Köket

Köket är en del av TV4 gruppen och på sidan Köket.se samlas alla recept, från kända TV-kockar som lagas i de olika programmen.

Sidan blev utsedd till ”Sveriges bästa matsajt 2016” av Internetworld. Här hittar du recept från Sveriges mest populära kockar och matinspiratörer. På Köket hittar du också flera matbloggare för att kunna följa med i deras vardag och kokkonster.

Utbud i Kökets box

Köket erbjuder en Kökets box för att kunna inspireras och upptäcka nya spännande produkter och smaker. För varje månad är det ett nytt tema med ett hemligt innehåll, för att kunna överraskas. Exempel på olika tema kan t.ex vara; bakning, grill och fest.

Kökets box innehåller 8-10 produkter inom mat och bakning för ett värde av minst 190:-. Den kan innehålla olika typer av ingredienser, varav en del produkter som kan ätas eller drickas direkt eller produkter som ska användas till bakning och matlagning. Den kan även innehålla köksredskap att använda till t.ex. matlagning eller dukning.

Innehållet är likaså säsongsanpassat för att passa bra in för hushållets behov.

Därutöver får man ett lyxigt magasin med tips och recept från Köket.

Kökets box kostar 129:- per leverans.

Visste du att:
Du kan ge bort Kökets box som present, antingen 3 eller 6 boxar som du beställer samt betalar och som skickas direkt till någon du vill överraska med nytt och spännande innehåll för varje box.

Leverans

Kökets box levereras 11 gånger per år och under de sista veckorna i varje månad. Uppehåll av leveransen sker i juli.

Leveransen sker av DHL till ett ditt valda utlämningsställe. Det är en prenumeration med leverans en gång varje månad och det är fri frakt. Du får ett SMS när leveransen finns att hämta och paketet ligger kvar i två veckor efter leveransen.

Det är emellertid ingen bindningstid på prenumerationen utan den går att avbryta när man själv önskar. En sista leverans sker dock under den månaden som du avslutar prenumerationen. På Kökets hemsida finns mer information kring regler om hur man pausar eller avslutar sin prenumeration.

Betalning

Betalning sker med betalkort och boxen betalas i förväg. Detta med anledning av att innehållet sker i samarbete med flera företag och för att undvika överflödiga leveranser.

Inga kommentarer till “Köket”