Matkasse Gävle

I Sveriges nästa största stad har du mängder av valmöjligheter när du ska beställa matkasse. Vill du ha nya, internationella rätter varje vecka? Är det viktigt för dig att beställa från en miljömedveten leverantör? Föredrar du att få hem färdiglagad mat så att du slipper laga själv? Oavsett vad du har för preferenser kan du hitta det du söker bland de matkasse-leverantörer som finns i Göteborg idag.

Vilken matkasse som är bäst beror självklart på vad du föredrar, men det är bra att veta lite om alla olika alternativ innan du väljer. Här kan du läsa lite om varje matkasse och själv jämföra valen innan du testar. Vi listar alla tillgängliga alternativ och svarar några av de vanligaste frågorna som rör matkassar i Göteborg.

Matkasse Gävle
Matkasse Gävle

Uppe i Gästrikland hittar vi som residensstad Gävle som med sina dryga 74,000 invånare idag kan skryta med att vara Sveriges 14:e största stad. I kommunen går det att hitta ytterligare 30,000 invånare vilket gör själva Gävleregionen till Norrlands största A-region med hela 186,000 invånare.

Gävle stad grundades under 1400-talet och fungerade till en början som en centralort för bygdens fiske – något som under lång tid låg på kungligt monopol hos Gävlefiskarna. Under 1700-talet stod stan i brand under flera tillfällen och bland annat var det ryssen som belägrade och brände stadens små hus och boningar under det nordiska kriget.

Vad det gäller mat så har Gävle även där en rik historia och på samma vis som förr så äts det än idag senapsgratinerad strömming, grynkaka, ”sotare” och skogsströmming på Gävles gator och torg. För den som vill prova på något lite mer exklusivt kan ett besök på en av stadens krogar, till exempel Matildas kvarterskrog eller Söders källa passa. Här bjuds det på modern svensk mat med en Gävleborgsk twist och något som faller de flesta i smaken.

Matkasse Gävle

Matkassar i Gävle

För den som inte vill gå på restaurang finns det sen även massor med alternativ för den som är hungrig. Vill man inte behöva ta sig ner på Ica kan leveranser av matvaror ske och i annat fall så finns det en mängd med alternativ för matkassar.

Ta en titt bland de tillgängliga erbjudandena – kolla in vår receptsamling – och se vad du får för olika alternativ på menyer hos bland annat Simple Feast och Hello Fresh!

Hur många butiker levererar matkasse till Gävle?

Letar du efter en matkasse för hemkörning i Gävle så behöver du inte leta länge. Staden erbjuder för närvarande hela 6 olika alternativ för den som är ute efter något bekvämt. Se vilka erbjudanden och rabatter som erbjuds och kolla in de olika menyerna.

Går det att välja leveranstid?

Generellt sätt så levererar de olika tjänsterna på specifika dagar men beroende på exakt adress – samt vilken tjänst som valts – så erbjuds det i vissa specifika fall möjligheten att välja leveransdag från en lista.

Mer om matkassar Sverige

10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Matkasse Gävle
Upp till 1549 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder