Sommarkassen

Bara namnet, Sommarkassen, känns festligt och man blir fylld av förväntningar som inför att gå på en bjudning och bli serverad god somrig mat.

Sommaren är möjligheternas tid med långa ljusa och ljumna kvällar som gör att vi vill vara ute så mycket som möjligt. Även när det gäller matlagning. Nu finns det dessutom stor tillgång på fina råvaror, både i affärer och kanske även i egna köksodlingar. Det är nu grönsaker och bär smakar som allra bäst och man måste verkligen passa på att njuta.

Men kruxet är att se till att variera sin meny och komponera ihop nya fräscha rätter av alla goda ingredienser. Det ska fortsatt till tid för planering och inköp.

Det finns smarta genvägar och lösningar på det också. När proffs i köken får sätta samman menyer och sedan låta de fina varorna komma direkt hem till din dörr kan se ut så här med Sommarkassen från Middagsfrid;

En matkasse fylld fina ingredienser

En kasse full med fina råvaror och rätter som kan varieras för enskilda måltider eller laga alla rätter som en buffé för 8 personer.

Sommarkassen
Fräscha ingredienser för spännande rätter med ekologiska produkter så långt det går.

Sommarkassen – trerätters meny

Sommarkassen
Bulgursallad med betor och getost – det blev en med quinoa (glutenfri) och en med bulgur.

En fräsch god vegetarisk sallad som kan lagas som en lunch om man inte väljer att laga allt tillsammans. Rikligt, smakrikt och supergott!

Sommarkassen
De goda marockanska biffarna på grillen. Enklast att hantera dem i halster, tycker jag.
Sommarkassen
Gott grillat – Marockanska biffar med gräslökslabneh. Det här är mat man blir glad av och jag älskar plåtmat.

Man behöver inte konstra till saker utan viktigast är ju att umgås och prioritera sommarens alla möjligheter och livets goda. Som för min del bl.a. innefattar god mat i gott sällskap och så mycket uteliv som möjligt. Nja, inte nattsudd då, utan snarare trädgårdshäng. Laga potatisen på plåten och blanda sedan med salladen och servera med biffarna. Njut!

Pricken över i efter en god måltid – en perfekt avslutning

Sommarkassen
Citronkladdkaka – himmelskt god! Fräsch, syrlig och en perfekt efterrätt med grädde och jordgubbar.

Vare sig du vill fixa en liten bjudning eller ta sommarlov från att planera och gå och handla är Sommarkassen från Middagsfrid ett riktigt gott alternativ med rätter som passar fint att bjuda på också.

Vill du kika och bli inspirerad av de goda recepten från Sommarkassen kan du klicka på bilderna.

Glad Sommar!

Läs mer om Middagsfrid
Middagsfrid's hemsida
middagsfrid.se
[email protected]
08-55117118

Rabattkod: GODAREVANOR

50% rabatt på första kassen och 20% på de andra två

10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Sommarkassen
Upp till 1549 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder