Koka 3 1/2 dl jasminris enl. anvisningarna på förpackningen.
Skala och finhacka ingefära (2 msk). Finstrimla citrongräset så tunt som möjligt. Klyfta 1 gul lök. Skär kycklinglårfilén i mindre bitar. Blanda ner 2 tsk vetemjöl, 2 msk socker, 4 msk japansk soya, 2 msk kinesisk soya och 3 dl vatten. Koka ihop i 4-5 minuter, tills kycklingen är helt genomstekt (innertemp 72 grader C) och såsen tjocknat lite.
Skär 1 förp. pak choi och 1 röd paprika i mindre bitar. Hetta upp lite olja i en stekpanna. Fräs pak choi och paprika ca 1 min på hög värme. Krydda med 1/2 tsk chili flakes, 2 krm salt och 1 msk vitvinsvinäger.
Strö 1 förp cashew/kokos-ingefära över kyckling woken. Servera med chilistekta grönsaker och jasminris.
Tänk på att vara noga med att diska skärbrädor och kniv samt att tvätta händerna efter kontakt med rå kyckling.
Kakor är också mat! Som alla andra sidor använder matkasse.se webbplatskakor. Ingen information som kan identifiera dig sparas. Läs mer under länken "kakor" längst ner på sidan
Spara upp till 1375 kr på 5 kassar från HelloFresh och upptäck nya vegetariska mästerverk. Upptäck nya gröna favoriter och spara upp till 1549 kr på 6 matkassar från HelloFresh. HelloFresh Recension