Mat och Ro: Recension & Rabattkod

Mat & Ro är en aktör inom färdiga matkassar som levererar i Syd- och Västsverige och numer även i Stockholm. Företaget har ett fokus på närproducerat och ekologiskt, och de flesta matvaror är producerade/odlade på gårdar i Skåne. All fisk och kyckling samt allt kött är färskt och garanterat svenskt.

Utbudet av matkassar hos Mat & Ro är brett med något för alla familjer. Det finns olika varianter av matkasse från 2 – 6 personers hushåll t.ex. ekologisk vegetarisk kasse, flexitarisk matkasse m.fl. Vill du verkligen förenkla och snabba upp din matlagning väljer du med fördel alternativet Kockens förberedda låda.

De flesta av recepten är i regel snabblagade men då och då följer ett lite mer utmanande recept med. Genomsnittlig tidsåtgång är 30 minuter.

Utbud

Mat & Ro har ett stort utbud av matkassar i olika kostvarianter. Här finns allt från färdiga kassar för barnfamiljen till ekologiska vegetariska kassar. Alla kassar innehåller recept och matvaror för fyra -fem middagar.

  • Familjekasse – 5 middagar för 2-6 personer- pris 689-1389 kr
  • Flexitariankasse – 4 middagar för 2-6 personer – pris 739-1239 kr
  • Kockens förberedda låda – 4 middagar för 2-6 personer – pris 769-1479 kr
  • Ekologisk vegetarisk kasse – 4 middagar för 2-4 personer – pris 639-749 kr
  • Barnens bästa kasse – 5 middagar för 4 personer – pris 899 kr

Ett par av produkterna, till exempel Familjekassen och LK-kassen, kan levereras utan laktos och/eller gluten mot en extra avgift. Håll utkik efter introduktionserbjudanden. Inte sällan kan du få med till exempel en fruktkasse på din första och andra leverans.

Det är alltid några saker du behöver ha hemma för att kunna ställa en färdig middag på bordet med en matkasse från Mat & Ro. I grunden är det dock vanliga basvaror så du behöver förmodligen sällan kompletteringshandla. Veckan innan leverans får du meddelande om vad du behöver ha hemma för veckan som kommer.

Leverans

Mat & Ro levererar från Ystad till Stockholm. Klickar du dig fram till beställningssidan så finns en post nr kontroll där du ser om Mat & Ro levererar till er. Finns inte just ert post nr upplagt så maila gärna dem och fråga.

Du väljer själv om du vill ha leverans varje eller varannan vecka. Det gör du vid din första beställning. Vill du vid ett senare tillfälle ändra leveransintervall kan du göra det genom att kontakta kundtjänst.

Leverans sker i utgångspunkt hem till dörren men du kan också välja att hämta upp din färdiga matkasse på ett antal orter. Om du, vid hemleverans, inte är hemma när chauffören kommer (leveranstidpunkt får du reda på efter beställning), kommer chauffören att ställa leveransen vid dörren och meddela dig.

Betalning

Betalning hos Mat & Ro sker via faktura (per post eller pdf till din e-post) eller med betalkort/kreditkort. Väljer du att betala mot faktura är fakturatiden 10 dagar från och med leverans. Betalar du med kort dras kostnaden när leverans har skett.

Uppsägning

Du kan när som helst säga upp din prenumeration hos Mat & Ro. Det gör du genom att ringa eller skriva till kundtjänst. Du kan även pausa din prenumeration genom att skicka ett mail eller slå en signal till kundtjänst. Uppsägningstiden är 10 dagar så om du har veckovis leverans kommer du att få en extra matkasse innan prenumerationen avslutas.

Vad erbjuder Mat och Ro för sommarmatkasse?

Mat och Ros närproducerade sortiment tar inte någon semester under sommaren utan avser istället att fortsätta förse sina kunder med lokalt framtagna råvaror och ingredienser medan de går på semester. Alla de ordinarie kassarna finns fortfarande tillgängliga men där företaget riktigt kan ge dig luft under vingarna i sommarvärmen är framför grillen. För grillas ska det när ”klockan slagit Juni” och med grillen framme ska det också på med en massa kött.

För detta har Mat och Ro sina köttlådor som effektivt blir grillådor under Juni, Juli och Augusti och kan på samma vis tillgodose alla dina behov för eftermiddagens stund framför gallren. I protein-/grillkasse vardag hittar vi det mest grundläggande för en lyckad grillkväll, men också mycket av det vi tagit för vana att hitta på middagsbordet.

Nötfärs som kan göras till hamburgare, kebabspett eller cevapi  – en favorit hos både vuxna och barn. För den som är sugen på fläskkött hittar vi karré, ytterfilé, kotlett eller grytbitar från skånska grisar som gått ute på bete och kan sedan göras om till pulled pork, chili eller varför inte bara grillas som de är? Lite fisk, både färsk och rök, hittas längre ner i kassen och som avslut hittar vi även kyckling och nötkött som grädden på moset.

Vill man lyxa till det lite ytterligare och slänga på något lite finare på grillen, erbjuder Kött-grillåda premium allt man kan önska sig. Oxfilé, nötfärs, flankstek, högrev och de finaste kycklingfiléerna från Bjärefågeln – endast det bästa är gott nog!

Sommarerbjudanden för hela familjen hjälper dig med middagar under sommarlovet och semestern
Kolla in dessa erbjudande från Middagsfrid!

Mer om Mat och ro

Mat & Ro är ett varumärke som tillhör Mat & Ro i Kristianstad Aktiebolag. Bakom företaget står ett team av kockar med lång erfarenhet från drift av restauranger runt om i Skåne.

Kontakt
Telefon: 044-590 08 20
E-post: [email protected]

Inga kommentarer till “Mat och Ro”

Allas matkassar fran Mat och Ro

689-1389kr

5

2-6

739-1239kr

4

2-6

789-1479kr

5

2-6

789-1479kr

5

2-6

Mat och Ro

Mat och Ro lägger stor vikt vid det närproducerade och levererar matkassar till svenska hushåll i de södra delarna av landet. Här är majoriteten av alla matvaror odlade och producerade på gårdar i Skåne och allt kött samt fisk och fågel är alltid svenskt. Välj bland ett stort antal matkassar och få hem middagar för upp till sex personer – fyra till fem dagar i veckan!

Exklusiv rabattkod

10% rabatt + 3 kg frukt till de första 3 leveranserna

10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Mat och Ro
Upp till 1549 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder