Keto matkasse

Har du hört talas om keto-dieten? Om inte ska vi nu berätta lite mer om denna diet som snabbt har blivit populär i Sverige.

Keto-dieten är en diet som går ut på att du ska försöka få i dig så lite kolhydrater som möjligt, samtidigt som du istället fyller på rikligt med hälsosamma fetter. Dieten avser, som så många andra, att hjälpa dig med att bli av med överflödigt kroppsfett och gör det genom att försätta din kropp i ett tillstånd som kallas för ketosis.

Ketosis är ett tillstånd där kroppen bränner fett i stället för att bränna kolhydrater och sen använder detta, istället för blodsocker, som sin huvudsakliga energikälla. På så vis är det ett bra alternativ för dig som vill gå ner i vikt och genom att satsa på en keto-matkasse blir det ännu enklare för dig att förhålla dig till denna diet. Las fler recensioner KetoCycle.

Njut av 75 % rabatt på personliga måltidsplaner!

Gå ner i vikt med en personlig måltidsplan med vänliga menyer!

8.7

Närmare bestämt kan du då få mat som är snål på kolhydrater och riklig med nyttiga fetter – direkt hem till dörren. Genom att hålla dig till denna diet under både frukost, lunch och middag ger du dig själv så bra förutsättningar som möjligt att komma i gång med din viktminskning. Självklar bör du också kombinera dieten med träning för att skynda på processen men också för en hälsosammare livstid.

Är du flitig och håller dig till din diet kan du räkna med att du inom kort kommer att börja rasa i vikt. Du förstår, när du försätter din kropp i ketosis ”tränar” du den till att bli en fettförbränningsmaskin genom att du tvingar den att nyttja ditt kroppsfett istället för blodsocker som energi. På så vis kommer din kropp att fortsätta förbränna fett – även efter träningen – tills den konstant bränner fett för att kunna förse dig med energin du behöver.

Med keto-dieten kan du få den kropp du alltid har drömt om och se fram emot alla slimmande kläder som kommer passa din nya kropp. Börja därför prenumerera på en keto-matkasse redan idag!

Keto matkasse

Ge dig själv de bästa förutsättningarna för viktminskning med en keto-matkasse

Som tidigare nämnt kan en keto-matkasse göra det enklare för dig att följa keto-dieten. Du kan då till exempelvis planera det hela veckovis och sen beställa hem en keto-matkasse och äta den mat som ingår i denna. Enkelt!

Men hur gör du då när du är på jobbet, kanske du undrar? Svaret på den frågan är att du tar med dig din keto-mat som matlåda. Det sparar du dessutom pengar på eftersom det blir betydligt billigare att ha med sig matlåda till jobbet än att hela tiden gå ut och äta på lunchrasten. I övrigt gäller det att du är disciplinerad och ser till att du verkligen håller dig till keto-dieten.

Drabbas du till exempel av sötsug? Vi är fullt medvetna om att detta händer och att det kan vara svårt att stå, men gör allt du kan för att stå emot det. Inget kan nämligen förstöra din viktnedgång med keto som choklad, bakverk och andra sötsaker. Det som händer då är nämligen att i takt med att du tillför kroppen socker/kolhydrater så får det kroppen att börja mata ut insulin för att ta hand om det och då slutar kroppen genast att förbränna fett tills att insulinet gått ur ditt blod.

Så vad är då typiska exempel på maträtter som ingår i keto-dieten? Det rör sig om ganska många olika typer av maträtter och bara för att du följer keto-dieten betyder inte det att du inte kommer att behöva hålla dig undan från maten du gillar.

Några exempel på mattyper och tillbehör som är snåla på kolhydrater – och som det därför går alldeles utmärkt att äta när du går på keto-dieten – inkluderar bland mycket annat:

 • Fisk och skaldjur: Innehåller 0 kolhydrater per 100 gram.
 • Kött och fågel: Innehåller också 0 kolhydrater per 100 gram.
 • Naturliga fetter: Även naturliga fetter innehåller 0 kolhydrater per 100 gram.
 • Ägg: Innehåller 1 kolhydrat per 100 gram.
 • Ost: Åtminstone vissa typer innehåller också 1 kolhydrat per 100 gram.
 • Grönsaker: Gröna växter och örter och de flesta typer av kål innehåller väldigt få kolhydrater. Frukt ska dock undvikas i mesta möjliga mån på grund av dess sockerinnehåll.
Keto matkasse

Fördelar med en keto-matkasse och keto-dieten

Hur ser det då ut när det kommer till fördelar och nackdelar med en keto matkasse och keto-dieten över lag? Vi börjar med att ta oss en titt på fördelarna med en keto-matkasse:

 • Med en keto-matkasse får du mat som är anpassad efter keto-dieten vilket underlättar för den som försöker följa den.
 • Du sparar tid genom att skaffa dig en keto-matkasse eftersom du då själv slipper gå och handla mat.
 • Det går att få en keto-matkasse till ett bra pris.

Vi ska nu ta oss en titt på några av de många fördelarna med att följa själva keto-dieten:

 • Maximerad fettförbränning genom ketosis.
 • Utan blodsockerfall har du mer energi under dagen och utan krascher på eftermiddagen.
 • Bli av med överflödigt bukfett, vilket i sin tur ger dig bättre självkänsla och hälsa.
 • Keto-dieten minskar risken för att man drabbas av diabetes och detta eftersom den minskar dina blodsockernivåer.
 • Bättre hälsa över lag då dieten främjar sunt levande och en hälsosam livsstil.  

Exempel på keto-matkassar

Vad finns det då för olika keto-matkassar för dig som vill hålla dig till keto-dieten? Det ska vi nu ta oss en titt på.

En leverantör du kan satsa på om du vill kunna hålla dig till keto-dieten är Mat och Ro. De erbjuder närmare bestämt en matkasse som passar bra för dig som vill hålla dig till keto-dieten och det rör sig då om deras LCHF-kasse. Precis som namnet antyder är denna matkasse egentligen ämnad för dig som vill följa LCHF-dieten men denna diet påminner samtidigt väldigt mycket om keto-dieten, så genom att satsa på denna kan du förvänta dig liknande mat som ifall du hade satsat på en renodlad keto-matkasse. På samma vis kommer denna kasse alltså med mat som är snål på kolhydrater och kan sätta igång din fettförbränning.

Keto matkasse

Det kan också vara bra att satsa på en matkasse med valbara veckomenyer. På så sätt kan du anpassa innehållet i din matkasse så att det stämmer överens med den typ av mat du behöver för att hålla dig till keto-dieten. En av de leverantörer som erbjuder det är Linas Matkasse.

10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Keto matkasse
Upp till 1549 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder