Hemköps Matkasse

Hemköp är ett varumärke på en grupp av stora dagligvarubutiker och som ingår inom Axfood koncernen. Kedjan har ca 180 butiker över landet.

Hemköps Matkasse och dagligvaruhandel

Hemköp kan inte bara erbjuda färdiga matkassar utan även att handla övriga lösplocksvaror på nätet för hemleverans. En av fördelarna är att hemkörningen erbjuds till en låg kostnad, endast 20 kr. Det går även bra att hämta upp varorna i butik t.o.m. samma dag, med en s.k. expressleverans mot en liten kostnad.

Utbud av Matkassar

Hemköp samarbetar med Middagsfrid varav matkassarna är precis samma. Matkassen levereras direkt hem till dörren.
Matkassarna är följande:

  • Originalkassen
  • Barnkassen
  • Vegokassen
  • Flexitariankassen
  • Snabba kassen
  • Bistrokassen

Här kan du läsa mer om matkassarna; Middagsfrid

Leverans

På Hemköps hemsida fyller man i sitt postnummer för att förvissa sig om att hemleverans är möjligt. Hemköps matkasse levereras antigen på söndagen eller måndagen, vilket man önskar mellan kl. 17-22.

Ändring eller uppsägning

Med inloggning på ”Mitt konto” går det enkelt att styra sina leveranser eller att göra en paus, om man vill. Avbokning måste göras senast måndagen kl.10.30, veckan före leverans.
Matkassen levereras hem till din ytterdörr, förutsatt att det går att komma in. Är du inte hemma vid leverans så lämnas varorna utanför dörren.

Betalning

Det går bra att betala med VISA eller MasterCard och Hemköp använder sig av DIBS betalsystem för enkel och säker betalning.

Mer om Hemköp

Hemköps huvudkontor ligger i Stockholm. Hemköp profilerar sig med att kunna erbjuda hög kvalité på sina produkter och varor, genom ett utökat sortiment. Det finns ett tydligt hållbarhetstänkande kring varan och hela produktionens kretslopp och de strävar efter att göra val som fungerar över tid. En del av det tänkandet är t.ex. att fokusera på säsongsprodukter som finns i vårt närområde. Deras slogan är: ”För oss som älskar mat”.
Önskar du kontakta Hemköp gör du det enklast hos deras Kundtjänst; telefon: 0771-55 44 00.

Inga kommentarer till “Hemköps Matkasse”