Picklad rödlök: Skär 2 rödlökar i tunna skivor. Lägg i en
kastrull och tillsätt 2 dl vatten, 1/2 dl ättikssprit (12%)
och 2 msk socker. Koka upp och koka 1 min. Ta från
värmen och låt stå under lock till servering.
Koka 3 1/2 dl jasminris enligt anvisning på
förpackningen.
Sallad: Halvera 300 g pak choy på längden. Hetta upp
lite olivolja i en stekpanna och stek pak choy 2-3 minmed snittytan nedåt. Lägg upp på ett fat, spara stekpannan.
Krydda ca 600 g torskfilé med 1 tsk salt. Hetta upp lite
olivolja i den använda stekpannan. Stek fisken på
medelvärme 5-6 min, tills den är klar. Lägg över på fatet
med pak choy. Skölj ur pannan.
Brynt sojasmör: Smält 50 g smör i stekpannan tills det
blir brynt (gyllene färg och nötaktig doft). Rör ner 1
påse Cashewmix, 4 msk japansk soja, 3 msk vatten,
finrivet skal och pressad saft av 1 lime. Häll sojasmöret
över fisken och salladen.
Servera torskrygg med sallad på pak choy,
cashewnötter och brynt sojasmör, jasminris och picklad rödlök.
Kakor är också mat! Som alla andra sidor använder matkasse.se webbplatskakor. Ingen information som kan identifiera dig sparas. Läs mer under länken "kakor" längst ner på sidan
Spara upp till 1375 kr på 5 kassar från HelloFresh och upptäck nya vegetariska mästerverk. Upptäck nya gröna favoriter och spara upp till 1549 kr på 6 matkassar från HelloFresh. HelloFresh Recension