Matkasseerbjudande för dig som vill göra smartare matval

Att handla färdiga matkassar är ett perfekt alternativ för dig som vill äta hälsosamt och gott men kanske inte har tillräckligt med tid för att leta upp nya recept och sedan stå och laga mat efter jobbet. Få personer har tillräckligt med tid över för att kunna göra allt detta varje dag. Många tycker dessutom att det är rätt tråkigt att handla mat i mataffären och laga mat till sig själv. För att inte tala om att hitta på nya maträtter för veckans alla dagar! Det är av dessa anledningar som matkassen blivit allt mer populär under de senaste åren. Allt fler upptäcker alla fördelar som finns med att handla sin matkasse online, både när det gäller tid och ekonomi.

Att handla mat i en vanlig, fysisk butik kräver ordentligt med planering för att det ska löna sig. Det är nämligen lätt hänt att matkostnaderna skenar iväg om du kommer hem från mataffären med många olika ingredienser som du sedan kanske inte använder mer än en gång. När du beställer en färdig matkasse online får du de exakta varorna och ingredienserna du behöver för alla dina måltider, vilket gör att ingenting går till spillo. Du sparar därför både tid och pengar eftersom du inte behöver fundera på vilka varor du ska handla och slipper ta bilen ut till närmsta matbutik, något som dessutom kostar en del i bensinpengar. Även om det inte nödvändigtvis behöver vara särskilt dyrt att handla mat i mataffär så kan du faktiskt spara mycket pengar på att beställa en matkasse online. Speciellt om du hittar bra matkasse erbjudanden och rabatter, vilket de flesta leverantörer faktiskt ofta erbjuder.

Matkasseerbjudande

Så här hittar du de bästa erbjudanden och rabatter på matkassar

Innan du beställer din första matkasse är det smart att kolla upp vilka leverantörer som har erbjudanden och rabatter. Många av matkasseleverantörerna har nämligen rabatter och specialpris på den första beställningen du gör, vilket gör att du kan spara väldigt mycket pengar redan vid ditt första köp. För att göra det enkelt för dig har vi samlat aktuella erbjudanden och rabatter för några av de mest populära matkassarna.

De allra flesta leverantörer av matkassar erbjuder matkasse rabatt på din första beställning vilket är något som de flesta kunder vill utnyttja. Här har du chans att spara en hel del pengar. Vårt främsta tips här är att kolla upp vilka matkasseleverantörer som finns och vilka som erbjuder de mest prisvärda matkassarna på marknaden. Vi hjälper dig självklart med att hålla koll på vilka leverantörer och matkassar som erbjuder rabatt på matkassar. Vi kan även hjälpa dig med att hitta en matkasse med ett innehåll och pris som passar just dig och ditt hushåll.

Matkassar för alla smaker – så här hittar du din favoritkasse

Att beställa matkassar online har blivit allt mer populärt under de senaste åren. I takt med att utbudet växt och leverantörerna blivit fler har innehållen i matkassarna utvecklats väldigt mycket. Idag finns det olika matkassar för alla smaker och tillfällen. Oavsett om du älskar svensk husmanskost och typisk vardagsmat eller om du vill ha extra hälsosamma alternativ, vegansk eller vegetarisk kost så kan du hitta en matkasse som passar för dig. Innan du beställer en matkasse så vill vi även tipsa om att välja kassar med kända ingredienser, så du vet vad du får. Även om det är kul att testa nya maträtter så vore det ju tråkigt om du råkade beställa en kasse med mat som du vet att du verkligen inte gillar eller tål.

Om du har särskilda behov när det gäller kost, till exempel allergi eller intolerans, så erbjuder de flesta leverantörer matkassar som är vegetariska, veganska, glutenfria och laktosfria. Dessutom kan du hitta LCHF-matkassar och barnkassar som är speciellt anpassade för dig som har småbarn. Barnkassarna innehåller mat som är både nyttig och omtyckt av de allra yngsta vid matbordet. Med andra ord så är detta en väldigt praktisk lösning för barnfamiljer med kräsna barn. Om man bortser från allergier och andra särskilda behov, hur ska man egentligen veta säkert vilken matkasse som passar bäst för dig och ditt hushåll? Ett tips är att prova sig fram och testa flera olika matkassar vid olika tillfällen för att hitta just din favoritkasse. Detta behöver inte bli mer kostsamt än ett besök i matbutiken eftersom de flesta leverantörer erbjuder prova på-pris på första matkassen. Dessutom kanske du upptäcker nya favoriträtter och hittar ingredienser som du inte visste fanns eller mat som du annars aldrig skulle köpa.

Det är även viktigt att komma ihåg att priserna och innehållen i kassarna kan förändras med jämna mellanrum, så det gäller att hålla koll på de matkasseerbjudanden som gäller för dagen. Det är förstås inte alltid lätt att hålla koll på det själv, så därför har vi sammanställt alla leverantörer, erbjudanden och rabattkoder på matkassar som erbjuds just idag.

Vilka är de största fördelarna med att handla matkassar online?

De största fördelarna med att beställa matkassar online är att du får ett väldigt bra pris på lika stor mängd mat som du annars skulle köpa själv i matbutiken. Speciellt om du lyckas hitta bra rabatter och erbjudanden på matkassar. I en matkasse som du handlat från en matkasseleverantör får du exakt de ingredienser som behövs för att tillaga dina måltider, varken mer eller mindre. Detta gör att du undviker att slänga mat, vilket är både ekonomiskt fördelaktigt och smart ur hållbarhetsperspektiv. Samtidigt får du tillräckligt med varor för att hålla dig och din familj mätt och belåten flera dagar i rad.

Matkasseerbjudande

I stället för att lägga ner tid på att samordna och planera matinköp och sedan ta dig till mataffären kan du med en färdig matkasse spara både tid och pengar. I den färdiga matkassen ingår allt du behöver för ett visst antal måltider, vilket gör att du inte behöver göra spontaninköp på onödiga varor i matbutiken var och varannan dag. På så sätt kan man faktiskt spara mycket mer pengar än vad man kan tro! Impulsköp är nämligen en stor fälla för din ekonomi, enligt flera undersökningar.

Att handla matkassar online är även ett klimatsmart val, eftersom varje bil levererar mat till många hushåll på en och samma gång i stället för att varje enskilt hushåll ska ta bilen och åka och handla mat själva. Alla hushåll är olika och har varierande syn på priser, tid och kvalitet. En flerbarnsfamilj tänker kanske inte på samma sätt som ett par eller ett singelhushåll när det gäller matinköp. Men eftersom det idag finns ett så stort utbud och många olika matkasseleverantörer att välja bland så finns det verkligen en matkasse för alla. Vi rekommenderar alla att testa sig fram för att se vilken matkasse som passar just dig och din situation bäst.

Är det dyrt med matkasse?

Nej, faktum är att undersökningar visat att kostnaden för en matkasse ofta är densamma som om man skulle handlat samma typ av varor i en matbutik. I vissa fall kan en matkasse som du beställt online faktiskt vara ännu billigare än en kasse som du köpt i mataffären. Eftersom allt fler leverantörer kommit ut på marknaden under de senaste åren har genomsnittspriset på en matkasse sjunkit markant.

Hur mycket kostar en matkasse?

Kostnaden för en matkasse varierar från cirka 399 kronor till 699 kronor. Det beror på vilken typ av mat kassen innehåller och hur exklusiv den är. Sedan beror det förstås på hur många måltider matkassen ger och hur många personer den är tänkt för. Men generellt så innehåller en matkasse ofta ingredienser så du kan tillaga måltider för flera dagar i rad. Kostnaden för en matkasse är därför ungefär detsamma som en genomsnittlig veckobudget för matinköp.

Vilken är den billigaste matkassen?

Om du är ute efter att få hem en matkasse till så lågt pris som möjligt finns flera alternativ. City Gross erbjuder ofta den billigaste matkassen till ett pris från cirka 399 kronor. Kom dock ihåg att priserna generellt varierar, beroende på faktorer såsom antal måltider, typ av mat och vilken dag i veckan du vill få hem leveransen.

Vilka matkasseleverantörer har erbjudanden och rabatter?

De allra flesta leverantörer av matkassar har någon form av erbjudanden och rabatter. Många har introerbjudanden som ger dig rabatt på din första matkasse du beställer. Bland annat så har Hello Fresh ett toppenerbjudande som ger dig rabatt på dina fyra första matkassar. Även Linas Matkasse har prova på-pris på dina två första matkassar. MiddagsfridMatKomfort och Better Feast ger dig också bra rabatt på matkassar.

Måste man prenumerera på färdiga matkassar för att få erbjudanden och rabatter?

Man måste inte prenumerera på matkassar om man bara vill beställa en enstaka gång, men då gäller ofta inte erbjudanden som man annars får vid sitt första köp. De flesta leverantörer erbjuder prenumerationer som ofta är upplagda på ett flexibelt sätt. Till exempel så kan du oftast pausa eller avbryta din prenumeration när som helst du önskar. Det säkraste är dock att alltid läsa leverantörens villkor så du kan känna dig säker på vad som gäller för deras erbjudanden och rabatter.

10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Matkasseerbjudande
Upp till 1549 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder