Food Monkey: Recension & Rabattkod

Food Monkey var en ny aktör (2015) på scenen för färdiga matkassar. Fokus är på leveranser i Storstockholm, men det finns planer på att utsträcka leveransområdet något. Inriktningen är på ekologiska och närproducerade råvaror. I så stor utsträckning det är möjligt är matvarorna odlade/producerade i Sverige.

En specialitet med Food Monkey är att det i utbudet finns både vad man kan kalla för en vardagskasse och en matkasse med lite mer spännande och lyxiga matvaror och recept för helgerna. Food Monkey är det första matkasseföretaget att erbjuda en sådan produkt.

Hos Food Monkey har nya kunder alltid ett prova på-erbjudande för den första matkassen oavsett typ. Erbjudandet innebär att du får en rabatt på upp till 200 kr på den första leveransen. Följer du våra länkar får du automatiskt fram det mest aktuella erbjudandet.

Utbud

Food Monkey har två koncept för färdiga matkassar, nämligen Foodie Lover och Weekend Lyx. Båda dessa finns i två storlekar.

Foodie Lover, som innehåller matvaror och recept för fyra middagar för två eller fyra personer, är att betrakta som en vardagskasse med varierade middagar för veckodagarna. Tidsåtgången ligger normalt på mellan 25-45 minuter.

Weekend Lyx, som innehåller recept och matvaror för tre middagar för två eller fyra personer samt två bruncher, är en specialkasse som riktar sig till hushåll som gärna vill kunna ställa lite festligare middagar på bordet på helgerna. Tidsåtgången för middagarna är 30-90 minuter.

Alla matkassar hos Food Monkey kan anpassas för laktosfri kost. Du anger att du vill ha laktosfri matkasse när du startar din prenumeration.

Leverans

Food Monkey levererar inom Storstockholm med Upplands Väsby i norr, Värmdö i öster, Jordbro i söder och Rönninge i väster. För att få reda på om du kan beställa hem matkassar från Food Monkey kan du skriva in ditt postnummer på beställningssidan.

Leverans sker söndagar (matkassen Foodie Lover) respektive torsdagar (Weekend Lyx). Leveranstiden är mellan kl. 15-21 och du får din matkasse levererad ända hem till dörren. Skulle det vara så att du inte kan vara hemma för att ta emot dina matvaror kommer chauffören att ställa leveransen utanför dörren. Du får därefter sms om att matvarorna finns hemma hos dig.

Betalning

Betalning sker via betalkort/kreditkort. När du tecknar en prenumeration registreras ditt kort och debitering sker sedan automatiskt när varje leverans har skett. Du kan inte betala med faktura i dagsläget.

Uppsägning/ändring

När du beställer din första matkasse hos Food Monkey startar en prenumeration med löpande leveranser med det leveransintervall du har valt. Du kan när som helst avboka, göra en paus och säga upp prenumerationen. Tidsfristen är 7 dagar innan nästa planerade leverans. Alla ärenden gör du via e-post till [email protected].

Mer om Food Monkey

Food Monkey AB har varit igång som bolag sedan 2010 men verksamheten startade på riktigt 2015. Bolaget är familjeägt och sätet är Stockholm. För kundtjänst använder du e-postadressen [email protected]. Kundtjänst har öppet alla dagar mellan kl. 08-22.

Inga kommentarer till “Food Monkey”

Food Monkey

10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Food Monkey
Upp till 1549 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder