Halvera 900 g potatis och 1/2 ask körsbärstomater. Lägg i en långpanna med bakplåtspapper. Ringla över lite olivolja och krydda med 1 tsk torkad timjan och 1/2 tsk salt. Tillaga högt upp i ugnen 20-25 min, eller tills potatisen är klar.
Kronärtskockskräm: blanda 1 burk kronärtskockskräm, 1/2 förp färskost och 1/2 ask persilja i en liten skål.
Finhacka 1 fänkål och 250 g morötter. Lägg i en skål och tillsätt 1 1/2 msk vitvinsvinäger, 1 msk olivolja och 1 krm salt.
Krydda ca 600 g kalkonschnitzel med 1 tsk torkad timjan, 1/2 tsk salt och 1 krm svartpeppar.
Vispa upp 2 ägg i en djup tallrik. Häll upp ströbröd i en annan tallrik. Vänd schnitzeln först i äggblandningen och sedan i ströbrödet.
Hetta upp 1 msk smör och 1 msk olivolja i en stekpanna. Stek schnitzlarna på medelvärme, 4-5 min per sida, eller tills kalkonen är genomstekt.
Servera frasig kalkonschnitzel med ugnsrostad potatis, varma tomater, kronärtskockskräm och sallad.
Kakor är också mat! Som alla andra sidor använder matkasse.se webbplatskakor. Ingen information som kan identifiera dig sparas. Läs mer under länken "kakor" längst ner på sidan
Spara upp till 1375 kr på 5 kassar från HelloFresh och upptäck nya vegetariska mästerverk. Upptäck nya gröna favoriter och spara upp till 1549 kr på 6 matkassar från HelloFresh. HelloFresh Recension