Middagsfrid

Uppdaterad 2021-09-04

Exklusiv rabattkod

Rabattkod: Följ länken med koden NY2022

Få 50% rabatt på din första matkasse.

Middagsfrid

Hos Middagsfrid hittar du ett varierat utbud av matkassar för olika typer av hushåll och önskemål, varav en given populär kasse i olika storlekar, Originalkassen, som passar för hela familjen. Det går sedan enkelt att styra sina kommande leveranser via Middagsfrids hemsida och med de intervall som man önskar. Middagsfrid erbjuder dessutom nya kunder att prova på utbudet med ett härligt specialerbjudande som uppdateras ständigt (och kan till exempel vara en 200-kronors rabatt på första två beställningar). Testa Middagsfrid med deras inspirerande matkassar och ta del av deras erbjudande.

Visste du att: Middagsfrids Orginalkasse är leverantörens populäraste matkasse. Den kan beställas i flera storlekar och innehåller även ingredienser som är avsedda för en lyxigare helgmiddag. Som alltid består innehållet av råvaror utan några onödiga tillsatser. Goda varierade middagar för hela familjen, helt enkelt!

Innehåll

Middagsfrid var i själva verket allra först ut i världen med att kunna erbjuda en färdigplanerad matkasse med recept. Målsättningen är att alla ska kunna laga goda och hälsosamma middagar varje dag, även på vardagar, på äkta råvaror. Middagsfrid fokuserar dessutom på ett ekologiskt, tillsatsfritt och klimatsmart sätt att leverera sina matkassar till svenska kunder. Alla råvaror är av hög kvalitet, alltid färska och utan onödiga tillsatser. Hos Middagsfrid, ledorden är låg miljöpåverkan. Råvarorna är i så stor utsträckning det bara går ekologiska. Fisken är MSC-märkt och köttet är alltid svenskt. Ett stort fokus läggs följaktligen på säsongsanpassade rätter för att minska klimatpåverkan och med en filosofi för hållbarhet för både människa och miljö. Ett recept i Middagsfrids matkassar tar mellan 25-45 minuter att laga. Vissa basvaror behöver du ha hemma men detta behöver du inte vara orolig över – du får ett sms samt ett e-postmeddelande om vilka det handlar om i rätt tid före nästa leverans så att du har tid att skaffa dem innan det är dags att börja laga mat.

Bli kund hos Middagsfrid

Matkassar har blivit allt populärare som ett enkelt alternativ till matinköp som gör måltidsplaneringen mycket enklare. De är prisvärda, bekväma och erbjuder möjligheten att laga läckra måltider direkt i ditt eget hem. När du kommer hem sent på kvällen underlättar Middagsfrid ditt liv genom att hjälpa dig laga mat med självförtroende, så att manövrering i köket blir en självklarhet. En matkasse från Middgasfrid låter dig lägga mindre tid på att oroa dig, planera, laga mat och städa, och ägna mer kvalitetstid åt dina nära och kära. Den miljömedvetne kommer dessutom trivas med att bli kund hos Middagsfrid eftersom föruppmätta ingredienser hjälper till att förhindra matsvinn. Som en bonus, att få lådor levererade direkt till din dörr sparar tid och resor till mataffären – och därmed miljön.  

Middagsfrids matkassar

Middagsfrid har många spännande matkassar för dig att välja mellan, inklusive speciella säsongskassar som Jul- eller Påskkasse. Du kan välja mellan följande matkassar:

 • Originalkassen: 3-5 middagar för 2-4 personer – 725 – 945 kr
 • Vegokasse 50% Eko : 3 middagar för 4 personer – 675 kr
 • Barnkassen: 4 middagar för 4 personer – 795 kr
 • Supernabba kassen: 3 middagar för 4 personer – 795 kr
 • Flexitariankassen: 4 middagar för 2-4 personer – 545 – 795 kr
 • Lättlagade kassen: 3 middagar för 4 personer – 796 kr
 • Klimatgoda kassen: 3 middagar för 4 personer – 845 kr
 • Melisskassen: 149 kr (kan bara beställas som en tilläggsprodukt till en vanlig matkasse)
 • Fruktkassen: 145 kr (kan bara beställas som en tilläggsprodukt till en vanlig matkasse)
 • Flexitariska julbordet eller Påskkassen: en julbordmeny eller påskmeny för 6-8 personer – 1395 kr

Låt oss titta närmare på varje matkasse och dess läckra innehåll:

Originalkassen

Den mest populära av Middagsfrids matkassar. I kassen finns recept och matvaror för minst en kötträtt, en fiskrätt, en vegetarisk rätt och en fågelrätt. I femdagarskassen är en av middagarna avsedd att lagas till helgen – en finmiddag. Väljer du veckovis leverans får du matvaror och recept för nästa veckas alla middagar.

Barnkassen

En mycket omtyckt kasse som passar för alla i familjen. Nyttiga och lättlagade måltider som man gärna kan laga tillsammans med barnen (och som barnens smaklökar kommer att uppskatta).

Vegokassen

Ett bra alternativ vare sig om du redan är vegetarian eller helt enkelt vill börja lära dig mer om vegetarisk matlagning. Vegokassen är dessutom grön och innehåller alltid minst 50% ekologiska varor.

Supersnabba kassen

Samtliga rätter i den här fiffiga matkassen tar som mest 15 min att tillaga. I kassen hittar du en blandning av kött, fågel, fisk och vegetariskt samt recept som är så enkla att följa att du kommer att bli klar med matlagningen på ingen tid.

Flexitariankassen

Flexitariankassen är ett bra val för alla som inte äter nöt -, fläsk – eller viltkött och vill kanske även börja äta mer vegetariskt.

Lättlagade kassen

Laga middagar på upp till 25 minuter med Middagsfrids lättlagade kasse! Denna matkasse innehåller lite utförligare recept än Middagsfrids Supersnabba kassen, som fortfarande är superenkla att följa och tar nästan ingen tid.

Klimatgoda kassen

Är du miljömedveten och vill vara säker på att alla ingredienser som du använder i din matlagning är miljömärkta och har låg miljöpåverkan? Då behöver du inte tillbringa timmar i matbutiken bara för att säkerställa att du köper klimatsmarta ingredienser – Middagsfrid har nämligen gjort det år dig.

Melliskassen

Vad sägs om en liten godbit efter att du har ätit klart? Ja, då ska du skaffa Melliskassen, ett tilläggsval till en valfri matkasse från Middagsfrid. I Melliskassen hittar du smarta recept och läckra råvaror för att tillaga mellanmål som även är barnvänliga. Exempel på recept du kan hitta i melisskassen: Baked oats med äpple, kanel och honung, Choklad- och chiapudding med mandel och kiwi eller Frozen-yoghurt-glass med jordnötssmör, mango, banan och honung.

Fruktkassen

Fruktkassen innehåller runt 3 kg färskt frukt som ofta är även ekologisk. Bananerna är till exempel alltid KRAV-märkta. Fruktkassen är en tilläggskasse som levereras endast tillsammans med en ordinarie matkasse.

Flexitariska julbordet

Flexitariska julbordskassen räcker till en julbordmeny för 6-8 personer och är dessutom klimatsmart och helt utan rött kött. Butternutpumpa med senap eller pepparotssill är bara några få exempel på rätter som finns med i julbordskasse. Middagsfrids Flexitariska julbordskasse levereras mellan 19/12 och 21/12 och ska bokas senast den 12/12.

Julgodiskassen

Julgodiskassen är ett härligt tillägg till Julbordkassen. Du får råvaror om räcker till 4 bakverk levererade och kan skapa bland annat ingefärskola, mjuk pepparkaka eller nötnougat.  

Beställning: så här fungerar det

Och nu till det viktiga: efter att du har valt missgagskassen som passar dig, så här beställer du den och få den levererad hem till din dörr.

 1. Välj en matkasse som passar dig

Oavsett om du lagar mat till dig själv eller ditt hushåll, Middagsfrid har en flexibel plan som matchar din livsstil. Behöver du avboka, ändra måltider eller hoppa över en vecka? Inget problem.

 1. Beställ matkassen

Du kan betala med kredit- och betalkort eller Klarna.

 1. Få din leverans

Varje vecka kommer du att få följa enkla steg-för-steg-recept kompletta med näringsinformation och färska, föruppmätta ingredienser för att hjälpa dig laga läckra middagar på nolltid.

 1. Laga mat, ät, njut!

Det gamla “vad vill du äta?” konversationen är på väg att förvisas från ditt liv. Välkommen till en värld där middag alltid är planerad, enkel och utsökt.

Fördelar

Utsökthet Middagsfrids recept testas utförligt för att säkerställa att alla måltider är lika läckra att äta som de är lätta att göra. Enkelhet Från steg-för-steg-recept till problemfria kontobyten, vi gör ditt liv enklare på alla sätt vi kan. Flexibilitet Middagsfrid tillgodoser varje aptit, hushållsstorlek och schema. Behöver du hoppa över en vecka eller avboka? Inga problem. Stressfri Ta tillbaka dina kvällar med färre resor till matbutiken, förplanerade måltider och lite städning. Dietmässigt mångsidigt Berätta för Middagsfridvad du gillar och inte gillar, så rekommenderar de kanske med något gott. Inget matsvinn Det är lätt att vara grön med föruppmätta ingredienser och återvinningsbara material. Leverans av Middagsfrid matkasse Middagsfrid levererar till omkring 300 orter i Sverige. Du kan enkelt se om din ort finns med på listan genom att fylla i adress och postnummer på webbplatsen. Leveranserna sker direkt till dörren söndag, måndag eller tisdag (beroende på ort) och du väljer mellan leverans varje vecka eller varannan vecka. Betalning Du betalar för din matkasse i förskott på webbplatsen med kort alternativt mot faktura (45 kr i administrationsavgift tillkommer). Uppsägning/ändring När du beställer en matkasse från Middagsfrid startar en prenumeration med den kasse och det leveransintervall du har valt. Prenumerationen löper utan bindningstid och det är mycket enkelt och flexibelt att styra leveranserna, göra en paus eller byta till en annan variant av matkasse på hemsidan. Men om du vill säga upp gäller det att du gör det nio dagar före nästa leverans. Samma sak gäller för eventuella ändringar i din prenumeration.  

Middgasfrids filosofi

På Middagsfrid vill man förändra hur människor äter för gott. En stor del av det är att utveckla ett mer hållbart sätt att köpa, laga och njuta av mat varje dag. Sättet man köper, packar och levererar råvaror leder till mindre matsvinn än hos traditionella verksamheter. Som ett resultat av detta slösar Middagsfrids kunder slösar därför mindre mat när de lagar och serverar mat hemma. Middagsfrid köper bara in den mängd ingredienser som krävs för att uppfylla deras kunders beställningar varje vecka, och förportionerar dessa så att man bara får det som behövs. Färska råvaror Middagsfrid tror att alla förtjänar färsk mat av hög kvalitet och vårt team arbetar hårt för att skapa nära relationer med svenska bönder för att köpa råvaror av högsta kvalitet till deras matkassar. De prioriterar att skaffa lokala och KRAV-märkta råvaror där det är möjligt, producerade genom hållbart jordbruk och etiska metoder. Minskat matsvinn från gård till tallrik Genom att direkt skaffa och leverera den exakta mängden ingredienser som behövs kommer inte bara maten fram snabbare och fräschare, utan allt i lådan hamnar på tallriken! Innovativt Middagsfrid vill se till att dina ingredienser levereras till din dörr färska och säkra. De optimerar förpackningar och omslag och strävar kontinuerligt efter att förnya deras metoder och principer med kvalitet och hållbarhet i åtanke.   Mer om Middagsfrid Middagsfrid var den allra första aktören med att erbjuda färdiga matkassar med leverans direkt hem till dörren. Året var 2007 då den första matkassen levererades. Genom åren har Middagsfrid erhållit ett antal utmärkelser och även blivit omnämnt i en artikel i New York Times. Middagsfrid’s matkasse har även blivit utsedd som “bäst-i-test 2016” i Aftonbladet. Middagsfrid är en av måltidsprenumerationstjänsterna som tillhandahåller allt du behöver för att göra en utsökt och nyttig måltid för din familj. Det första steget du behöver ta är att prenumerera på Middagsfrids måltider så gör de resten åt dig. Middagsfrid sparar dig tid att handla och hitta recept. Perfekt för upptagna människor – dessa matkassar kommer snabbt och är näringsrika och prisvärda. Låt Middagsfrid formulera en veckomeny åt dig så att du inte behöver göra det själv. Fördelar De levererar alla ingredienser till din dörr. Därför behöver du inte gå handla mat själv. De ger lättlagade recept som är idealiska även för den mest upptagna personen. Deras matlagningstid varierar mellan 15 och 40 minuter. Deras färskvaror är förpackade i färgkodade påsar så att du enkelt kan sortera dem. Dessutom är dessa påsar återvinningsbara.

Aktuell information med anledning av coronaviruset

Som alltid råder alltid mycket noggranna hygienkrav kring livsmedelshantering. Under rådande omständigheter är ytterligare restriktioner införda bl.a. kring leveransrutiner och Middagsfrid följer myndigheternas instruktioner. Mer information finns på deras hemsida.

Supersnabba kassen – mat på tio minuter en kvart!

Snabblagat med Middagsfrid

Aldrig förr har väl behovet av att få en maten hem varit större än i dessa tider. Som en möjlighet till att kunna laga god och nyttig mat på nolltid hemma kan Middagsfrid med sin nya Supersnabba kasse vara ett riktigt gott alternativ. Den har jag testat nu.

December är ju normalt sett en ganska stressig tid och även om en hel del av det traditionella “jobbet” går bort i år, är det ändå lite tajt med tid. Det trots att alla julrecepten halverats detta året. Det enda som fortsatt är i full storlek i år, är granen. Därför, oavsett storlek på julfirande så tar det ändå lite tid med julpyssel och en supersnabb-lagad matkasse var varmt välkommen denna veckan.

Tryggt landar kassen in hemma vid min dörr och det är alltid lika spännande att packa upp ingredienserna och läsa recepten. Varorna är som alltid från Middagsfrid ekologiska och kravmärkta i så stor utsträckning det går. Jag ser direkt när jag läser recepten att här kommer det att gå undan med matlagningen.

Supersnabba recept att laga!

 

Middagsfrid

Fina ingredienser på väg att packas upp ur Middagsfrid Supersnabba kasse.

Middagar på en kvart

När det ingår färsk kyckling i min matkasse brukar den bli först ut på menyn och i detta receptet ingick redan färdigstrimlad kyckling. Smidigt! This image has an empty alt attribute; its file name is Kycklingpanna-1024x731.jpg

Förutom att dra igång riskokaren så var det bara att strimla paprika, steka den tillsammans med kycklingen, tillsätta lite kryddor och en god tomatsås och sedan låta puttra ihop. Till det, lägga upp sallad, skölja och halvera tomater och dressa. Klart!

This image has an empty alt attribute; its file name is Tomatsoppa-o-pizza-1024x731.jpg

Tomatsoppa med pizzaslices och kålsallad. Gott och nyttigt, fixat på bara 10 minuter.

  Veckans allra mest snabblagade middag och det var egentligen bara uppvärmningen av ugnen till 250°, för att få en perfekt bakad pizza, som tog tid. En färsk färdigpizza Margeritha som också var en ny produkt jag aldrig provat tidigare och som överraskade – jättegod. Till det en färsk färdig tomatsoppa och pizzasallad som också smakade riktigt gott. Det blev en god middag på 10 minuter med en minimal insats i köket.

Middagsfrid’s matkasse är en given favorit hos oss – goda recept med finess, fina väl utvalda ingredienser som frambringar härligt, god och vällagad mat med tilltagna portioner. Supersnabba kassen är ett nytt alternativ och den kräver inte så stor matlagningsinsats, men finessen här är att ingredienserna i kassen är väl valda för allra bästa smak och för att kunna servera god och nyttig mat på nolltid.

Övriga frågor

Vilken tid levererar Middagsfrid? På kvällar mellan 17-22. Veckodag beror på var du bor. Hur ofta får jag Middagsfrids matkasse? En gång i veckan. Hur betalar man hos Middagsfrid? Med betalkort eller Klarna. Hur avbokar man leverans av Middagsfrids matkassar? Du kan avboka nio dagar innan nästa leveranstillfälle på Middagsfrids hemsida, under Mina sidor. Måste jag vara hemma för ta emot matkassen? Nej, du kan be kuriren att ställa matkassen utanför dörren. Var tillgänglig på telefon.

Kontakt Telefon: 08-55 117 118 E-post: kundservice@middagsfrid.se

16 kommentarer till “Middagsfrid”

 1. Kommentar från karin

  Jag brukar pendla mellan vegokassen och flexitariankassen och är verkligen super nöjd med kassarna! Bra leverans, lätta och inspirerande recept och en stor variation av råvaror. Ja har fått testa så många smakkombinationer som jag aldrig hade kommit på själv. Hälsningar en mycket nöjd kund!

 2. Kommentar från Anna

  Vi har haft matkasse från Middagsfrid i omgångar, och återkommer alltid till att den är den bästa. Vi har provat både Linas och Årstiderna och bara blivit besvikna. Med Middagsfrid får man lättlagade och lättförståeliga recept samt fräsch mat! Visst kan man bli lite less på att vissa recept återkommer, men var gör det inte det? Jag tycker att hela grejen med matkasse är helt suverän, man slipper tänka ut recept själv. Och slipper handla.

 3. Kommentar från Nadine

  Var mycket nöjd med era påsar, alltid fräscha produkter och inte upplevt något problem med leveransen. Barnen inte lika nöjda, tyckte det var för konstiga saker i recepten, varför vi varför vi inte fortsatte. Detta var för cirka 2-3 år sedan. Har under dessa åren flyttat och testat andra påsar från andra ställen. Upptäckte sedan för 1,5 år sedan att ni fått fler påsar att välja mellan bl a barnpåse men har ända sedan dess inte kunnat beställa från er då ni inte kunnat leverera till dit vi bor nu. Har testat flera gånger för att se om det ändrat sig men tyvärr. Mycket tråkigt tycker jag.

 4. Kommentar från Stressad småbarnsmamma

  Bra middagar och recept. Barnkassen var toppen förutom repetitionen av menyn var 6:e vecka.

 5. Kommentar från Huddingebo

  Jag har nu nappat på 2 olika prova-på-erbjudanden och jag måste säga att Middagsfrid vinner! (över linas) Så mycket fräschare och med sallader som ingår, det uppskattar vi! Däremot var det väldigt trist med pasta som tillbehör alla måltider i en kasse!

 6. Kommentar från Markus

  Har haft Middagsfrid i ett par längre omgångar och varit mycket nöjda. Maten är mycket god (vi har haft den vanliga matkassen med först fyra och sen fem middagar). Kompisar som vi bjuder på mat (om vi drygat ut recepten) berömmer maten, och vi själva tycker vi äter kanonmat. Det är bara ett par gånger vi känt att maten varit sådär. Vi är t ex imponerade över hur de alltid lyckas med fiskrätterna, något jag alltid tyckt varit svårt. När jag och min fru en gång var ute på stan och skulle käka en bättre dagens för hundralappen så kände vi att det är ju ungefär det vi äter hemma.

  Vi har testat Linas Matkasse och Tasteline men väljer helt klart Middagsfrid framför dem. Middagsfrid har helt enkelt bättre och godare recept, och dessutom mer grönsaker och mer ekologiskt. Vi har två barn, på två och snart fem år och de äter det allra mesta.

  Vi bor i Stockholm och har bara haft leveransproblem en gång, då kassen kom halv elva-elva. Om någon grönsak inte varit riktigt fräsch (vilket har hänt ett par-tre gånger) har vi bara meddelat det till kundtjänst och fått det tillgodo nästa gång.

  Kan verkligen rekommendera Middagsfrid varmt.

 7. Kommentar från USA

  Har nu lämnat Middagsfrid. Maten och recepten är helt ok, men de behöver jobba vidare med service och logistik. Vi har fått flera leveranser efter 23 på kvällen, de utlovar senast kl 22…Hemsidan med “mina sidor” är helt värdelös. Mycket svårt att få en överblick och flexibilitet när det gäller att göra ändringar och tillfälliga avbokningar, vilket resulterade i en extra påse som inte gick att avboka som vi fick “ge bort” till några grannar. Vi bestämde oss för att sluta, eftersom det var det enda sättet att “avboka” på ett smidig sätt. Vi blev dock övertalad att fortsätta under hösten. Under sommaren fick vi påminnelser på en faktura som vi inte hade fått pga av att vi hade slutat. Vi skulle ha fått vår första leverans efter sommaren i söndags, men hörde inget från dem. De kom ut med leveransen på måndag utan att informera oss. Vi var inte hemma och kunde ta emot. Efter att ha ringt dem fick vi veta att någon stackars ensamstående mamma hade fått vår mat, eftersom vi inte hade varit hemma och att det inte gick att bibehålla kvaliteten på råvarorna…Fint, att de har ordnat med logistiken att någon behövande får de påsar som inte har levererats, men hade det inte varit enklare att förbättra sin hemsida, ordna med en bra lösning för sina kunder och öka sin förståelse för att vi som anlitar någon typ av hemleverans inte hinner med vardagen, vilket är en anledning till att sådana här företag är väldigt bra. Vi har nu bytt till Matkomfort och är helt övertygad om att det kommer att bli avsevärt bättre. Imponerande hemsida, med mycket bra funktionalitet på “min sida”…

  • Kommentar från Angelique von Gegerfelt

   Hej,
   Vad tråkigt att vi inte har mött dina förväntningar på oss. Jag skulle gärna komma i kontakt med dig för att se hur vi kan kompensera dig för dålig service och samtidigt fånga upp dina förbättringsförslag. Kontakta mig gärna antingen på mejl eller telefon. angelique.von.gegerfelt@middagsfrid.se eller 073 595 8900. Dina synpunkter är viktiga! Jag är glad att du fortsätter med färdigplanerade matkassar och får hjälp i vardagen.

 8. Kommentar från Eric

  Hej,
  Har funderat lite på ert koncept och varit nyfiken. Men det är ingen kul läsning att läsa omså men om er från andra. Flera andra återkommer till detta om uteblivna leveranser och det viktigaste av allt: , – att era kassar inte känns fräscha?

  Hur är detta möjligt för ett pris om: – 875 kronor?

  Var häromdagen på City Gross och jämförde er kasse med varor från dem och där blir priset för er kasse: – 226 kronor!
  Hur förklarar ni den stora skillnaden?

  • Kommentar från Angelique von Gegerfelt

   Hej Eric,
   Vad trevligt att konceptet med hemleverans av färdigplanerade matkassar intresserar dig. För att ge ett kort svar på din fråga(som vi gärna utvecklar när du kontaktar oss)är priset satt både på det vi lägger i kassen och för vår tjänst. Vi arbetar med premiumprodukter av äkta vara och hög kvalitet som vi väljer både av omsorg för människan och jordklotet. Recepten planeras, provlagas och godkänns av en smakpanel för att ge dig en bra matupplevelse. Välkommen som kund!

 9. Kommentar från Anneli

  Slutade efter upprepade missar i leveranserna (ingredienser saknas) och ett otroligt strul med debiteringar. Synd, vi gillade verkligen maten, men det funkade inte alls.

  • Kommentar från Angelique von Gegerfelt

   Hej Anneli!
   Tack för att ni valde Middagsfrid. Det gläder mig att ni tyckte om vår mat och jag skulle gärna vilja komma i kontakt med dig för att höra mer om det som ni inte var nöjda med. Kunders åsikter är så viktiga i vårt arbete med ständiga förbättringar och vi vill vara bäst på hemleverans av färdigplanerade matkassar. Hör gärna av dig till oss/mig. angelique.von.gegerfelt@middagsfrid.se alternativ 073 595 89 00 Tack för att du hjälper oss att bli bättre!

 10. Kommentar från Fredrika

  vi bestämde oss för att prova Linas matkasse efter en utebliven leverans från middagsfrid – och är kvar hos Lina.

  generellt kan man säga att kvalitén är lägre på middagsfrid och när man ändå betalar så mycket känns det viktigt att det man får känns fräscht. Det gjorde det inte alltid med middagsfrid.

  //F

  • Kommentar från Clas

   Vilket PR bolag jobbar du på?

  • Kommentar från Angelique von Gegerfelt

   Hej Fredrika, tack för att du delar med dig av dina åsikter. Jag skulle gärna vilja veta mer vad du inte var nöjd med och se till att du blir kompenserad enligt våra kundgarantier. Vi är mycket noga med kvalitén både på de varor vi väljer och den service vi utför så det känns tråkigt att det inte är din upplevelse. Kontakta mig/oss gärna så vi får en chans att rätta till det. Du når mig på angelique.von.gegerfelt@middagsfrid.se 073 595 89 00. Lycka till med matlagningen!

 11. Kommentar från Charlotte

  Jag och min familj har testat Middagsfrids 5-dagarskasse för 875 kr/vecka. Vi var nöjda med vår testvecka och skulle gärna beställa 5-dagarskassen igen! Läs gärna mer om vår upplevelse på C/o tretti.