Cake it easy

Exklusiv rabattkod

Rabattkod: TÅRTKALAS eller STUDENTEN

10% rabatt på alla tårtor under hela juni!

Innehåll

Cake it easy är Nordens största webbportal för att enkelt kunna beställa tårtor över nätet. Cake it easy har ett samarbete med över 300 lokala bagerier i Sverige och Norge. Firman drivs av två män, med lång bagartraditioner i släkten, som startade för att de helt enkelt ville göra det lättare att synligöra utbudet av tårtor från lokala bagerier.

Ska du fira något:
Beställ din personliga fototårta på nätet och få den direkt levererad hem till dörren. Eller varför inte beställa en tårta istället för ett blommogram till någon som bor långt bort och som du vill fira.

Utbud av tårtor

Utbudet är mycket stort genom samarbetet med de 300 bagerierna och det går att själv designa sin tårta, välja leverans till dörren eller hämta tårtan själv. Att beställa från Cake it easy lämpar sig både för företag såväl som privatpersoner. Exempel på olika typer av tårta följer här:

  • Fototårta
    • personliga bilder eller företagsloggor som man enkelt laddar upp.
  • Födelsedagstårta
  • Konfirmationstårta
  • Doptårta
  • Studenttårta

Det går även att lägga in en tårtkalender för att få en påminnelse via e-mail om särskilda dagar, värda att fira med tårta, som man själv lagt in i sin kalender.

Det finns även ett utbud, om än ett litet mindre utbud av glutenfria tårtor men där sker ett fortlöpande arbete för att utvidga sortimentet.

Skicka en tårta

Istället för att skicka en blomma, går det att skicka en tårta till någon eller varför inte till ett helt företag eller en företagskedja för att uppmärksamma någon särskild händelse. Det går att beställa och leverera till olika platser samtidigt och det oberoende om det är ett 10-tal eller 100-tals tårtor.

Leverans

Du väljer själv om du vill hämta tårtan i bageriet direkt eller få den levererad hem. Hämtar du själv tårtan tillkommer ingen avgift.

Betalning

Betalning sker med kort eller med faktura i efterskott genom den säkra betalningslösningen Bambora eller Klarna, som är PCI-certifierade.

Uppsägning/ändring

Ändringar av beställningen ska göras så snart som möjligt till bageriet. En ändring eller avbeställning måste ske senast 2 arbetsdagar innan avtalad leverans.

Mer om Cake it easy

Mer information t.ex. kring användarvillkor, reklamation och personuppgiftspolicy finns på deras hemsida.

Inga kommentarer till “Cake it easy”