Gryta: Skala och skär 2 bakpotatisar i 2 cm stora bitar och koka dem mjuka, ca 12 min. Låt 1 pf haricot verts koka med de sista 3 min. Häll av vattnet.
Potatiskryddning: Blanda 4 msk neutral olja, 3 msk tomatpuré, 2 tsk chilipulver, 2 tsk paprikapulver, 1/2 tsk cayennepeppar och 1/2 tsk salt i skålen.
Spenat: Smält 1 msk smör i pannan. Fräs 1 fp tinad bladspenat,1 burk sesamfrö, 1/2 tsk salt, 2 krm svartpeppar och 3 stora pressade vitlöksklyftor på medelvärme i 5 min. Lägg åt sidan i en skål med lock.
Under tiden: Blanda 1 fp avrunna röda linser och potatsikryddningen i kastrullen med potatis och haricot verts. Låt fräsa på medelvärme i ca 2 min. Låt stå med lock.
Injeras (stekpanna): Smält 1 msk smör och häll ca 1 1/2 dl smet i stekpannan. Stek på medelhög värme ca 30sek/sida. Tillsätt ytterligare 1 msk smör efter halva smeten.
Grönsaker: Halvera 1 fp körsbärstomater. Blanda med 1 msk neutral olja, 1/2 msk vitvinsvinäger och 1 krm salt i skålen.
Ta fram 250 g keso. Ställ fram alla tillbehör och låt var och en fylla sina injeras.
Kakor är också mat! Som alla andra sidor använder matkasse.se webbplatskakor. Ingen information som kan identifiera dig sparas. Läs mer under länken "kakor" längst ner på sidan
Spara upp till 1375 kr på 5 kassar från HelloFresh och upptäck nya vegetariska mästerverk. Upptäck nya gröna favoriter och spara upp till 1549 kr på 6 matkassar från HelloFresh. HelloFresh Recension