vanliga frågor och svar

Vad kostar det att beställa tårta?

När du beställer tårta online betalar du dels priset för själva tårtan och sedan priset för leverans. Hos Cake It Easy är det bagerierna själva som sätter sina priser och sen tar Cake It Easy ut sin leveransavgift beroende på ort och avstånd. 

Var kan man köpa födelsedagstårta?

Hos Cake It Easy finns det ett stort utbud av födelsedagstårtor – för både stora och små – som dessutom kan anpassas med bild, text eller annat pynt. 

Kan man skicka tårtor till flera platser samtidigt?

Cake It Easy erbjuder även att skicka tårtor till flera platser samtidigt. För att göra detta skickar du en förfrågan till deras kundtjänst som sedan planerar och hjälper dig med din leverans. 

Inga kommentarer till “Cake It Easy – När du vill både ha kakan och äta den”

Cake It Easy – När du vill både ha kakan och äta den

10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Cake It Easy – När du vill både ha kakan och äta den
Upp till 1549 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder