Matkomfort Matkasse

Exklusiv rabattkod

Rabattkod: matkasse.se

150 kronor rabatt på de 4 första leveranserna, kockkniv värde 995 kr med 5:e.

Matkomfort

Filosofin bakom Matkomfort är att de matkassar man erbjuder ska göra det enkelt och snabbt att laga god och nyttig mat, samtidigt som matkassarna ska vara miljövänliga både genom minimalt med svinn och genom att råvarorna är klimatsmarta och snälla mot djur och natur. Matkomfort arbetar bara med svenskt kött och många av råvarorna är ekologiska.

Matkomfort är den enda aktören inom matkassar som förbereder maten så att det inte krävs mer än en stekpanna/gryta för stekning, en kastrull för kokning samt vanliga bordskryddor. Speciellt är också att måltiderna är kompletta med allt som krävs för att ställa en god och nyttig middag på bordet. Det är bara för matkassen ”Vrooom” som det krävs kompletteringsvaror.

Med många mer eller mindre kompletta rätter blir tidsgången för att färdigställa middagen kort och normalt ska det inte ta mer än 15 minuter att göra i ordning middagen.

Visste du att:
Matkomfort har kockförberedda matkassar, med läckra såser och lanserar nu sitt nya vegetariska alternativ; Vego Premium med vegetariska rätter. God grön mat som passar för vegetarianer såväl som till de som önskar äta mer grönt i vardagen.

Matkomfort matkassar

Matkomfort erbjuder fem olika alternativ för färdiga matkassar. Prisuppgifterna inom intervall gäller för 1-6 portioner.

 • Vrooom: 4 middagar för 4-8 personer med förberedda rätter som är klara på 5-10 min – 890 kr per vecka resp. 1680:-.
 • Premium: 4 kompletta middagar för 1-6 personer med exklusiva råvaror – 530-1695 kr
 • Familjefavoriter: 4 middagar för 4-8 personer med i princip färdiga rätter – 1080 resp. 2060 kr
 • Sthlmslådan: 3 middagar för 1-6 personer utan rött kött – 485-1520 kr
 • Vego Premium: 3 middagar för 2-6 personer – 645 – 1425 kr

Tillsammans med matkasse.se finns ett unikt erbjudande att ta del av vid första beställningen. Ange rabattkoden och få en bra rabatt tillsammans med en fin kockkniv.

Leverans av Matkomfort matkasse

Matkomfort finns för närvarande i Storstockholm med omnejd av Södertälje, Järna, Nykvarn, Strängnäs, Mariefred, Eskilstuna, Enköping, Bålsta och Uppsala.

Matkomfort levererar matkassarna på söndagar mellan kl. 14-22. Den exakta leveranstiden kan du se när du är inloggad på dina sidor. Är du inte hemma kommer chauffören att lämna leveransen i en låda utanför dörren och skicka sms om att leveransen finns på plats.

Betalning

Betalning för Matkomforts matkassar sker i förskott via kortbetalning eller i efterskott via faktura. Vid kortbetalning debiteras kontot i samma stund som nästa leverans bokas. Faktura (vanlig alternativt e-faktura) skickas ut måndagar jämna veckor.

Uppsägning/ändring

När du beställer din första matkasse från Matkomfort startas en prenumerationstjänst med leveranser varje vecka. Vill du byta till varannan vecka, göra en paus, byta mellan matkassarna eller säga upp din prenumeration ska du göra det 7 dagar innan nästa leverans.

Mer om Matkomfort

Matkomfort grundades 2008 av Henrik Isaksson och Fredrik Åkesson med idén att företaget skulle vara ett annorlunda koncept inom färdiga matkassar. Ännu idag är det inget annat matkasseföretag som förbereder maten innan leverans.

Kontakt
Telefon: 08-408 111 17
E-post: kundtjanst@matkomfort.se

En kommentar till “Matkomfort Matkasse”

Skriv en kommentar

1 stjärna2 stjärnor3 stjärnor4 stjärnor5 stjärnor
(80 omdömen)
 • (publiceras inte)

 1. Kommentar från Ulrika

  Jag och min familj har provat 5-6 olika matkassar och tycker att Matkomfort är i särklass bäst! Mycket gitt och enkelt och mycket god service om det behövs. Inga grönsaker men det kompenserar vi med vegkasse från en annan firma varannan vecka. Utmärkt!!

  Svara