Ecoviva: Recension & Rabattkod

Ecoviva matkasse

Ecoviva erbjuder sex olika matkassar med ett komplett fokus på ekologiska råvaror. Faktum är att mellan 90-95% av matvarorna är ekologiskt odlade/producerade. De har dessutom ett större fokus på vegetarisk mat. Ecovivas ekologiska matkasse har just utsetts till Bäst i Test 2020 av Aftonbladet.

Ledorden är närproducerat, säsongsbetonat och klimatsmart, och matkassarna har flera gånger blivit utmärkt som”bäst i test” av  när det gäller ekologiska matkassar i olika tester. Allt kött är svenskt och fiskrätterna baseras alltid på fiskarter som inte är rödlistade.

Recepten är i regel lättlagade och tidsåtgången är mellan 30-40 minuter. En del basvaror behöver du ha hemma. Det gäller till exempel spannmål, olja och kryddor. Om du vill veta vilka basvaror som krävs för middagarna i nästa leverans, kan du läsa mer på dina sidor på sajten eller kontakta kundtjänst.

Utbud

Ecoviva har sex matkassar samt en fruktkasse med ekologisk frukt. Det utmärkande är de ekologiska produkterna och kassarna finns även att få som gluten- och laktosfria.

Några av de populära kassarna:

  • Ekologisk flexitarian
  • Ekologisk matkasse
  • Ekologisk barnvänlig
  • Ekologisk vegetarisk matkasse

Utmärkelse

Ecoviva’s matkasse har fått många utmärkelser och nu senast ”Bäst-i-test” i Aftonbladet 2020, där 13 matkassar utvärderades. God, hälsosam och ekologisk mat var några av ledorden i utvärderingen.

Leverans

Ecoviva finns för närvarande i storstäderna Stockholm, Uppsala, Göteborg, Malmö och Lund med omnejd, Västkusten, Skåne samt delar av Mälardalen. Leveranser sker söndagar på eftermiddagen eller kvällen (mellan kl. 15-22). Du väljer själv om du vill ha leverans varje vecka eller varannan vecka. Matvarorna levereras till dörren. Leveranserna är klimatkompenserade med U&We. I det fall du inte är hemma ställs varorna utanför dörren.

Betalning

Betalning sker i efterskott mot faktura eller via autogiro. För att betala via autogiro registrerar du ditt kundnummer hos Ecoviva i din internetbank.

Uppsägning/ändring

Ecoviva har inga bindningstider så du kan säga upp din prenumeration när som helst. Se emellertid till att göra det inom angiven tid. Så fort du har tecknat din prenumeration får du tillgång till inloggning till dina sidor och där hittar du de tidsfrister som gäller (även för byte av matkasse och ändring av leverans). Normalt är tidsfristen 9-10 dagar.

Mer om Ecoviva

Företaget grundades 2008 med idén att erbjuda matlust för familjer som kanske inte har så mycket tid och ork att ordna med välkomponerade middagar varje dag. De har blivit uppmärksammade i en rad sammanhang, bland annat i press och på e-handelsgalor, genom åren.

Kontakt
Telefon: 08-410 210 02
E-post: [email protected]

Du kan också kontakta Ecovivas kundtjänst via ett formulär på webbplatsen.

2 kommentarer till “Ecoviva”

  1. Kommentar från Alojamiento web

    Matkassen levereras hem till din dorr och i matkassen hittar du allt du kan behova for att tillaga god och nyttig mat!

  2. Kommentar från Åsa Nyström

    Jag tycker att Ecoviva har ett vinnande koncept – de levererar ekologiska råvaror och genomtänkta recept som är lätta och enkla att tillaga under stressade vardagskvällar och portionerna är balanserade för att ge dig det du behöver. Perfekt för småbarnsfamiljen!

Allas matkassar fran Ecoviva

959kr

4

4

Ecoviva

Ecoviva har tagit den svenska matkassemarknaden med storm på grund av sitt miljövänliga koncept och unika fruktkasse. Här är så mycket som 95% av alla råvaror ekologiskt odlade eller producerade och som ytterligare ett kliv för miljön är dessutom en stor del av recepten vegetariska. Ecoviva utnämndes under 2020 till Bäst i Test av Aftonbladet och har sedan dessa fortsatt att leverera närproducerade, ekologiska och inspirations-givande matkassar till tusentals svenska hushåll runt om i landet!

Exklusiv rabattkod

Få en rabatt på 200 SEK samt en 4 kg fruktlåda, 100% eko.

Kom igång med din fräscha måltidsplan idag!
Upp till 1 549 kr på 6 kassar

Få upp till 1549 kr rabatt nu

Spara upp till 1177 kr på 5 kassar från HelloFresh och upptäck nya vegetariska mästerverk. Upptäck nya gröna favoriter och spara upp till 989 kr på 4 matkassar från HelloFresh.
HelloFresh Recension
9.8
Upp till 1549 kr på 5 kassar!
Ecoviva
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Ecoviva
Upp till 1549 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder