Simple Feast

Exklusiv rabattkod

Rabattkod: Hämta din rabatt med koden JANUARY

Rabattkod 25% rabatt på 4 första leveranserna! Gäller endast nya kunder.

Simple Feast erbjuder goda, växtbaserade och gröna måltider – allt bekvämt samlat i en matkasse. Det är hälsosam mat med hög kvalité och smak, och som är hållbar. Att maten är hållbar betyder att den är producerad och hanterad på ett resurssnålt och miljöanpassat sätt för att minska vår klimatpåverkan.

Den gröna matkassen från Simple Feast gör det mycket bekvämt och enkelt att leva både hälsosamt och klimatsmart tillsammans med de övrig fördelar en matkasse har genom att slippa planera och åka till affären och handla. Till det är måltiderna väl planerade för att alla ingredienser ska användas under veckan och därmed minska vårt matsvinn.

Som tre huvudpunkter för Simple Feast är:

  • Hållbarhet – alla hantering och förpackning är anpassat för att minska det ekologiska fotavtrycket.
  • Bekvämlighet – maten levereras direkt hem till dörren och kräver sedan enbart 10 minuter av förberedelser.
  • Smak och kvalité – maten planeras och skapas av dietister och erfarna kockar med omsorg för 100% organiska produkter och säsongsanpassade råvaror väl sammansatt för bästa smak och näringsinnehåll.

Utbud hos Simple Feast

Det finns två grundkassar att välja mellan och utifrån dem kan man få vegetariskt eller veganskt alternativ.

  • Family Feast – 2-5 personer, vegetarisk eller vegansk för 3 dagar; 699:-
  • Green Feast – 2-5 personer, vegetarisk eller vegansk för 3 dagar; 699:-

Prenumeration

Man skapar ett eget konto med abonemang på Simple Feast sida. Du väljer själv i vilket intervall av leveranser som önskas; från varje vecka till var fjärde vecka. Det är ingen bindningstid och genom Simple Feast App går det enkelt att avbeställa eller hoppa över en leverans genom ett klick.

Leverans

Varje tisdag sker leverns med en box som innehåller kompletta middagar för tre dagar. Varorna ligger in en kylbox och hålls väl kylda även om du inte är hemma vid leveranstillfället.

Betalning

Sker i svenska kronor inklusive moms och avgifter genom VISA, MasterCard eller JCB. Det tillkommer dock en leveransavgift på 59 kr.

Inga kommentarer till “Simple Feast”