GI-kassen

GI-kassen matkasse

GI-kassen är ett matkasseföretag helt inriktat på GI-modellen, det vill säga en kost med optimal näringsfördelning med balans mellan magert protein, långsamma kolhydrater och nyttiga fetter. Med GI-kassen blir det helt enkelt lättare att äta nyttigt och balanserat.

GI-kassen erbjuder en komplett middagslösning med 4 middagar för mellan 2-6 personer. Allt som behövs för middagarna inkluderas i de kylväskor som levereras på söndagar. Det enda du behöver ha hemma är vanliga köksverktyg samt bordskryddor.

Råvarorna levereras alltid färska och det finns inte med några frysvaror. GI-kassen arbetar bara med svenskt kött och även för övriga råvaror strävar man efter att erbjuda svenskproducerat i största möjliga utsträckning. Många varor kommer från lokala producenter i Värmland.

Utbud

GI-kassen erbjuder en matkasse som finns i tre storlekar. Varje matkasse inkluderar recept och matvaror för fyra middagar.

  • GI-kassen 2 personer – 699 kr
  • GI-kassen 4 personer – 945 kr
  • GI-kassen 6 personer – 1219 kr

Om du bor i Stockholmsområdet kan du även komplettera GI-kassen med GI-boxen. Varje leverans inkluderar 10 färdiga måltider och priset är 495 kr.

Leverans

Leveransområdena för GI-kassen är Stockholm, Örebro och Karlstad, alla med omnejd. För att se om du kan få GI-kassen till din hemadress, skriv in postnumret på sidan.

Leverans sker alltid på söndagar. Du kan på dina egna sidor på sajten se under vilka tider som chauffören kommer förbi. Om du inte är hemma kommer chauffören att ringa dig och ni kommer då gemensamt överens om var kylväskorna ska ställas. Får chauffören inte tag på dig lämnas väskorna utanför dörren och du får besked om det via sms.

Betalning

Betalning sker antingen via kort eller faktura. Väljer du kortbetalning dras beloppet torsdagen innan leverans. Väljer du att betala med faktura sker betalning i efterskott. Notera att en fakturaavgift på 25 kr tillkommer. Med Klarna Konto kommer en faktura per månad och med Klarna Faktura får du en faktura per vecka.

Uppsägning/ändring

Som kund hos GI-kassen har du tillgång till inloggning på sajten och kan göra alla ändringar i din prenumeration på egen hand. Du kan till exempel byta omfattning på matkassen, göra en paus i leveranserna och självklart också säga upp prenumerationen. Se till att göra dina ändringar 7 dagar innan nästa leverans för att ändringarna ska slå igenom.

Mer om GI-kassen

GI-kassen är ett koncept i regi av Bra Mat Hemma, som är ett större matkasseföretag med ett brett urval av färdiga matkassar, och GI-experten och kokboksförfattaren Ola Lauritzson. Om du vill äta enligt GI-metoden, men inte vill laga maten själv är GI-boxen ett alternativ.

Kontakt
E-post: kund@gikassen.se
Telefon: 08-209922

Inga kommentarer till “GI-kassen”

Skriv en kommentar

1 stjärna2 stjärnor3 stjärnor4 stjärnor5 stjärnor
(1 omdömen)
  • (publiceras inte)