Honungsstekt fläsk med dijonsås - Recept från matkasse.se

30
2
Svårighetsgrad: Enkel
Honungsstekt fläsk med dijonsås
Honungsstekt fläsk med dijonsås recept

Denna recept med honungsstekt fläsk, dijonyoghurt och rostade potatis är full av smak! Den bästa delen? Den är redo och på middagsbordet på endast 30 minuter! En klar vardagsvinnare för hela familjen.

Kategorier:

Upp till 1 549 kr på 6 kassar

Få upp till 1549 kr rabatt nu

Spara upp till 1177 kr på 5 kassar från HelloFresh och upptäck nya vegetariska mästerverk. Upptäck nya gröna favoriter och spara upp till 989 kr på 4 matkassar från HelloFresh.
HelloFresh Recension
9.8

Du behöver:

  • 400 g potatis
  • 100 g palsternacka
  • 1 st rödlök
  • 2 tsk olivolja
  • 2 krm salt
  • 1 tsk torkad rosmarin
  • 300 g fläskkotlett
  • 1 tsk olivolja
  • ½ dl vatten
  • 1 msk kinesisk soja
  • ¾ msk flytande honung
  • 2 klyfta vitlök
  • 1 tsk sambal oelek
  • 1 dl matyoghurt
  • dijonsenap
  • ½ msk dijonsenap
  • 1 klyfta vitlök
  • 1 krm salt
  • 30 g mixsallad

Gör så här:

  1. Värm ugnen till 225°C.
  2. Skär fläskkotlett i skivor och krydda med lite salt. I en stekpanna hetta upp olivolja. Stek köttet ca 4 min per sida.Tillsätt honung, vatten, soja, sambal oelek och pressad vitlök. Stek ytterligare ca 2 min, tills köttet är helt genomstekt.
  3. I en liten skål blanda ihop matyoghurt, pressad vitlök, dijonsenap, salt och lite svartpeppar.
  4. Servera fläskkotlett med rostade rotsaker, potatis, dijonyoghurt och mixsallad.
middagstips - matkasse.se
middagstips
Kom igång med din fräscha måltidsplan idag!
Upp till 1 549 kr på 6 kassar

Få upp till 1549 kr rabatt nu

Spara upp till 1177 kr på 5 kassar från HelloFresh och upptäck nya vegetariska mästerverk. Upptäck nya gröna favoriter och spara upp till 989 kr på 4 matkassar från HelloFresh.
HelloFresh Recension
9.8
Upp till 1549 kr på 5 kassar!
Honungsstekt fläsk med dijonsås
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Honungsstekt fläsk med dijonsås
Upp till 1549 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder