DoFasting: Recension & Rabattkod

Såhär vill DoFasting hjälpa dig att gå ner i vikt och hålla den nere

Contents

DoFasting är ett spännande nytt varumärke på fitnessmarknaden som avser att hjälpa dig att gå ner i vikt genom att fasta. Tänker du direkt att ”ja, det är klart jag går ner i vikt om jag slutar äta”, så är du dock bara delvis korrekt i dina föraningar. DoFasting förespråkar nämligen tekniken Intermittent Fasting som går ut på att begränsa dina måltider under dagen och på så sätt lyckas gå ner i vikt och leva en hälsosammare livsstil.

Så, hur fungerar det då? Vi kommer i denna artikel kolla närmare på DoFasting, deras koncept och produkter, samt hur deras metod för viktminskning ser ut – allt för att du ska veta precis vad du kan förvänta dig!

Vad erbjuder DoFasting dig som försöker gå ner i vikt?

DoFasting fokuseras sin modell kring det som kallas intermittent fasting och vi kommer strax gå igenom lite mer i detalj vad detta innebär för att du ska kunna få ett bättre grepp om konceptet. Utöver det erbjuder företaget en rad olika produkter som kan hjälpa dig med detta. Här hittar vi DoFasting-appen som hjälper dig hålla koll på dina aktiviteter och kaloriintag under en dag, en våg för att se hur kilona trillar av och på midjemåttet och ytterligare matvaruprodukter med avsikten att hjälpa dig på vägen under din viktminskningsresa.

Vi kommer strax kolla lite närmare på dessa produkter i detalj men innan vi gör det tänkte vi först kolla på det huvudsakliga konceptet kring intermittent fasting och hur det fungerar i sammanhanget.

 

Vad är intermittent fasting och hur kan det hjälpa mig att gå ner i vikt?

Du har säkert hört talas om intermittent fasting och har du det, har du med säkerhet också hört avvisande kommentarer som att det bara är ”en trend” eller att ”vem som helst kan väl skippa frukosten!”. Intermittent fasting är dock lite mer än bara att skippa frukosten och i grunden finns dessutom en hel del vetenskapliga bevis.

En annan sak du möjligen hört är att intermittent fasting är en diet och här kunde svaret inte vara längre från sanningen än så. Intermittent Fasting är mer av ett sätt att äta på än strikta regler för vad du kan äta. Grundkonceptet bygger på att man begränsar sitt intag av kalorier till en specifik tidpunkt under en dag (oftast 8h) och sedan helt låter bli att äta under de resterande (16) timmarna av dagen.

Genom att äta på detta vis försätts kroppen i ett tillstånd där den på ett mer effektivt sätt kan hantera kalorierna som kommer in och sedan fortsätta förbränna energi från kroppens fettreserver. När kroppen avstår från kalorier under en lång tid blir det enklare för den att hantera blodsockernivåerna och på så vis också fördelningen av insulin – fettförbränningens värsta fiende.

 

DoFastings produkter – vilka erbjuds och hur fungerar de?

För att hjälpa dig på vägen av din viktminskningresa har DoFasting tagit fram en del produkter som de menar kommer att underlätta processen och ge dig mer stöd där du behöver det som mest.

DoFasting App hjälper dig att hålla koll på din viktminskningsresa

Först ut har vi DoFastings App som kommer med en månadsprenumeration. I appen kan du hålla koll på din fasta och även ställa in olika stoppur och timers för att hålla koll på när det är dags att börja/sluta äta för dagen.

Utöver det får du även måltidsplaner med träningsinriktade måltider och recept, specifikt framtagna för att hjälpa dig att gå ner i vikt. Ta del av över 5000 olika recept med allt från frukost, lunch och middag – till desserter, kakor och snacks.

Sist men inte minst innehåller appen även träningsprogram och det är här man verkligen kan börja dra nytta av sina månadsprenumeration. Vare sig du behöver en snabb HIIT workout eller en längre, mer fokuserad träningssession, så har DoFasting det du letar efter. Du kan snabbt sätta ihop ett träningsprogram och sedan följa det tillsammans med din måltidsplan – hela vägen fram i mål!

 

DoFasting Smart Scale – våga väg och låt vågen visa vägen!

En sak som kan vara lite klurig när man försöker gå ner i vikt är att hålla koll på hur det går, speciellt när man väl börjar komma ner i kilona och det inte syns lika tydligt i spegeln. Då är det otroligt smidigt med en våg och en bra vana är att väga sig vid samma tidpunkt (med fördel direkt på morgonen, innan ditt första mål mat) varje dag och sedan notera vikten. På så vis håller du koll på att du jobbar mot din målsättning och kan justera din livsstil efter behov.

Med DoFasting Smart Scale får du möjligheten till detta – och lite till. Utöver att vara en fantastisk våg med digital viktmätning har denna våg dessutom ytterligare 12 punkter som mäts och sammanställs – däribland kroppens fettprocent, BMI, mängd vatten och mycket, mycket mer. Få dina resultat direkt i mobilen och håll enkelt koll, sammanställ och jämför med dina resultat från föregående dag, vecka och månad.

 

DoFasting Appetite Suppressant – enklare att gå ner i vikt om man inte är lika hungrig

Den svåraste delen med att fasta är helt klart de långa stunderna utan mat och även om du helt säkert kommer vänja dig vid detta med tiden så kan det vara skönt att ge sig själv en mjukstart på vägen. För detta tänker sig DoFasting att du använder deras Appetite Suppressants som – precis som det låter – hjälper dig att stilla hungern.

Produkten innehåller endast ingredienser utan faktiska kalorier och du kan därför med säkerhet konsumera den utanför ditt ”mat-fönster” och hålla hungern stilla medan du väntar på nästa måltid!

 

DoFasting Apple Cider Vinegar Gummies – hjälp magen på vägen och bli belönad på köpet!

Äppelcidervinäger har kopplats till en rad olika hälsoförbättringar och med all rätta. Så lite som en shot av detta dagligen kan nämligen hjälpa till med en hel del olika kroppsfunktioner och framförallt i relation till matsmältning och förbränning. På så vis är det enkelt att se hur det kan hjälpa dig under din fasta och samtidigt se till så att magen hålls i tip-topp skick!

 

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar DoFasting?

DoFastings kommer i tre olika prenumerationsabonnemang och kan då köpas om en, tre eller sex månader till följande priser:

1 månad – $37/månad

3 månader – $16/månad

6 månader – $11.50/månad

 

Fungerar DoFasting för viktminskning?

DoFasting är en måltidsplan som fokuserar på hur man äter, snarare än vad. Genom att hjälpa användare nyttja intermittent fasting skapas en miljö där det blir enklare för kroppen att förbränna fett på ett effektivare sätt. Metoden har använts i århundraden och anses av många som en av de bästa och mest hållbara metoderna för att gå ner i vikt.

 

Vilken typ av fastning fungerar bäst för viktminskning?

När det kommer till intermittent fasting så börjar många med att köra enligt en 12/12 eller 14/10-modell där man antigen äter under 12 eller 10 timmar under dagen. Dessa fungerar utmärkt för viktminskning men vill man verkligen maximera sina resultat och få ut det mesta av sin fasta är det protokollet kring 16/8 – fasta 16h och äta 8h – som fungerar bäst.

 

Summering och slutligen om DoFasting

Som du kan se finns det många nya spännande alternativ för din viktminskningsresa och bland dem står DoFasting ut i mängden eftersom de inte hävdar sig ha någon magisk formula eller recept som kommer få kilona att rasa. Istället fokuserar man på att förändra folks vanor kring hur de äter och med det skapa livsstilar som är bättre anpassade för att få bort kilona – och hålla dem borta.

 

Inga kommentarer till “DoFasting”

Skriv en kommentar

1 stjärna2 stjärnor3 stjärnor4 stjärnor5 stjärnor (Inga omdömen än)
DoFastingLoading...
  • (publiceras inte)

DoFasting

10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
DoFasting
Upp till 1549 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder