Simple Feast rabattkod

Simple Feast är dansk matkasse som tagit den svenska marknaden med bravur och introducerat sitt unika koncept av miljövänliga matkassar. Samtliga matkassar är 100% växtbaserade och miljövänliga och med recept ihopsatta av Michelinkockar erbjuder Simple Feast tre middagar per vecka i sin kasse – för upp till fem personer. Häng med oss – upptäck deras matkasse tillsammans – och se till att nyttja vår unika rabattkod för att prova på en matkasse från Simple Feast idag!

Simple Feast rabattkod

Vilka är Simple Feast?

Alla måltider från Simple Feast är växtbaserade och hälsosamma, men de har också intressanta och unika smaker. Måltiderna kommer frysta till din dörr och du kan värma upp dem i ugn eller mikrovågsugn.

Du kan välja en matkasse för 2-3 eller 4-5 personer varje vecka.

Därefter får du möjligheten att välja tre av fem olika rätter föeberedda av Simple Feasts Michelinkockar för att skapa just din egna matkasse. Vissa veckor låses en rätt av kockarna av miljöskäl – då minskar valmöjligheterna för den veckan till två rätter. Kockarna kan då minska antalet ingredienser, vilket i sin tur minskar matsvinn.  

Enkel beställning

De är okomplicerat att beställa från Simple Feast. Webbplatsen erbjuder à la carte-beställning av måltider, och du kan även tillämpa en Simple Feast rabattkod vid din första beställning.

Intressanta veganska alternativ

Simple Feast låter dig välja vilka måltider du gillar från en föränderlig lista med fem rätter varje vecka. Medan måltiderna alla är veganska, är smakerna unika och det finns många måltider med intressanta smakprofiler. För att fylla upp din tilldelning av måltider enligt ditt prisplan, kan du välja valfritt antal av någon av måltiderna.

Näringsvärde: Bra balans

Växtbaserad mat kan ibland vara för ensidig, men Simple Feast är proffs på växtbaserade recept som både smakar väl och är näringsrika. Näringsvärdet i recepten är generellt sett utmärkt och alla har en bra balans mellan fett, kolhydrater och protein. Protein kan vara det knepiga när det kommer till växtbaserad mat, men Simple Feast lyckas få in lite protein i varje måltid.

Simple Feast är bra för

Veganer eller vegetarianer som inte har tid för konstant måltidsberedning eller bara någon som vill äta hälsosamma måltider oh inte vill tillbringa en evighet i köket varje kväll

Simple Feast är inte bra för

Köttätare eller familjer som har en låg matbudget kanske inte tycker att Simple Feast passar bra för dem.

Simple Feast rabattkod

Var hittar du en Simple Feast rabattkod?

För att få en exklusiv Simple Feast rabattkod bör du leta hos företaget partners, såsom oss.

RabattkodYOURCHOICE Spara 250 SEK på den första matkassen med koden YOURCHOICE.

Varsågod!

Frågor och svar om Simple Feast

Har du fler frågor om Simple Feast? Nedan gar vi besvarat några av dem. Du kan dock läsa mer utförligt om leverantören här.

Betalning

Simple Feast godkänner Visa, MasterCard och JCB. 

Ändringar eller uppsägning av ditt abonnemang

Du kan pausa, ändra och avbryta ditt abonnemang i appen: Simple Feast – Min Mat. Du kan även säga upp abonnemanget när du vill, dock senast klockan 10.00 på torsdagen före nästa leverans.

Städer som Simple Feast levererar till

I skrivande stund levererar Simple Feast till Stockholm, Malmö, Göteborg och Uppsala och närliggande orter. Ta reda på mer på företagets webbsida.