Blanda 1 dl crème fraiche med 2 vitlöksklyftor
(pressade) och bred på 2 pizzabottnar. Toppa med 1
burk inlagda kronärtskockor (avrunna) och grädda
pizzorna samtidigt på de varma plåtarna 12-14 min. Byt
plats på plåtarna efter halva tiden.
Skär bort den nedersta, träiga delen på 1 knippe sparris.
Stek i en het grillpanna eller stekpanna 2-3 min. Skär
sparrisen i cm-tjocka bitar men låt knopparna vara
hela.
Krossa 1 msk hel rosépeppar i en mortel (eller med
botten på en tung kastrull mot en skärbräda). Finriv
skalet från 1 citron och lägg åt sidan. Pressa saften från
den använda citronen.
Sallad: klyfta 2 päron och blanda med 3/4 ask ruccola
(sköljd), citronsaft, lite flingsalt och nymalen
svartpeppar.
Toppa de nygräddade pizzorna med sparris, citronskal,
1/4 ask ruccola (sköljd), krossad rosépeppar och
flingsalt.
Ringla 2 msk olivolja över de färdiga sommarpizzorna
och servera med ruccola- och päronsallad.
Kakor är också mat! Som alla andra sidor använder matkasse.se webbplatskakor. Ingen information som kan identifiera dig sparas. Läs mer under länken "kakor" längst ner på sidan
Spara upp till 1375 kr på 5 kassar från HelloFresh och upptäck nya vegetariska mästerverk. Upptäck nya gröna favoriter och spara upp till 1549 kr på 6 matkassar från HelloFresh. HelloFresh Recension