Hemköp: Recension & Rabattkod

Hemköp är ett varumärke på en grupp av stora dagligvarubutiker och som ingår inom Axfood koncernen. Kedjan har ca 200 butiker över landet.

Hemköp dagligvaruhandel på nätet

Hemköp finns som fysiska butiker såväl som en komplett e-handels butik med ett brett sortiment dagligvaror inklusive apoteksvaror och blommor. Varorna körs därefter bekvämt hem till dörren eller så hämtas de  färdigpackade kassarna i en närliggande butik. Hemköp strävar efter att kunna erbjuda ett stort urval av ekologisk och vegetariska produkter tillsammans med att inspirera kunder genom ett stort receptregister med köpklara recept. Det betyder att man väljer ett recept där ingredienserna är förvalda i en digital kundkorg och det går enkelt att justera efter antalet portioner eller om man redan har ingredienserna hemma. Ett enkelt och smidigt sätt att skapa en hel veckomeny samtidigt som man gör sina inköp.

Hemköps motto är att erbjuda hållbara varor, utvalda med omsorg.

Leverans

På Hemköps hemsida fyller man i sitt postnummer för att förvissa sig om att hemleverans är möjligt, alternativt i vilken butik man önskar att hämta sina färdigpackade varor. Med inloggning på ”Mitt konto” går det enkelt att styra sina leveranser eller att göra en paus, om man vill. Det kostar inget att avboka och det sker enligt villkoren i orderbekräftelsen som skickas i mail.

  • Vid hemleverans debiteras en leveransavgift och vid köp under 700 kr tillkommer en serviceavgift.
  • Hämtas varorna i butik tillkommer ingen avgift – gäller vid köp över 700 kr. Vid order under 700 kr tillkommer en serviceavgift.

Betalning

Det går bra att betala med VISA, MasterCard eller American Express. Hemköp använder sig av PayEx som är en certifierad betalningsmetod.

Mer om Hemköp

Hemköps huvudkontor ligger i Stockholm. Hemköp profilerar sig med att kunna erbjuda hög kvalité på sina produkter och varor, genom ett utökat sortiment. Det finns ett tydligt hållbarhetstänkande kring varan och hela produktionens kretslopp och de strävar efter att göra val som fungerar över tid. En del av det tänkandet är t.ex. att fokusera på säsongsprodukter som finns i vårt närområde. Deras slogan är: ”För oss som älskar mat”.
Önskar du kontakta Hemköp gör du det enklast hos deras Kundtjänst; telefon: 0771-55 44 00.

Inga kommentarer till “Hemköp”

Allas matkassar fran Hemköp

Hemköp

Hemköp erbjuder hemleverans av sitt sortiment för att underlätta i svenska familjers vardagshandel. Du kan i lugn och ro plocka ihop dina varor hemma från soffan och sen på samma vis planera ut veckomenyn och de olika ingredienser som kommer att behövas. Behöver du få hem lite Ipren eller andra apoteksvaror finns även dessa tillgängliga och skulle det vara att du hellre hämtar din kasse i butik så går även det alldeles utmärkt!

Exklusiv rabattkod

100 kr rabatt när du handlar för 700 kr! Gäller både nya och återkommande kunder. Ny kund? 200kr rabatt!

Kom igång med din fräscha måltidsplan idag!
Upp till 1 549 kr på 6 kassar

Få upp till 1549 kr rabatt nu

Spara upp till 1177 kr på 5 kassar från HelloFresh och upptäck nya vegetariska mästerverk. Upptäck nya gröna favoriter och spara upp till 989 kr på 4 matkassar från HelloFresh.
HelloFresh Recension
9.8
Upp till 1549 kr på 5 kassar!
Hemköp
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Hemköp
Upp till 1549 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder