Familyfood matkasse: Recension & Rabattkod

Innehåll

Family Food är en matkasseleverantör som verkar från Växjö i Småland. I utbudet finns inte mindre än 8 matkassar, som betyder att de har en stor variation av olika matkassar. Allt från barnfamiljer med små barn till de som har större barn, små hushåll, vegetariska och kockförberedda matkassar, bara som några exempel.

Family Food har fullt fokus på det lokala och det ekologiska. Merparten av råvarorna kommer från gårdar i Småland och Västergötland och större delen av köttet och grönsakerna är ekologiskt producerade. Fågel och kött är alltid svenska och många matvaror kommer från kända producenter som Saltå kvarn och Kung Markatta.

Normalt är varje matkasse mer eller mindre komplett med alla matvaror som behövs. Det du behöver ha hemma är vanliga basvaror som smör, olja och kryddor. Tidsåtgången för att ställa en middag på bordet varierar men är normalt 30-40 minuter eller snabbare om du väljer en kockförberedd matkasse.

Utbud

Family Food har ett stort utbud av matkassar, varav några av de populäraste här nedan:

 • Familyfoods matkasse: 3-5 middagar för 4-6 personer – 699-1299
 • Barnkassen: 5 middagar för 4 personer – 929 kr
 • Vegetarisk matkasse: 4 middagar för 4 personer – 769 kr
 • Lilla matkassen: 4 middagar för 2 personer – 689 kr
 • Kockens förberedda låda: 4 middagar för 2-4 personer – 679-999 kr

Det finns också en fruktpåse som kan beställas till den ordinarie leveransen och som erbjuds fritt i två omgångar vid start av en prenumeration.

Leverans

Family Food levererar till orter från Ystad till Stockholm. Leveranserna sker främst på söndagar. Mer information kring leveranser till just din adress hittar du på deras hemsida.

Det går att följa budbilen via länk under leveransdagen.

Betalning

Hos Family Food betalar du månadsvis i förskott eller i samband med leverans. Väljer du att betala mot faktura får du kring den 20:e i varje månad en faktura till din e-post. Fakturatiden är 10 dagar. Önskar du en pappersfaktura tillkommer en administrationsavgift på 20 kr. Väljer du att betala med kort debiteras ditt konto på måndagar.

Uppsägning/ändring

På Family Foods webbplats kan du administrera ditt konto på egen hand. Om du vill avboka en leverans eller göra en paus i din prenumeration, vänligen se till att ge Family Food tio dagars varsel.

Mer om Family Food

Family Food är ett lite annorlunda företag inom färdiga matkassar eftersom den större delen av råvarorna i kassarna kommer från lokala producenter i Småland och Västergötland. Få andra matkasseleverantörer har ett sådant stort lokalt fokus som Family Food.

Kontakt
Telefon: 073-3435450
E-post: [email protected]

4 kommentarer till “Familyfood matkasse”

 1. Kommentar från Kicki Petersson

  Mat hade väldig kort bästföredatum, många gånger bli de gamla i samma vecka jag fick det. Grönsaker var på gräns också.
  De gav mig kompensation för dåliga kyckling med jag känt att de inte ha tagit hand om mig på riktig ang service eller uppföljning efter vi upplevd så manga dåliga produkter i så kort tid.

 2. Kommentar från anna

  satsar mer på bra råvaror än bra recept. Små portioner och väldigt torra. ojämna storlekar på kött och snålt med kött

 3. Kommentar från Camilla Kleman

  Hej! Hur lämnar man intresse om man vill ha familyfood kassen hem till sin dörr? Mvh Camilla Kleman

  • Kommentar från benny

   Hej Camilla, eftersom Matkasse.se bara jämför olika matkassar får du besöka familyfood.se för att beställa just deras matkasse.
   Mvh Benny
   Matkasse.se

Allas matkassar fran Familyfood matkasse

Familyfood matkasse

Hos Family Food är prioriteten närproducerade råvaror och produkter – tillsammans med familjevänliga och snabba recept. Med utgångspunkt från Växjö kan de tillgodose större delarna av södra Sverige med lokalt producerad frukt och grönsaker, samt fågel, fisk och nötkött från gårdar i Småland och Västergötland. Välj mellan allt från barnvänliga recept till vegetariska eller kockförberedda måltider och få middagen på bordet fyra dagar i veckan – på bara 30–40 minuter!

Exklusiv rabattkod

10% rabatt vid första beställningen

Kom igång med din fräscha måltidsplan idag!
Upp till 1 549 kr på 6 kassar

Få upp till 1549 kr rabatt nu

Spara upp till 1177 kr på 5 kassar från HelloFresh och upptäck nya vegetariska mästerverk. Upptäck nya gröna favoriter och spara upp till 989 kr på 4 matkassar från HelloFresh.
HelloFresh Recension
9.8
Upp till 1549 kr på 5 kassar!
Familyfood matkasse
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Familyfood matkasse
Upp till 1549 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder