Matkassen för 2, 4, eller 6 personer

Vardagarna kan vara stressiga och bristen på det är ett faktum. Barnen ska hämtas och lämnas samtidigt som arbetsdagarna är långa. Dessutom ska du också hinna med dina fritidsintressen och boka in ett pass på gymmet. Vår samlingstjänst för olika matkassar är lösningen du behöver och ger dig möjligheten att jämföra olika matkassar. Kom igång med att testa nya, läckra maträtter med en spännande matkasse – till ett pris som passar just din plånbok. Du får också en översikt över de allra bästa erbjudanden just nu från de olika matkasseföretagen.

Fördelen med matkasselösningar är att du oftast kan pausa eller säga upp prenumerationen smidigt och enkelt utan dolda avgifter. På så sätt kan hela familjen gemensamt hitta en favorit. Det finns ofta något mer generella matkassar och mer nischade tjänster som till exempel riktar in sig på vegetarianer eller småbarnsfamiljer. Om du endast beställer färdigkomponerade matkassar slipper du matsvinn eftersom ni bara lagar det som ni faktiskt kommer att äta. Det är helt enkelt en lösning som är bra för både dig och klimatet. Har du inte tillgång till bil eller är trött på att släpa på tunga matkassar? Då är det perfekt att få matkassen för familjen hemlevererad direkt till din dörr. Beställ i lugn och ro och ta emot leveransen enligt överenskommen tid.

Matkassen för 2, 4, eller 6 personer

Billiga matkassar för 2, 4, eller 6 personer erbjuds av flera företag

I Sverige är många vana vid att ta med färdiga matlådor till jobbet, och vad kan vara enklare än att beställa hem allt du behöver i god tid för att laga god och näringsrik kost. Resterna får kanske följa med till kontoret?

Det finns flera olika spännande billiga matkassar att välja på. Vänd dig till dessa för att få hemleverans av den billigaste matkassen:

Linas matkasse hör till en av klassikerna bland matkassar och har ett brett register av recept som passar de flesta smaklökar. Linas matkasse ser till att variera sina recept som består av fisk, kött och fågel. Den medföljande receptfoldern är ett trevligt inslag och kan sparas till andra matlagningstillfällen. En del uppskattar färdiga matlådor enligt LCHF för att må bättre och fortsätta hålla sig på en lagom viktnivå. Linas matkasse erbjuder “Välja själv-kassen” så du kan kombinera dina egna råvaror och ingredienser för att laga en balanserad kost. Vegokassen från Linas matkasse är ett annat spännande alternativ för dig som vill dra ner på kött eller vill gå över till en helt vegetarisk livsstil. Family food marknadsför sig som “matkassen som bryr sig”. De har också en del erbjudande för nya kunder som till exempel att få en extra fruktpåse eller två vid leverans. I matkassen finns välvalda råvaror och recept med kött från kvalitetsmärkta gårdar. Family food har en speciell flexitarisk matkasse för familjen eller paret som inte vill gå över till vegetariskt helt och hållet, men samtidigt vill dra ner på köttkonsumtionen. I kassen får du kyckling, vegetariskt och fisk samt inget nöt- eller fläskkött. Den populära barnkassen är till för barnfamiljen där fokus ligger på snällare smaker och klassiska recept som barnen älskar. Även Family food satsar på färdiga matlådor enligt LCHF utan potatis, ris eller pasta. En sista variant är till för dem som inte har tid eller lust att laga mat från grunden utan i stället vill få färdiga middagar hemlevererade. Du slipper allt vad halvfabrikat heter.

Billiga matkassar för 2, 4, eller 6 personer med ekologiska och fräscha råvaror

Middagsfrid är matkassen som både satsar på välkomponerade och enkla vardagsmiddagar och mer specifika vegetariska matkassar. Deras vision är att vardagarna också ska förgyllas av god mat, och att inte allt behöver innebära korv och makaroner. Om du älskar grönsaksrätter men också föredrar kött kan den flexitariska kassen vara en räddning. En extra lättlagad matkasse för familjen är goda nyheter för alla som vill sno ihop färdiga matlådor på nolltid. En annan möjlighet när du vill ha färdiga matlådor är välkända matkasseföretaget Hello Fresh. Det positiva med Hello Fresh är att du kan skräddarsy din egen meny i lugn och ro och få allting levererat i efterhand. På så sätt får du bara den maten du verkligen vill ha och inget slängs i onödan. När du kombinerar de olika menyerna kan du vara säker på att få en balanserad kost. Hello Fresh har ett utvecklat miljötänk och klimatkompenserar för alla sina koldioxidutsläpp. Menyerna är indelade i olika smarta färgkoder och bygger på vegetariskt, spännande rätter, familjeanpassade måltider, snabblagade måltider och härliga fiskrätter. Totalt rör det sig om så mycket som ett 20-tal nya recept varje vecka, alla baserade på färska och ekologiska råvaror. All kyckling är svensk och fisken är certifierad enligt MSC och andra, klassiska certifieringar. Grönsakerna i kassen är dessutom odlade i Sverige. Om du inte skulle vilja eller kunna beställa matkassen från Hello Fresh längre är det enkelt att pausa eller avbryta tjänsten.

Matkassen för 2, 4, eller 6 personer

Årstiderna är också ett säkert kort för alla som är ute efter färdiga matlådor. Den har tidigare blivit utsedd till årets bästa matkasse och har bara ekologiska, fräscha råvaror från högkvalitativa gårdar i Danmark. Denna matkasse grundades i grannlandet Danmark där man ofta tänker kring gröna lösningar och ett hållbart leverne. En annan uppskattad variant av matkassen är en glutenfri kasse för alla som är känsliga mot kost med gluten. Årstiderna satsar även på spännande temakassar, inte minst utifrån säsong. Därför kan du till exempel beställa en julkasse med spännande läckerheter som passar på julbordet. Det finns goda julkassar även för veganer och vegetarianer. Vid en beställning kanske det också slinker med ett paket med goda, danska skumtoppar eller saftiga granatäpplen?

Citygross matkasse är perfekt för dig som vill ha nya och spännande recept varje vecka. Du kan fixa färdiga matlådor utifrån klassiska varianter eller recept från jordens alla hörn. Citygross har ett svårslaget koncept med billiga kassen som ligger lite lägre i pris jämfört med andra matkassar. Alla barn jublar garanterat över djungelkassen som har roliga och goda recept för de allra minsta. En annan mer nischad kasse komponeras för de som önskar att gå ner i vikt med ViktVäktarna. Hälsosamma och goda råvaror packas ner i kassen så du kan laga mat på endast 20 minuter. En annan spännande kasse har inte så mycket med recept att göra, utan är inriktad på att leverera färsk frukt hem till dig. Bananer och äpplen kan vara tunga att släpa hem, och med Citygross fruktkorg slipper du detta.

Vanliga frågor och svar

Var hittar jag den billigaste matkassen i Stockholm?

Om du är ute efter den billigaste matkassen i Stockholm finns här möjlighet att beställa från en mängd olika matkasseföretag. Eftersom du bor i huvudstaden är det inte särskilt svårt att få en matkasse hem till dig. Middagsfrid har dessutom kontor i Stockholm vilket underlättar att lämna matkassar till hungriga Stockholmare. Även om du bor i Stockholm kan du få levererat din matkasse från Family food, trots om företaget finns i Småland.

Vilken är den billigaste matkassen för 2 personer?

Det gäller att jämföra olika val när du letar efter den billigaste matkassen. Hello Fresh ger dig rabatt vid köp utifrån vilken kasse i ordningen du beställer, så det finns pengar att spara! Mat för 2 personer kostar runt hundralappen. Family food kostar cirka 500 kronor för 2 personer, så den är en av de dyrare matkassarna. Du får också räkna med att en mindre beställning kostar mer i förhållande till att företaget måste ta höjd för att de säljer mindre och samtidigt har samma administrationskostnader md mera. Det lönar sig ibland att beställa för fler personer. En del matkassar har dessutom inte valet att beställa för 2 personer.

Vilken är den billigaste matkassen för 4 personer?

Om du vill beställa en familjematkasse för 4 personer är det förmånligt hos Hello Fresh eftersom det kostar inte mer än en 100-lapp vid en beställning. Citygross djungelkassan för en familj på 4 kostar runt 500 för tre middagar. Family Food kostar närmare tusenlappen för fyra personer för en vecka, men då får du också hela fem middagar. Linas matkasse levererar en aptitlig matkasse för 4 personer för runt 800 kronor vilket placerar dem ganska långt ner på listan vad det gäller billiga matkassar. Du kan däremot gärna hålla utkik efter deras olika erbjudanden, och nya kunder brukar få rabatt. Årstiderna har också en ganska billig kasse för 4 personer, och det är den vegetariska snabbkassen för under 500 kronor. Ett säkert kort när du letar efter den billigaste matkassen för 4 personer är Citygross som har sin billiga kasse, och kostar ett par hundralappar.

Vilken är den billigaste matkassen för 6 personer?

Hello Fresh har inte matkassar för mer än 4 personer, så därför kan du överväga andra matkassar som är billigare för en större familj. Family Food har ett ganska bra erbjudande med fyra middagar för 6 personer för drygt tusen kronor, men fortfarande slår det inte Citygross familjekasse för cirka tusen för samma antal personer. Överlag är det ganska få matkasseföretag som erbjuder leverans till så många på en gång. Det gäller att jämföra och botanisera bland de olika matkassarna både för att hitta ett pris som passar och de allra godaste rätterna. Om du vill byta är det oftast inget problem eftersom många av matkasseföretagen inte binder upp sina kunder. Ett gäng smaskiga, färdiga matlådor väntar runt hörnet!

10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Matkassen för 2, 4, eller 6 personer
Upp till 1549 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder