KlaraMaten

KlaraMaten är en tjänst genom vilken du kan prenumerera på färdiglagad mat som levereras i matlådor ända hem till dörren i de leveransintervall du själv väljer. Det är alltså ingen traditionell matkasse som erbjuds. KlaraMaten kan leverera såväl hem till privatpersoner som till företag.

En grundidé med matlådorna är att de ska vara varierade och i så hög utsträckning som möjligt vara tillagade med ekologiska råvaror. Det finns i övrigt ingen speciell inriktning utan maträtterna kan karakteriseras som husmanskost med kött och fisk som grund.

KlaraMaten matkasse har ofta specialerbjudanden och för det mesta handlar det om rabatt på den första beställningen. Erbjudandena ändras med jämna mellanrum och för att vara säker på att få det bästa möjliga ska du se till att besöka webbplatsen via våra länkar.

Utbud

KlaraMaten har fyra stycken alternativ för dig som vill ha färdiga matlådor hemkörda ända fram till dörren, nämligen

  • 4 portioner (Mini) – kostar 279 kr
  • 8 portioner (Small) – 519 kr
  • 12 portioner (Medium) – 749 kr
  • 16 portioner (Large) – 949 kr

Varje måltid är komplett med avseende på de ingredienser som kan värmas. Eventuella tillbehör såsom exempelvis sallad eller såser som ska vara kalla inkluderas därmed inte.

Leverans

KlaraMaten levererar för närvarande (mars 2016) i Stockholmsområdet. För att se om du kan få hemkörning av färdiga matlådor kan du fylla i ditt postnummer på beställningssidan.

Du väljer själv leveranstid och du har fyra alternativ att välja mellan, nämligen:

  • En gång
  • Varje vecka
  • Varannan vecka
  • En gång i månaden.

Leveranser sker tisdagar och onsdagar. Normalt är leveranstiden mellan kl. 16-22 på tisdagar och mellan kl. 9-16 på onsdagar. Är du inte hemma när chauffören kommer med dina matkassar lämnas leveransen utanför dörren och ett sms med leveransbekräftelse skickas till din mobil via sms.

Betalning

Betalning för dina leveranser från KlaraMaten gör du med betalkort eller fakturabetalning. Väljer du att betala med kort, till exempel VISA eller MasterCard, kommer dina uppgifter att sparas så att kostnaden för dina beställningar dras automatiskt. Väljer du att betala mot faktura kommer en kreditupplysning att göras. Notera också att en avgift på 29 kr per faktura tas ut.

Uppsägning/ändring

Idén med KlaraMaten är att fungera som en prenumeration för färdiga matlådor. För denna prenumeration gäller ingen bindningstid så du kan därmed be KlaraMaten upphöra med leveranserna när som helst. Givetvis kan du också göra uppehåll i prenumerationen samt göra ändringar i omfattningen av leveranserna.

Tidsfristen är nio dagar. Säger du till exempel upp din prenumeration när det är fem dagar kvar till nästa planerade leverans kommer din uppsägning alltså att gälla från och med nästa leveransdatum. Avbeställningar, uppehåll och ändringar gör du enkelt på dina egna sidor, men du kan också ringa, skicka e-post eller använda sajtens chattfunktion för att meddela dina önskemål.

Mer om KlaraMaten

KlaraMaten är ett varumärke för färdiga matlådor. Det är restaurangen/cateringföretaget Fraîche Catering & Arrangements i Stockholm AB som lagar maten och distribuerar leveranserna. Fraîche Catering har varit verksamt sedan 2001.

För kontakt med KlaraMaten använder du den fiffiga chattfunktionen på webbplatsen, ringer eller skriver e-post.

E-post: info@KlaraMaten.se
Telefon: 08-15 62 62

Inga kommentarer till “KlaraMaten”

Skriv en kommentar

1 stjärna2 stjärnor3 stjärnor4 stjärnor5 stjärnor (Inga omdömen än)
  • (publiceras inte)