Snabblagad mat

Contents

Prova på-pris från:

645kr

Ord. pris 795kr

3

4

Prova på-pris från:

399-1349kr

Ord. pris 599-1549kr

3-5

2-6

1170 - 2020kr

4

4-8

575 - 2260kr

4

1-8

980 - 1670kr

4

4-8

Prova på-pris från:

343-686kr

Ord. pris 490-980kr

3

2-4

Snabblagad mat är en kategori av mat som nog alla har behov av, mer eller mindre i vardagen. Vare sig det gäller barnfamiljer som hämtar och lämnar på dagis eller mellan olika aktiviteter, till de som har långa dagar av andra orsaker, är det gemensamma för alla; att äta bra mat.

Snabblagad mat – kan den vara nyttig?

Själva benämningen snabblagad mat har möjligen en lite dålig klang över sig och  förknippas gärna med onyttig mat, vilket inte behöver vara fallet. När det gäller matlagning numera så presenteras gärna mat lagat från grunden som det enda rätta, både vad gäller hälsa, smak och miljö. För det allra flesta av oss är det dessvärre inte praktiskt möjligt att lägga så mycket tid med att koka egen buljong eller göra hemlagad pasta – definitivt inte på en vanlig vardag.

Pressen med att laga sin mat från grunden när förutsättningarna helt enkelt är omöjliga, bör man släppa. Det finns smarta varianter och lösningar både för de som inte kan tänka sig annat än hemlagade såser och för dem som gärna tar några genvägar.

Hur är det möjligt? Jo, några leverantörer har redan insett behovet och det av egna erfarenheter  som småbarnsförälder. Det är enkelt att förstå att ekvationen med att laga god mat från grunden med hungriga barn som ivrigt väntar inte går ihop. Matkassarna är väl planerade och beräknade både tid- och näringsmässigt med bra råvaror. Förutom tiden som man sparar i köket så slipper man dessutom att åka till affären – en välkommen bonus.

Matkomfort

Grundläggaren av Matkomfort är själv kock och ville äta god vällagad hemma också, han insåg dilemmat och startade företaget. Innehållet i deras kassar eller rättare sagt lådor består av menyer som går snabbt att laga, där redan såser och buljonger som följer med är som hemlagade. Kvar av matlagningen är det allra sista baserat på väl utvalda råvaror.

Linas matkasse

I denna kassen finns goda middagar som du ställer på bordet inom bara 15 minuter! Bra mat, rekordsnabbt! Med smarta knep och bra råvaror blir det vällagade middagar med både nya och väl bekanta smaker.

Middagsfrid

Med Snabba kassen får du måltider med  varierande middagar som du lagar och ställer på bordet inom nolltid.

10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Snabblagad mat
Upp till 1549 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder