Koka 1 kg potatis i lättsaltat vatten. Låt 250 g vaxbönor koka med den sista minuten.
Lägg ca 500 g koljafilé i en smord ugnsform. Dela 250 g cocktailtomater och lägg runt fisken i formen. Krydda allt med 3/4 tsk salt. Tillaga mitt i ugnen 12-15 min, eller tills fisken är klar.
Smält 2 msk smör i en liten kastrull. Sänk värmen och vispa ner 1 1/2 msk vetemjöl, 3 dl mjölk, 1 dl vispgrädde, 1 tärning grönsaksbuljong, 1 msk dijonsenap och 3/4 tsk torkad dragon. Låt puttra 2-3 min, eller tills såsen tjocknat något.
Häll såsen över fisken och strö över 1/2 kruka persilja (grovhackad). Servera till nykokt potatis och vaxbönor.
Kakor är också mat! Som alla andra sidor använder matkasse.se webbplatskakor. Ingen information som kan identifiera dig sparas. Läs mer under länken "kakor" längst ner på sidan
Spara upp till 1375 kr på 5 kassar från HelloFresh och upptäck nya vegetariska mästerverk. Upptäck nya gröna favoriter och spara upp till 1549 kr på 6 matkassar från HelloFresh. HelloFresh Recension