Matkasse Lund

I Sveriges nästa största stad har du mängder av valmöjligheter när du ska beställa matkasse. Vill du ha nya, internationella rätter varje vecka? Är det viktigt för dig att beställa från en miljömedveten leverantör? Föredrar du att få hem färdiglagad mat så att du slipper laga själv? Oavsett vad du har för preferenser kan du hitta det du söker bland de matkasse-leverantörer som finns i Göteborg idag.

Vilken matkasse som är bäst beror självklart på vad du föredrar, men det är bra att veta lite om alla olika alternativ innan du väljer. Här kan du läsa lite om varje matkasse och själv jämföra valen innan du testar. Vi listar alla tillgängliga alternativ och svarar några av de vanligaste frågorna som rör matkassar i Göteborg.

Matkasse Lund
Matkasse Lund

Strax norr om Malmö, nere på Skånes vida slätter, hittar vi Lund. Som Sveriges 12:e största tätort och Skånes 3:e har Lund i den moderna tiden samlat ihop hela 94,000 invånare i staden och ytterligare 30,000 i kommunen.

Lund grundades runt år 990 och var under många år efter detta biskopssäte med anknytningar till ärkebiskopssätet i Canterbury. Staden var under många år under danskt styre och många gånger även en omstridd plats för de slag som utkämpades mellan Sverige och Danmark i åren framöver.

Idag är Lund främst känd som en universitetsstad och Lunds Universitet är sedan sitt grundande, år 1666, ett av de största universiteten i Norden. Hit kommer 44,000 studenter varje år för att förkovra sig i eftergymnasiala utbildningar, examens och forskningsarbeten med stöd från internationella universitet världen över.

Den som är ute efter lite mat kommer heller inte att bli besviken i Lund och staden har sedan många år ett brett utbud av både restauranger, barer och nattliv. Vare sig man är ute efter en traditionell ”Lunda melle” eller bara något gott till lunch så har Lund ett brett utbud och något som passar alla!

Matkasse Lund

Matkassar i Lund

Är man dock mer sugen på mat hemma på studentgården eller i villan finns det såklart även där en mängd olika alternativ. Många Lundabor väljer därför att prenumerera på en matkasse och få matvaror, recept och inspiration skickat hem till dörren.

Ta och kolla in vår receptsamling, se vad för gott som du kan dra ihop eller ta en titt på menyerna hos bland annat Hello Fresh och Linas Matkasse och se vad som kan komma att ställas på bordet denna veckan!

Mathem är på ett uppdrag för att bekämpa matsvinn. Det erbjuder både matleverans och färdiga matkassar som du bara behöver värma upp. Ofta ser produkterna roliga ut, eller så kan oförgängliga varor ha förestående bäst-före-datum, men allt är helt säkert och användbart. Det betyder också att kostnaden är betydligt lägre än den skulle vara om du gick till butiken. Frukterna och grönsakerna packads säkert i en minimal förpackning.

Matkomforts detaljerade instruktioner gör denna tjänst perfekt för nybörjare. Om du inte har någon aning om var du ska börja kan den här tjänsten ge dig lite kulinariskt självförtroende. Recepten innehöll påminnelser om saker som att reservera en del av en ingrediens för senare användning eller att inte rengöra en panna som skulle användas senare för att göra en sås. Varje maträtt har en svårighetsgrad. Måltiderna vi provade var utsökt. Stjärnkockar kanske tycker att recepten är lite jobbiga att läsa igenom.

Hur många butiker levererar matkasse till Lund?

Letar du efter en matkasse i Lund behöver du inte leta länge. Staden erbjuder för närvarande 13 olika alternativ för den som är ute efter något bekvämt. Se vilka erbjudanden och rabatter som erbjuds och kolla in de olika menyerna.

Går det att välja leveranstid?

Generellt sätt så levererar de olika tjänsterna på specifika dagar men beroende på exakt adress – samt vilken tjänst som valts – så erbjuds det i vissa specifika fall möjligheten att välja leveransdag från en lista.

Mer om matkassar Sverige

10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Matkasse Lund
Upp till 1549 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder