Pinjenötsfyllda kycklingrullader - Recept från matkasse.se
50
4
Svårighetsgrad: Enkel
Pinjenötsfyllda kycklingrullader recept
Pinjenötsfyllda kycklingrullader – en äkta italiensk middag och som imponerar på middagsbordet. Det är inte krångligt att laga, utan kräver bara lite mer tid och kärlek. Precis som italiensk mat ska tillagas. Resultatet blir en middag att njuta och umgås kring.
Pate con rosmarino: Klyfta potatis och lägg i en ugnsform. Blanda med olivolja, torkad rosmarin och salt. Tillaga i ugnen 20-25 min, tills potatisen är klar.
Fyllning: Finhacka schalottenlök och vitlök. Hetta upp smör i en stekpanna. Stek all lök på svag värme 2-3 min. Lägg över i en skål. Skölj och grovhacka ruccola. Blanda ner ruccola och pinjenötter i skålen.
Rullader: Skär två tunna fileér av varje kycklingbröst. Krydda med salt och nymalen svartpeppar. Bred på créme av soltorkade tomater och fördela fyllningen på varje filé. Rulla ihop och fäst med tandpetare.
Hetta upp olivolja och smör i en stekpanna. Bryn rulladerna runtom tills de fått fin färg. Tillsätt vitt matlagningsvin och vatten. Sjud 10-15 min., tills kycklingen är helt genomstekt (innertemp 72°). Skeda sky över rulladerna under tiden du steker.
Tomatsallad: Skölj och skiva tomater. Skölj ruccola. Lägg på ett fat och ringla över olivolja och strö på lite flingsalt.
Servera pinjenötsfyllda kycklingrullader med rosmarinrostad potatis och tomatsallad.
Kakor är också mat! Som alla andra sidor använder matkasse.se webbplatskakor. Ingen information som kan identifiera dig sparas. Läs mer under länken "kakor" längst ner på sidan
Spara upp till 1375 kr på 5 kassar från HelloFresh och upptäck nya vegetariska mästerverk. Upptäck nya gröna favoriter och spara upp till 1549 kr på 6 matkassar från HelloFresh. HelloFresh Recension