Köket: Recension & Rabattkod

Köket är en del av TV4 gruppen och på sidan Köket.se samlas alla recept, från kända TV-kockar som lagas i de olika programmen.

Sidan blev utsedd till ”Sveriges bästa matsajt 2016” av Internetworld. Här hittar du recept från Sveriges mest populära kockar och matinspiratörer. På Köket hittar du också flera matbloggare för att kunna följa med i deras vardag och kokkonster.

Utbud i Kökets Helgmysbox

Köket erbjuder en Kökets Helgmysbox för att kunna inspireras av och upptäcka nya spännande produkter och smaker. För varje månad är det ett nytt innehåll med aktuella smaknyheter.

Kökets box innehåller 15-20 produkter inom mat och bakning för ett värde av minst 500:-

Det finns även några olika specialboxar t.ex: Kökets Fika med innehåll från Ernst och många flera varianter.

Visste du att:
Du får ett två månader med C-More kostnadsfritt just nu, därefter 199:-/mån.

Leverans

Kökets box levereras ca 11 gånger per år och under de sista veckorna i varje månad. Uppehåll av leveransen sker i juli.

Leveransen sker av DHL till ett ditt valda utlämningsställe. Det är en prenumeration med leverans en gång varje månad och det är fri frakt. Du får ett SMS när leveransen finns att hämta och paketet ligger kvar i två veckor efter leveransen.

Det är emellertid ingen bindningstid på prenumerationen utan den går att avbryta när man själv önskar. En sista leverans sker dock under den månaden som du avslutar prenumerationen. På Kökets hemsida finns mer information kring regler om hur man pausar eller avslutar sin prenumeration.

Betalning

Betalning sker med betalkort och boxen betalas i förväg. Detta med anledning av att innehållet sker i samarbete med flera företag och för att undvika överflödiga leveranser.

Inga kommentarer till “Köket”

Köket

10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Köket
Upp till 1549 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder