Gastrofy Matkasse: Recension & Rabattkod

Gastrofy är ett matkasseföretag som låter kunderna i hög grad själva bestämma menyer och recept för veckans middagar. Som kund kan man på den smidiga webbplatsen klicka runt bland recepten och välja de som känns mest intressanta eller välja att följa någon av de kockar som Gastrofy samarbetar med. Några exempel på kockar är Alexandra Zazzi, som varje vecka tar fram recept från det italienska köket, och Fanny Lindkvist som presenterar recept som är perfekta för dem som följer LCHF-dieten eller Paleo.

Gastrofy är en kostnadsfri tjänst och du betalar endast för de varor du faktiskt beställer hem. Du kan till exempel välja att få recept och matvaror levererade hem två veckor i månaden för att laga egen mat efter egna recept övrig tid.

Oavsett vilka recept du beställer via Gastrofy är middagarna relativt lättlagade och det ska inte ta mer än 40 minuter från den första förberedelsen till det att middagen står på bordet.

Utbud

Eftersom varje leverans kan anpassas in i minsta detalj finns egentligen inga typiska matkassar att presentera. Det går inte heller att precisera ett pris eftersom priset beror på vad du faktiskt lägger i din Gastrofy matkasse. Väljer du att följa någon av Gastrofys kockar blir priset per kasse emellertid lika varje gång.

För att handla hos Gastrofy måste du vara medlem. När du skapar ett medlemskap, antingen via Facebook eller e-post, får du först svara på ett antal frågor. Det handlar till exempel om särskilda dieter du vill följa, hur många middagar per vecka du vill ha levererade till dörren och hur många portioner du önskar. Utifrån dina svar skräddarsyr Gastrofy en matkasse för dig. Sedan kan du byta ut, lägga till, ta bort, ange ett annat antal portioner, med mera, tills du är helt nöjd. Priset för matkassen justeras automatiskt när du gör dina val.

Leverans

Gastrofy levererar i stora delar av landet. För att se om Gastrofy kan erbjuda hemleverans till dig, fyll i ditt postnummer på beställningssidan. Om du inte skulle vara hemma när leveransen sker kommer matkassen att ställas utanför dörren och chauffören kommer därefter att meddela dig via sms.

Du väljer nästan helt fritt när leverans ska ske, mellan måndag och fredag och vid vilken tidpunkt. För leveransintervall väljer du varje vecka eller varannan vecka. Frakten är 49 kr, oavsett ordervärde och vikt.

Betalning

Betalning sker i efterskott via kortbetalning. Du kan också betala med faktura. Vänligen kontakta kundtjänst för mer information.

Uppsägning/ändring

Gastrofy har ingen bindningstid och ändringar i matkassar kan göras ända fram till dagen före leverans. Om du vill hoppa över en vecka loggar du in på sajten, klickar upp den aktuella menyn för veckan och raderar alla varor.

Mer om Gastrofy

Gastrofy är ett varumärke som ägs av Gastrofy AB, ett bolag med säte i Stockholm som grundades 2012. Idén är att bredda utbudet av färdiga matkassar genom att ge kunderna större valfrihet. Istället för att kunderna ska ha en handfull alternativ att välja mellan, kan de via Gastrofy skräddarsy varje enskild middag varje vecka.

Inga kommentarer till “Gastrofy Matkasse”

Gastrofy Matkasse

10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Gastrofy Matkasse
Upp till 1549 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder