Middagsfrid: Recension & Rabattkod

Hos Middagsfrid hittar du ett varierat utbud av matkassar för alla typer av hushåll och önskemål. Du och din familj väljer enkelt bland fyra olika typer av kassar och får sedan matvaror och recept hemskickade till dörren varje vecka. Behöver ni justera leveransschemat kan ni sen snabbt göra det via Middagsfrids hemsida och se till så att kassarna endast blir levererade när det passar.

Middagsfrid erbjuder dessutom alla sina nya kunder att prova på sitt utbud av matkassar med ett härligt specialerbjudande som ständigt uppdateras (till exempel en 200-kronors rabatt på dina första två beställningar). Testa Middagsfrid och deras inspirerande matkassar idag och ta del av deras erbjudande för en stressfri vardag tillsammans med din familj!

Innehållet i Middagsfrids Matkasse

Middagsfrid var först ut i världen med att kunna erbjuda en färdigplanerad matkasse med recept till svenska hushåll. Målsättningen har alltid varit att alla ska kunna laga goda och hälsosamma middagar varje dag, även på vardagar, med äkta råvaror.

Ett annat fokus som Middagsfrid har är att leverera kassar till sina kunder på ett ekologiskt, tillsatsfritt och klimatsmart vis. Alla råvaror håller hög kvalitet, är alltid färska och utan onödiga tillsatser.

Hos Middagsfrid är ett av ledorden ”miljöpåverkan”. Det är därför råvarorna är – i så stor utsträckning som möjligt – ekologiska – det är därför fisken alltid är MSC-märkt och köttet alltid svenskt. Det läggs också stort fokus på säsongsanpassade rätter som drar nytta av det vi har i mängder och som minskar klimatpåverkan genom en filosofi om hållbarhet för både människa och miljö.

Ett recept i Middagsfrids matkassar tar mellan 25–45 minuter att laga. Du behöver ha vissa basvaror hemma men det är inget du behöver vara orolig över. Varje vecka får du nämligen ett sms, samt ett e-postmeddelande, med en inköpslista på de varor du behöver ha hemma inför kommande leverans.

Bli kund hos Middagsfrid

Matkassar blir allt populärare hos svenska hushåll som ett enkelt alternativ till traditionella hushållsinköp och måltidsplanering. De är prisvärda, bekväma och skapar möjligheten att laga läckra måltider direkt i hemmet. Middagsfrid underlättar ditt liv när du kommer hem sent på kvällen och behöver en hjälpande hand i köket för att kunna ställa middagen på bordet med självförtroende.

Med en matkasse från Middgasfrid kommer du att lägga mindre tid på att planera, handla, laga mat och städa och kan istället ge dina nära och kära kvalitetstid om kvällarna. Är du miljömedveten kommer du med säkerhet att trivas som kund hos Middagsfrid. Varje kasse har nämligen väl uppmätta ingredienser, anpassade efter recepten, vilket gör att det blir minimalt matsvinn. Med en matkasse från Middagsfrid kan du och din familj spara tid, energi och miljön på samma gång som ni får ta del av fantastiska och näringsriktiga måltider – varje kväll!

Middagsfrids matkassar

Middagsfrid har många spännande matkassar att välja mellan och har dessutom exklusiva säsongskassar till både Jul och Påsk. Hos Middagsfrid kan välja mellan följande matkassar:

 • Supersnabba kassen: tre middagar för fyra personer – 795 kr
 • Originalkassen: 3–5 middagar för 2–4 personer – 725–945 kr
 • Vegokassen (50% Eko): 3 middagar för 4 personer – 675 kr
 • Barnkassen: 4 middagar för 4 personer – 795 kr
 • Supernabba kassen: 3 middagar för 4 personer – 795 kr
 • Flexitariankassen: 4 middagar för 2–4 personer – 545–795 kr
 • Lättlagade kassen: 3 middagar för 4 personer – 796 kr
 • Melliskassen: 149 kr (kan endast beställas som en tilläggsprodukt till en vanlig matkasse)
 • Fruktkassen: 145 kr (kan endast beställas som en tilläggsprodukt till en vanlig matkasse)
 • Flexitariska julbordet eller Påskkassen: Julbordsmeny eller påskmeny för 6–8 personer – 1 395 kr

Låt oss titta närmare på varje matkasse och deras läckra innehåll:

Middagsfrid Originalkassen

Originalkassen är den mest populära av Middagsfrids matkassar. I kassen finns recept och matvaror för minst en kötträtt, fiskrätt, vegetarisk rätt och en fågelrätt. I femdagarskassen är dessutom en av middagarna avsedda att lagas till helgen – en finmiddag. Väljer du veckovis leverans får du matvaror och recept för alla veckans middagar.

Middagsfrid Barnkassen

En otroligt omtyckt kasse som passar alla i familjen. Nyttiga och lättlagade måltider som dessutom går att laga tillsammans med barnen (och som barnens smaklökar kommer att uppskatta).

Middagsfrid Vegokassen

Ett bra alternativ, vare sig om du redan är vegetarian eller bara vill börja lära dig mer om vegetarisk matlagning. Vegokassen är dessutom väldigt grön och innehåller alltid minst 50% ekologiska varor.

Middagsfrid Supersnabba kassen

Samtliga rätter i denna fiffiga matkasse tar som mest 15 min att tillaga. I kassen hittar du en blandning av kött, fågel, fisk och vegetariskt, samt recept som är så enkla att följa att du blir klar med matlagningen på nolltid!

Middagsfrid Flexitariankassen

Flexitariankassen är ett bra val för de som inte äter rött kött och som kanske vill börja äta mer vegetariskt. Kassen kommer med inspirerande recept som får även den mest köttsugne att glömma bort hamburgaren och korven och du får därför istället ta del av ekologiska grönsaker, fågel och fisk.

Lättlagade matkassen från Middagsfrid

Laga middagar på upp till 25 minuter med Middagsfrids lättlagade matkasse! Denna kasse innehåller något utförligare recept än Middagsfrids Supersnabba kasse, men är fortfarande superenkla att följa och tar nästan ingen tid.

Klimatgoda matkassen från Middagsfrid

Är du miljömedveten och vill vara säker på att ingredienserna du använder i din matlagning är miljömärkta och med låg klimatpåverkan? Då behöver du inte längre tillbringa timmar i matbutiker bara för att säkerställa att du köper klimatsmarta ingredienser – Middagsfrid gör det nämligen åt dig med sin Klimatgoda matkasse.

Middagsfrid Melliskasse

Vad sägs om en liten fika efter middagen? Är det något du är sugen på kan du välja till Melliskassen till din ordinarie matkasse. I Melliskassen hittar du smarta recept och läckra råvaror för tillagning av mellanmål som dessutom är barnvänliga. Exempel på recept du hittar i Melisskassen är: Baked oats med äpple, kanel och honung; Choklad- och chiapudding med mandel och kiwi; eller Frozen-yoghurt-glass med jordnötssmör, mango, banan och honung.

Middasfrid Fruktkasse

Fruktkassen innehåller runt tre kilo färsk frukt som ofta även är ekologisk – bananerna är till exempel alltid KRAV-märkta. Fruktkassen är en tilläggskasse som endast levereras tillsammans med en ordinarie matkasse.

Middagsfrid Storhelgskasse – Det Flexitariska Julbordet

Flexitariska julbordskassen är en fullfjädrad julbordsmeny för 6–8 personer som dessutom är klimatsmart och helt utan rött kött. Butternut-pumpa med senap eller pepparotssill är bara några exempel på rätter som du hittar i julbordskassen. Middagsfrids Flexitariska julbordskasse levereras mellan 19/12 och 21/12 och måste därför bokas senast den 12/12.

Middagsfrid Julgodiskasse

Julgodiskassen är ett härligt tillägg till Julbordkassen. Du får ingredienser till hela fyra olika bakverk levererade och kan sedan göra bland annat ingefärskola, mjuk pepparkaka och nötnougat tillsammans med din familj och vänner.

Beställa Middagsfrid: Så här fungerar det

Vi ska nu ge oss på det praktiska i processen med att få hem en Middagsfrid matkasse på ditt middagsbord. Efter att vi gått igenom de olika kassarna är det alltså dags för nästa moment – att beställa en – och då går du till på följande vis:

Välj en matkasse som passar dig och din familj

Oavsett om du lagar mat till dig själv eller hela huset så får du med Middagsfrid en flexibel prenumeration som passar just din livsstil. Behöver du avboka, ändra måltider eller hoppa över en vecka? Inga problem – bara att logga in på hemsidan och justera din prenumeration.

Beställ matkassen

När du valt din matkasse beställer du sen hem första leveransen och kan då betala med kreditkort, betalkort eller via Klarna.

Få hem din första leverans

Varje vecka får du sen hem din kasse med enkla steg-för-steg-recept kompletta med näringsinformation och färska, föruppmätta ingredienser som hjälper dig att laga läckra middagar på nolltid!

Laga mat, ät – njut!

Nu kan du glömma diskussioner om middagsmaten och att behöva fråga resten av familjen vad de vill äta för att kunna komma på en veckomeny – välkommen till en värld där middagen alltid är planerad, enkel och utsökt.

Fördelar med Middagsfrid Matkasse

 • Fantastiska smaker – Middagsfrids recept testas utförligt för att säkerställa att alla måltider är lika läckra att äta som de är lätta att tillaga.
 • Enkelhet – Från steg-för-steg-recept till problemfria kontobyten – Middagsfrids matkasse gör ditt och din familjs liv enklare på alla sätt den kan.
 • Flexibilitet – Middagsfrids matkasse finns för alla typer av smaker, storlekar och scheman. Behöver du hoppa över en vecka eller avboka en leverans? Inga problem – bara logga in på hemsidan och justera din prenumeration efter behov.
 • Stressfritt – Ta tillbaka dina vardagskvällar och byt stressiga turer till matbutiken, mot förplanerade måltider och minimal städning i köket.
 • Dietmässigt mångsidigt – Berätta för Middagsfrid vad din familj tycker om och vad den kanske inte riktigt tycker om lika mycket och få rekommendationer anpassade efter just era smaker.
 • Inget matsvinn – Det är lätt att vara miljömedveten med föruppmätta ingredienser och återvinningsbara material.

Leverans av Middagsfrid matkasse

Middagsfrid levererar till ca 300 orter runt om i Sverige. Du kan enkelt kolla om de levererar till just din ort genom att besöka deras hemsida och fylla i din adress och postnummer där. Leveranserna sker direkt hem till dörren på söndagar, måndagar eller tisdagar (beroende på ort) och du väljer själv om du vill ha leverans varje vecka, eller varannan vecka.

Betalning Middagsfrid matkasse

Du betalar för din matkasse i förskott på webbplatsen och kan då välja mellan att betala med kort eller mot faktura (vid fakturabetalning tillkommer 45 kr i administrationsavgift).

Uppsägning/ändring av prenumeration Middagsfrid matkasse

När du beställer en matkasse från Middagsfrid påbörjar det en prenumeration av den kasse och det leveransintervall du har valt. Prenumerationen löper sedan utan bindningstid och du kan när som helst enkelt och flexibelt styra om leveranserna, pausa eller byta till en annan matkasse, på hemsidan. För att förändringar ska träda i kraft på nästkommande leverans måste ändringar och avbokningar av din prenumeration ske senast nio dagar innan nästa leverans. 

Middagsfrids filosofi

Hos Middagsfrid vill man förändra hur människor äter för alltid. En stor del av den målsättningen är att utveckla ett mer hållbart sätt att köpa, laga och njuta av mat varje dag. Sättet man köper, packar och levererar råvaror leder till mindre matsvinn än hos traditionella verksamheter och tack vare detta slösar Middagsfrids kunder mindre mat än när de handlar och lagar mat själva.

På samma vis köper Middagsfrid endast in precis den mängd ingredienser de behöver för att tillgodose sina kunders beställningar varje vecka och förportionerar sen dessa i varje matkasse.

Färska råvaror hos Middagsfrid

Middagsfrid tror på att alla förtjänar färsk mat av hög kvalitet och deras team arbetar därför hårt för att skapa nära relationer med svenska bönder så att de kan köpa råvaror av högsta kvalitet. De prioriterar lokala och KRAV-märkta råvaror där det är möjligt – producerade genom hållbart jordbruk och etiska metoder.

Minskat matsvinn från gård till tallrik

Genom att endast införskaffa och leverera en exakt mängd ingredienser kommer inte bara maten fram snabbare och fräschare, utan allt i lådan hamnar också på tallriken!

Innovativt

Middagsfrid vill att alla dina ingredienser levereras till dörren färska och säkra. De optimerar därför förpackningar och omslag och strävar kontinuerligt efter att förnya sina metoder och principer med kvalitet och hållbarhet i åtanke.

Mer om Middagsfrid matkasse

Middagsfrid var den allra första aktören att börja erbjuda färdiga matkassar med hemleverans. Året var 2007 då den första matkassen levererades och sedan dess har Middagsfrid fått en rad olika utmärkelser och även blivit omnämnda i en New York Times-artikel.

Middagsfrids matkasse blev även utsedd till “Bäst i test 2016” av Aftonbladet. Middagsfrid är en av matkasseleverantörerna som tillhandahåller allt du behöver för att skapa en utsökt och nyttig måltid för hela din familj. Allt du behöver göra är att prenumerera på Middagsfrids måltider och sen så gör de resten åt dig. Middagsfrid spar din tid med att handla och hitta recept – perfekt för upptagna människor.

Dessa matkassar levereras snabbt och är både näringsrika och prisvärda. Låt Middagsfrid komponera din familjs veckomeny åt dig så du slipper göra det själv!

Fördelar:

 • Alla ingredienser levereras direkt till dörren vilket gör att du slipper gå och handla själv.
 • De förser dig med lättlagade recept som är perfekta även för de mest upptagna personerna.
 • Tillagningstiden varierar mellan 15 och 40 minuter.
 • Färskvaror är förpackade i färgkodade påsar så att du enkelt kan sortera dem. Dessa påsar är dessutom återvinningsbara.

Aktuell information med anledning av coronaviruset

Som alltid råder mycket höga och noggranna hygienkrav kring livsmedelshantering. Under rådande omständigheter är ytterligare restriktioner införda bland annat kring leveransrutiner och Middagsfrid följer myndigheternas instruktioner i relation till coronaviruset. Mer information går att finna på deras hemsida.

Supersnabba kassen från Middagsfrid – Mat på tio minuter/en kvart!

Aldrig förr har behovet av att få middagen på bordet snabbt varit större än i dessa tider. Har du och din familj ont om tid mellan skola, jobb och aktiviteter kan ni sen prova på den Supersnabba kassen från Middagsfrid. Det är den jag och min familj har bestämt oss för att testa denna veckan.

December är ju redan till att börja med en ganska stressig tid på året och även om en hel del av det traditionella ”jobbet” går bort i år, är det fortsatt tajt med tid för att hinna med allting som ska göras. Detta trots att alla julrecepten halverats sen förra året och trots att det enda som fortfarande är lika stort är granen.

Oavsett storlek på julfirandet så tar det fortfarande ändå lite tid med allt julpyssel och en super-snabblagad matkasse var därför varmt välkommen när den kom i början på veckan.

Det är alltid lika spännande att packa upp ingredienserna och läsa recepten, men denna gången var det ännu mer spännande än förr – helt nya grejer i påsen. Varorna var som alltid ekologiska och kravmärkta i så stor utsträckning det går och jag kunde direkt se att dessa recepten skulle komma på bordet snabbt.

Supersnabba recept att laga!

 

Middagsfrid

Fina ingredienser, på väg ur Middagsfrids Supersnabba matkasse.

När det finns färsk kyckling i min matkasse brukar den bli först ut på menyn och i detta receptet ingick det dessutom färdigstrimlad kyckling, vilket var otroligt smidigt! 

This image has an empty alt attribute; its file name is Kycklingpanna-1024x731.jpg

Förutom att dra igång riskokaren så var det bara att strimla paprika och steka den tillsammans med kycklingen. Efter det tillsattes lite kryddor och en god tomatsås och sedan fick det stå och puttra ihop. Till det hade vi en sallad, med sköljda, halverade tomater och salladsdressing. Sen var det klart!

This image has an empty alt attribute; its file name is Tomatsoppa-o-pizza-1024x731.jpg

Tomatsoppa med pizzaslices och kålsallad. Gott, nyttigt och färdigt på bara 10 minuter.

Middagar på bara en kvart

Veckans allra mest snabblagade middag var en perfekt bakad pizza, som förvisso tog lite tid, men som samtidigt bara skulle stå i ugnen på 250°. En färdig Pizza Margarita – en ny produkt jag aldrig provat tidigare – överraskade och var jättegod. Till det serverades en färsk, färdig tomatsoppa och pizzasallad som också smakade riktigt gott. Det blev på vis en god middag på bara tio aktiva minuter och minimal insats i köket.

Middagsfrids matkasse är numera en favorit hos oss. Goda recept, med finess och väl utvalda ingredienser som skapar härliga, goda och vällagade måltider med rejäla portioner. Middagsfrids Supersnabba kasse är ett nytt, spännande alternativ på marknaden som inte kräver en speciellt stor matlagningsinsats. Istället kommer den bara med väl utvalda ingredienser som ger måltiderna fantastisk smak och dig möjligheten att servera god och näringsriktig mat på nolltid.

Övriga frågor

Vilken tid levererar Middagsfrid? Kvällstid mellan 17–22. Vilken dag leveransen sker på beror på var du bor.

Hur ofta får jag Middagsfrids matkasse? En gång i veckan.

Hur betalar man hos Middagsfrid? Med betalkort eller Klarna.

Hur avbokar man leverans av Middagsfrids matkassar? Du kan avboka nio dagar innan nästa leveranstillfälle under ”Mina sidor” på Middagsfrids hemsida.

Måste jag vara hemma för ta emot matkassen? Nej, du kan be budet att ställa matkassen utanför dörren. Var dock tillgänglig på telefon.

Kontakt Telefon: 08-55 117 118 E-post: [email protected]

16 kommentarer till “Middagsfrid”

 1. Kommentar från karin

  Jag brukar pendla mellan vegokassen och flexitariankassen och är verkligen super nöjd med kassarna! Bra leverans, lätta och inspirerande recept och en stor variation av råvaror. Ja har fått testa så många smakkombinationer som jag aldrig hade kommit på själv. Hälsningar en mycket nöjd kund!

 2. Kommentar från Anna

  Vi har haft matkasse från Middagsfrid i omgångar, och återkommer alltid till att den är den bästa. Vi har provat både Linas och Årstiderna och bara blivit besvikna. Med Middagsfrid får man lättlagade och lättförståeliga recept samt fräsch mat! Visst kan man bli lite less på att vissa recept återkommer, men var gör det inte det? Jag tycker att hela grejen med matkasse är helt suverän, man slipper tänka ut recept själv. Och slipper handla.

 3. Kommentar från Nadine

  Var mycket nöjd med era påsar, alltid fräscha produkter och inte upplevt något problem med leveransen. Barnen inte lika nöjda, tyckte det var för konstiga saker i recepten, varför vi varför vi inte fortsatte. Detta var för cirka 2-3 år sedan. Har under dessa åren flyttat och testat andra påsar från andra ställen. Upptäckte sedan för 1,5 år sedan att ni fått fler påsar att välja mellan bl a barnpåse men har ända sedan dess inte kunnat beställa från er då ni inte kunnat leverera till dit vi bor nu. Har testat flera gånger för att se om det ändrat sig men tyvärr. Mycket tråkigt tycker jag.

 4. Kommentar från Stressad småbarnsmamma

  Bra middagar och recept. Barnkassen var toppen förutom repetitionen av menyn var 6:e vecka.

 5. Kommentar från Huddingebo

  Jag har nu nappat på 2 olika prova-på-erbjudanden och jag måste säga att Middagsfrid vinner! (över linas) Så mycket fräschare och med sallader som ingår, det uppskattar vi! Däremot var det väldigt trist med pasta som tillbehör alla måltider i en kasse!

 6. Kommentar från Markus

  Har haft Middagsfrid i ett par längre omgångar och varit mycket nöjda. Maten är mycket god (vi har haft den vanliga matkassen med först fyra och sen fem middagar). Kompisar som vi bjuder på mat (om vi drygat ut recepten) berömmer maten, och vi själva tycker vi äter kanonmat. Det är bara ett par gånger vi känt att maten varit sådär. Vi är t ex imponerade över hur de alltid lyckas med fiskrätterna, något jag alltid tyckt varit svårt. När jag och min fru en gång var ute på stan och skulle käka en bättre dagens för hundralappen så kände vi att det är ju ungefär det vi äter hemma.

  Vi har testat Linas Matkasse och Tasteline men väljer helt klart Middagsfrid framför dem. Middagsfrid har helt enkelt bättre och godare recept, och dessutom mer grönsaker och mer ekologiskt. Vi har två barn, på två och snart fem år och de äter det allra mesta.

  Vi bor i Stockholm och har bara haft leveransproblem en gång, då kassen kom halv elva-elva. Om någon grönsak inte varit riktigt fräsch (vilket har hänt ett par-tre gånger) har vi bara meddelat det till kundtjänst och fått det tillgodo nästa gång.

  Kan verkligen rekommendera Middagsfrid varmt.

 7. Kommentar från USA

  Har nu lämnat Middagsfrid. Maten och recepten är helt ok, men de behöver jobba vidare med service och logistik. Vi har fått flera leveranser efter 23 på kvällen, de utlovar senast kl 22…Hemsidan med ”mina sidor” är helt värdelös. Mycket svårt att få en överblick och flexibilitet när det gäller att göra ändringar och tillfälliga avbokningar, vilket resulterade i en extra påse som inte gick att avboka som vi fick ”ge bort” till några grannar. Vi bestämde oss för att sluta, eftersom det var det enda sättet att ”avboka” på ett smidig sätt. Vi blev dock övertalad att fortsätta under hösten. Under sommaren fick vi påminnelser på en faktura som vi inte hade fått pga av att vi hade slutat. Vi skulle ha fått vår första leverans efter sommaren i söndags, men hörde inget från dem. De kom ut med leveransen på måndag utan att informera oss. Vi var inte hemma och kunde ta emot. Efter att ha ringt dem fick vi veta att någon stackars ensamstående mamma hade fått vår mat, eftersom vi inte hade varit hemma och att det inte gick att bibehålla kvaliteten på råvarorna…Fint, att de har ordnat med logistiken att någon behövande får de påsar som inte har levererats, men hade det inte varit enklare att förbättra sin hemsida, ordna med en bra lösning för sina kunder och öka sin förståelse för att vi som anlitar någon typ av hemleverans inte hinner med vardagen, vilket är en anledning till att sådana här företag är väldigt bra. Vi har nu bytt till Matkomfort och är helt övertygad om att det kommer att bli avsevärt bättre. Imponerande hemsida, med mycket bra funktionalitet på ”min sida”…

  • Kommentar från Angelique von Gegerfelt

   Hej,
   Vad tråkigt att vi inte har mött dina förväntningar på oss. Jag skulle gärna komma i kontakt med dig för att se hur vi kan kompensera dig för dålig service och samtidigt fånga upp dina förbättringsförslag. Kontakta mig gärna antingen på mejl eller telefon. [email protected] eller 073 595 8900. Dina synpunkter är viktiga! Jag är glad att du fortsätter med färdigplanerade matkassar och får hjälp i vardagen.

 8. Kommentar från Eric

  Hej,
  Har funderat lite på ert koncept och varit nyfiken. Men det är ingen kul läsning att läsa omså men om er från andra. Flera andra återkommer till detta om uteblivna leveranser och det viktigaste av allt: , – att era kassar inte känns fräscha?

  Hur är detta möjligt för ett pris om: – 875 kronor?

  Var häromdagen på City Gross och jämförde er kasse med varor från dem och där blir priset för er kasse: – 226 kronor!
  Hur förklarar ni den stora skillnaden?

  • Kommentar från Angelique von Gegerfelt

   Hej Eric,
   Vad trevligt att konceptet med hemleverans av färdigplanerade matkassar intresserar dig. För att ge ett kort svar på din fråga(som vi gärna utvecklar när du kontaktar oss)är priset satt både på det vi lägger i kassen och för vår tjänst. Vi arbetar med premiumprodukter av äkta vara och hög kvalitet som vi väljer både av omsorg för människan och jordklotet. Recepten planeras, provlagas och godkänns av en smakpanel för att ge dig en bra matupplevelse. Välkommen som kund!

 9. Kommentar från Anneli

  Slutade efter upprepade missar i leveranserna (ingredienser saknas) och ett otroligt strul med debiteringar. Synd, vi gillade verkligen maten, men det funkade inte alls.

  • Kommentar från Angelique von Gegerfelt

   Hej Anneli!
   Tack för att ni valde Middagsfrid. Det gläder mig att ni tyckte om vår mat och jag skulle gärna vilja komma i kontakt med dig för att höra mer om det som ni inte var nöjda med. Kunders åsikter är så viktiga i vårt arbete med ständiga förbättringar och vi vill vara bäst på hemleverans av färdigplanerade matkassar. Hör gärna av dig till oss/mig. [email protected] alternativ 073 595 89 00 Tack för att du hjälper oss att bli bättre!

 10. Kommentar från Fredrika

  vi bestämde oss för att prova Linas matkasse efter en utebliven leverans från middagsfrid – och är kvar hos Lina.

  generellt kan man säga att kvalitén är lägre på middagsfrid och när man ändå betalar så mycket känns det viktigt att det man får känns fräscht. Det gjorde det inte alltid med middagsfrid.

  //F

  • Kommentar från Clas

   Vilket PR bolag jobbar du på?

  • Kommentar från Angelique von Gegerfelt

   Hej Fredrika, tack för att du delar med dig av dina åsikter. Jag skulle gärna vilja veta mer vad du inte var nöjd med och se till att du blir kompenserad enligt våra kundgarantier. Vi är mycket noga med kvalitén både på de varor vi väljer och den service vi utför så det känns tråkigt att det inte är din upplevelse. Kontakta mig/oss gärna så vi får en chans att rätta till det. Du når mig på [email protected] 073 595 89 00. Lycka till med matlagningen!

 11. Kommentar från Charlotte

  Jag och min familj har testat Middagsfrids 5-dagarskasse för 875 kr/vecka. Vi var nöjda med vår testvecka och skulle gärna beställa 5-dagarskassen igen! Läs gärna mer om vår upplevelse på C/o tretti.

Allas matkassar fran Middagsfrid

Prova på-pris från:

545kr

Ord. pris 795kr

4

4

Prova på-pris från:

445-595kr

Ord. pris 595-795kr

4

2-4

Prova på-pris från:

545kr

Ord. pris 845kr

3

4

Prova på-pris från:

525-645kr

Ord. pris 725-945kr

3-5

2-4

Prova på-pris från:

645kr

Ord. pris 795kr

3

4

Prova på-pris från:

525kr

Ord. pris 675kr

3

4

Middagsfrid

Middagsfrid erbjuder superenkla matkassealternativ till svenska familjer och hushåll av alla storlekar och smaker. Med ett enormt utbud av recept och måltider kan du enkelt beställa hem en matkasse och få middag på bordet för två till fyra personer – varje kväll i veckan. Oavsett om du vill få en kasse grönsaker, något som gör barnen extra glada eller kanske rent av planerar inför julen – så har Middagsfrid något för dig!

Exklusiv rabattkod

50% rabatt på första kassen och 20% på de andra två

50% rabatt på första kassen och 20% på de andra två
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Middagsfrid
35% rabatt
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Middagsfrid