Klyfta 900 g småpotatis. Lägg på en smord ugnsplåt och blanda med 1 tsk torkad timjan, 1 tsk salt, och 1 msk olivolja. Tillaga högt uppe i ugnen 22-25 min, tills potatisen är färdig.
Tapenade: lägg 1 burk kalamonoliver (avrunne), 1/2 tsk vitvinsvinäger, 1 tsk dijonsenap, 1 tsk olivolja, 1 tsk honung och 1 krm salt och lite nymald svartpeppar. Låt stå till punkt 7.
Krämig fänkålssallad: dela 1 fänkål på längden, och skär bort roten. Skiva fänkålen tunt (använd gärna mandolin om du har) och finhacka 1 bananschalottenlök. Dela 1 förp cocktailtomater. Blanda allt med dresingen i salladsskålen. Smaka av med salt.
Hetta upp 1 msk olivolja i en rymlig stekpanna. Stek torsken 3-4 min per sida tills fisken är klar.
Klipp 1 förp smörgåskrasse. Toppa torsken med tapenade. Servera med rostad potatis, krämig fänkålssallad och krasse.
Kakor är också mat! Som alla andra sidor använder matkasse.se webbplatskakor. Ingen information som kan identifiera dig sparas. Läs mer under länken "kakor" längst ner på sidan
Spara upp till 1549 kr på 6 kassar från HelloFresh och upptäck nya vegetariska mästerverk. Upptäck nya gröna favoriter och spara upp till 1549 kr på 6 matkassar från HelloFresh. HelloFresh Recension