Handla rätt i corona-tider!

Ett märkligt inlägg att behöva skriva men vad viktigt att vi jobbar som ett lag nu! Smittspridningen behöver minskas till varje pris för att undvika att överbelasta sjukvården. Eftersom jag arbetar som sjuksköterska, med den erfarenheten, kan jag inte nog understryka vikten av att handla rätt nu.

Handhygien är A och O! Tvätta händerna med tvål och vatten länge, länge, ofta, ofta! Alltid så fort du kommer hem! Stäng kranar och ”öppna och stäng” handtag med en pappersservett om du använder offentliga toaletter. Undvik att ta på saker i onödan. Håll dig hemma vid minsta förkylningssymtom.

Handla rätt i corona-tider!
Tvätta händerna med tvål länge och glöm inte bort att tvätta runt hela tummen också.

Handla rätt för ”laget”

Om det nu är någon som tänker att jag är frisk och ung och kommer inte bli särskilt sjuk, så det är ju ingen fara – tänk igen! Man kan bli vårdkrävande av andra orsaker och det är ju för de situationerna vår hälso- och sjukvårds kapacitet primärt är uppbyggd. Inte för att sjukhusen ska fyllas upp av en enda sjukdomskategori, alla på samma gång. Så ta på lagtröjan ”Medmänniska i Sverige” och känn in lagandan med en stolthet för att vi alla ska hjälpas åt att rädda liv.

Handla rätt i corona-tider!
Det finns många leverantörer som står redo att leverera middagar och mat direkt hem till dörren!

Mat hem till dörren

När du nu hamnat på denna sidan kan man ju ändå misstänka att det fanns en nyfikenhet med att handla en matkasse eller beställa mat online. Ja, nu är absolut läge att prova på det konceptet. Mat direkt hem till dörren utan att behöva passera affären. Vår nya spelplan är hemmaplan. Handla rätt!

Var rädda om varandra

10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Handla rätt i corona-tider!
Upp till 1549 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder