Matkassen

Första veckan med Matkassen för 449 kr

Med Matkassen får du och din familj en enklare väg till hälsa för hela familjen. Varannan vecka får du hem en matkasse med recept och ingredienser till rätter som är lätt- och snabblagade, goda och bra för hälsan.

En familjekasse med hälsoinriktning

Vår filosofi bygger på att hålla igen på kolhydraterna från exempelvis spannmål och hellre öka på med grönsaker, fisk, kött och ägg. För de familjer som ändå vill äta lite mer kolhydrater har vi en pluskasse där en viss andel av grönsakerna ersatts med pasta, ris, potatis etc för samma pris som standardkassen.

Vi som arbetar med Matkassen är själva barnfamiljer med barn som ibland kräver lite övertalning vid bordet så vi lägger stor kraft på att hitta en bra balans mellan barnvänlig mat och mat som även tilltalar oss vuxna. Varje vecka har vi dessutom Barnens egen favorit, en rätt som med fördel tillagas tillsammans med barnen.

Matkassen består av fyra recept och fem middagar för fyra personer och levereras hem till dörren varannan vecka för 799 kr. Är du ny kund får du testa på kassen till ett introduktionspris på 449 kr, ange kod Stockholm vid beställning.

10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Matkassen
Upp till 1549 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder