Matkasse Kristianstad

I Sveriges nästa största stad har du mängder av valmöjligheter när du ska beställa matkasse. Vill du ha nya, internationella rätter varje vecka? Är det viktigt för dig att beställa från en miljömedveten leverantör? Föredrar du att få hem färdiglagad mat så att du slipper laga själv? Oavsett vad du har för preferenser kan du hitta det du söker bland de matkasse-leverantörer som finns i Göteborg idag.

Vilken matkasse som är bäst beror självklart på vad du föredrar, men det är bra att veta lite om alla olika alternativ innan du väljer. Här kan du läsa lite om varje matkasse och själv jämföra valen innan du testar. Vi listar alla tillgängliga alternativ och svarar några av de vanligaste frågorna som rör matkassar i Göteborg.

Matkasse Kristianstad
Matkasse Kristianstad

På Sveriges sydostligaste kust hittar vi i den ”skånska skärgården” Kristianstad. Med Sveriges lägsta punkt (2,41 m under havsytan) grundades Kristianstad 1614 och har sedan dess blivit skånes fjärde största tätort med sina dryga 41,000 invånare. Kristianstad var tidigare residensstad i vad som brukade kallas för Kristianstads län, men grupperades sedan tillsammans med övriga i det som 1996 blev Skåne län.

Kristianstad tog sitt namn från den gamle danske kungen Kristian IV som grundade staden efter det tvååriga Kalmarkriget, då närliggande Vä brändes till marken under slutfaserna av striderna. Staden togs sedan om hand av det danska kungariket i ytterligare 40 år innan Kristianstad lämnades tillbaka till Sverige – tillsammans med resterande Skåne – i och med freden i Roskilde, 1658.

För den som vill ta del av stadens anrika historia finns det dock gott om fantastiska möjligheter för detta. Besök den gamle Norreport, teatern i Tivoliparken, eller varför inte den Heliga Trefaldighetskyrkan och upptäck Kristianstads gamla anor genom dess historiska passager och gångar.

En annan populär destination för den som vill upptäcka mer om Kristianstad är Naturum Vattenrike som du finner i nära anslutning till stadens centrum. Här får du besöka det biosfärsområde som finns i Kristianstads vattenrike och ta del av nya upplevelser med djur och natur – samt en liten fika i solen som socker på kakan!

Är du lite hungrigare än kanelbulle och kaffe så finns det sen alltid möjligheten att upptäcka Kristiansstads mat och kultur. Med en snabb titt på utbudet kan vi se att det kommer finnas något för alla – oavsett om du är sugen på pasta, pizza – eller varför inte fläsk med svål? Ta en tripp ner för Nya Boulevarden, se på ljusen längs gatorna i ”Lilla Paris” och se vad kvällen har att erbjuda! 

Matkasse Kristianstad

Matkassar i Kristianstad

Den som letar efter ett matkassealternativ behöver inte stå och vänta på trappen speciellt länge i Kristianstad. Är du en köksglad hemmafixare så finns de nämligen en hel uppsjö med tjänster som erbjuder matleveranser direkt hem till dörren för dig och din familj. Bland annat finner du till exempel populära Årstiderna som hjälper dig med några fler dietkrav att sy ihop vardagsmiddagarna – eller varför inte ta en chans på GI-boxen och se hur länge du klarar dig utan pasta?

Behöver du hemkörning av din veckohandel men föredrar att jobba efter den egna receptboken (eller varför inte vår!) kan lokala butiker så som ICA se till att förmedla matvarorna men är du samtidigt ute efter något nytt och känner dig lite äventyrlig – ja, då kan du ge dig på de något mer utmanade kassarna från Simple Feast eller Marley Spoon.

Hur många butiker levererar matkasse till Kristianstad?

I skrivande stund finns det 8 olika leverantörer av matkassar att välja mellan i Kristianstad. Se våra erbjudanden och ta del av unika rabatter!

Går det att välja leveranstid?

Generellt sätt så levererar de olika tjänsterna på specifika dagar men beroende på exakt adress – samt vilken tjänst som valts – så erbjuds det i vissa specifika fall möjligheten att välja leveransdag från en lista.

Mer om matkassar Sverige

10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Matkasse Kristianstad
Upp till 1549 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder