Linas matkasse rabattkod

Gäller leveranser t.o.m. 30 augusti!

20% på dina två första matkassar - spara upp till 600 kr!

Få hem din matkasse till sommarstället, med gratis körning

9.3

Linas Matkasse har varit med länge på den svenska matkassemarknaden. I sin nuvarande modell erbjuder de 3–5 middagar, för två eller fyra personer och du får med denna välja från ett enormt utbud av kända recept och måltider. Häng med oss medan vi upptäcker Linas Matkasse tillsammans och bli belönad med vår unika rabattkod som ger dig och din familj en rabatterad matkasse från en av sveriges mest omtyckta middagsleverantörer!

Vad är Linas matkasse?

Linas Matkasse levererar två till fyra recept till din dörr varje vecka, tillsammans med alla de förportionerade ingredienserna du behöver för att göra recepten. Det är en av de mest välkända och mest använda leveranstjänsterna för matkassar i Sverige.

Många människor värdesätter bekvämligheten som tjänster som Linas matkasse erbjuder, eftersom de skär ner på tiden som behövs för måltidsplanering och matinköp.

Att använda en leveranstjänst för måltidspaket kan också hjälpa dig att utöka dina matlagningsfärdigheter och inspirera dig att prova nya livsmedel och tillagningsmetoder.

Dessutom erbjuder Linas matkasse ett hälsosammare och billigare alternativ till att äta på en restaurang regelbundet för människor som är för upptagna för att planera och handla matvaror varje dag i veckan.

Hur fungerar Linas matkasse?

Linas matkasse erbjuder tre måltidsplaner som kommer att passa olika preferenser och matallergier.

  • Enkelt och lättlagat: För de som är upptagna och inte vill lägga mycket tid på matlagning när de kommer hem på kvällen. Utmärkt för småbarnsfamiljer!
  • Klassiskt och inspirerande: För de som älskar svensk husmanskost men ändå vill krydda till det men en ny smakkombination då och då.
  • Vegetariskt: För de som äter vegetariskt.

Man kan dessutom skräddarsy sin matkassar genom at väja utifrån 40 olika recept varje vecka.

Linas matkasse erbjuder dig också bekvämligheten att hoppa över veckor eller ändra planer upp till 5 veckor i förväg och så sent som 5 dagar innan din nästa beställning behandlas.

Du kan också kontakta en kundtjänstrepresentant när som helst för att få instruktioner om hur du avbryter din tjänst på obestämd tid.

Vem rekommenderas Linas matkasse för?

Linas matkasse är ett utmärkt val för dig som är intresserad av att laga mer hälsosamma, balanserade måltider hemma och värdesätter bekvämligheten med en leveranstjänst för matkassar.

Det kan vara särskilt fördelaktigt för de som bor ensamma och inte vill köpa en massa onödiga råvaror men ändå vill äta god mat eller små familjer som är upptagna och ofta äter på en restaurang av bekvämlighet.

Sammanfattningsvis

Linas matkasse erbjuder ett brett utbud av tilltalande recept för personer med olika specifika kostbehov. Här kan du välja mellan svenska klassiker och exotiska smaker.

Även om Linas matkasse inte erbjuder matkassar för olika kostbehov så kan du skräddarsy din kasse genom att välja utifrån 40 recept varje vecka. Alla innehåller tydliga innehållsbeteckningar och kommer med märkta allergener.

Var hittar du Linas matkasse rabattkod

För att få en exklusiv Linas matkasse rabattkod bör du leta hos företaget partners, såsom oss.

Varsågod!

Frågor och svar om Linas matkasse rabattkod

Frågor och svar om Linas matkasse rabattkod

Nedan har vi besvarat några av de vanligaste frågor ni har om leverantören. Här kan du läsa en fullständig recension.

När dras din rabatt av?

Om du är en ny kund hos Linas matkasse som har en Linas matkasse rabattkod så kommer rabatten att aktiveras automatiskt (du har säkert klickat på en länk hos någon av företagets partners, såsom oss). 

Du hittar alla dina aktiva rabattkoder på Mina sidor på företagets webbsida.

Kan jag få en Linas matkasse rabattkod även om jag redan är kund?

Nej, tyvärr. I dagsläget kan rabattkoder bara utnyttjas av nya kunder.

Gäller leveranser t.o.m. 30 augusti!

20% på dina två första matkassar - spara upp till 600 kr!

Få hem din matkasse till sommarstället, med gratis körning

9.3