Matkasse för 5+ personer

Även om du är en bra kock kan matlagning för en stor hushåll eller vid festliga tillfällen innebära många utmaningar. Vem vill stå i köket och laga stora mängder mat efter en lång dag på jobbet? Att bara få ihop de rätta ingredienserna är svårt nog, speciellt om du har en rastlös tvååring att ta hand om samtidigt som du skär tomater.

Det är just då en hemleverans av en matkasse för 5+ personer känns som en dröm, och du förtjänar ju att drömma efter att ha jobbat så hårt under dagen. Alla ingredienser finns med – det är bara att slappna av och följa det enkla receptet som du får utskrivet eller kan ladda ner till paddan. Härligt.

Läs vidare för att ta reda på vilka matkassar för 5+ personer och stora hushåll finns att beställa på den svenska marknaden. Få även veta vilka leverantörer av stora matkassar erbjuder julbordskassar eller matkassar för påsk och andra typer av storkalas.

Matkasse för 5+ personer

 

Fördelar med att beställa en matkasse för stora hushåll

Föreställ dig ett liv utan måltidsplanering och matinköp! Ännu bättre, med de bästa måltidsleveranstjänsterna för familjer behöver du inte längre kompromissa med varken matkvaliteten eller näringsinnehållet.

Uppenbarligen måste en leverantör av en matkasse för 5+ personer erbjuda rätter som tilltalar både unga och vuxna, samtidigt som de ger en balans mellan färska ingredienser, fibrer, protein och viktiga näringsämnen. Att hitta den bästa måltidsleveranstjänsten för familjer kunde inte vara enklare och nedan hittar du de viktigaste fördelarna med att beställa en matkasse för stora hushåll.

Laga mat tillsammans med barnen – det är kul!

Att äta tillsammans är en social händelse och som ett resultat har familjemåltider mycket större betydelse än du kan ana dig, vilket påverkar olika faktorer i dina barns liv. Forskning visar att när man äter måltider tillsammans som en familj så får man möjligheten att återknyta med sina kära efter en hektisk dag, vilket håller familjemedlemmarna närmare även utanför matbordet.

Du vet vad maten innehåller

Att äta regelbundna måltider som familj, oavsett om de tillagas från grunden eller levereras till ditt hem, uppmuntrar både vuxna och barn att utveckla en hälsosammare attityd till mat. Forskning tyder på att barn som äter med sin familj regelbundet löper mindre risk att utveckla ätstörningar och brukar äta mer frukt och grönsaker.

Ohälsosamma matvanor försvinner

Tonåringar som äter regelbundet tillsammans med sin familj är mindre benägna att ägna sig åt ohälsosamma vanor som alkoholmissbruk. Hälsosam, näringsrik mat kommer även sannolikt att öka barnens akademiska prestationer.

Matkasse för 5+ personer

Stora hushåll, festliga tillfällen

Det finns fler anledningar till att du skulle vilja beställa en matkasse för 5+ personer än att du har en stor familj, nämligen olika slags fester och festliga tillfällen! Vissa leverantör erbjuder även matvaruleverans om du inte vill köpa en förvald matkasse för 5+ personer.

Storhelger

Middagskalas

Att bereda mat för en stor middag kan vara en stressig upplevelse. Vad lagar du? Hur får du det att se imponerande ut för dina gäster? Vilka allergier har dem?

Speciella måltidspaket erbjuder ofta imponerande middagsmåltider som är lätta att laga, såsom dessa populära matkassar från Marley Spoon. Läs mer om leverantören här.

Leveranstjänsten för måltidspaket gör allt enkelt – genom att ta med de förportionerade högkvalitativa ingredienserna direkt till din dörr. Allt du behöver göra är att följa instruktionerna på receptkortet steg-för-steg. Du kan förbereda de bästa middagarna på 30 minuter eller mindre.

Julkassar och påskkassar

Julsäsongen är i princip en hel månad av strålande mat och bra konversationer.

Så varför inte bjuda dina nära på en uppsjö av festliga godsaker, såsom de som kan lagas om du beställer en julkasse från Family Food? Kika på vår recension av leverantören här.

De flesta leverantörer av matkassar brukar även erbjuda påskmatkassar när våren kommer.

Årsdagar

Varje förhållande behöver en dejtkväll då och då för att fräscha upp saker och ting eller fira ett jubileum med stil. Vilket bättre sätt att vara kreativ än att laga mat tillsammans, och kanske även bjuda in familjen?

Du behöver inte oroa dig att ni inte kommer att ha tillräckligt med tid för varandra – alla ingredienser är levererade till din dörr tillsammans med recept som är enkla att följa.

Äter ni både växtbaserad mat så är matkassar från Simple Feast perfekta. Du kan läsa mer om den veganska matleverantören här.

Familjekväll

Familjekväll är en perfekt tid att reflektera över din vecka och umgås med dina nära och kära. Men matlagningsprocessen kan vara tidskrävande och även om slutresultatet ser enkelt ut så krävs det en del ansträngning för att laga en god måltid.

Varför inte beställa en familjevänlig matkasse för 5+ personer, såsom den här från HelloFresh, som du dessutom kan skräddarsy efter familjens behov? Så oavsett vad varje person vill ha, kommer allt finnas med utan att du behöver tänka på matinköp eller ladda ner krångliga recept. Här berättar vi mer om HelloFresh.

Födelsedagar

Matkassar för 5+ personer är superpopulära när det kommer till födelsedagsfirande. Beställ en och se fram emot en rolig fest! Oavsett om du vill dekorera småkakor, göra pizzor, tacos eller hamburgare, kommer dina gäster att njuta av din mat!

Stora matvaruinköp online

Den stora fördelen med att beställa matvaror online är att du kan handla mat 24/7 utan att behöva lämna bekvämligheten av din soffa. Många sajter erbjuder även live chatt som låter dig interagera med en riktig person så att du kan lösa eventuella beställningsproblem omedelbart.

De flesta online livsmedelsbutiker erbjuder antingen leverans samma dag, eller ett val av en eller två timmars lucka för leverans nästa dag. Detta är bra för upptagna människor som inte vill behöva vänta på en sin matleverans i långa timmar.

10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Matkasse för 5+ personer
Upp till 1549 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder