Matkasse Oskarshamn

Matkasse Oskarshamn

Bland Smålands gröna skogar hittar vi tillslut Oskarshamn, längst ut på dess ostligaste kust. Här bor det cirka 19,000 invånare på en 1,500 hektar stor yta och cirka 27,000 med postnummer 572 XX och riktnummer 0491.

Oskarshamn hette till en början Döderhultsvik och det var inte förrän orten, efter hela nio försök, beviljades stadsrättigheter av Oscar I som den tog sitt nuvarande namn. Staden utvecklades sedan över de kommande århundradena till en hamnstad med både fiske och varvsverksamhet.

Idag är fungerar Oskarshamn fortsatt som en hamnknytpunkt och färjor avgår dagligen mot både Öland och Gotland. OKG:s kärnkraftverk är även det fortsatt omstridd i debatter kring klimatet och säkerheten kring kärnkraften, något som över tid lett till att reaktor ett och två stängdes ner under 2015, respektive 2017.

För den som blir sugen på en bit mat har Oskarshamn även där mycket att erbjuda och det är inte ovanligt att se folk ute på stadens serveringar och torg. Invånarna flockas kring Stora och Lilla torget eller till och med nere vid Skeppsbron där man också bland annat hittar Nilssons konditori som 1999 utsågs till Sveriges bästa.

Matkasse Oskarshamn

Matkassar i Oskarshamn

Den som hellre lagar mat hemma blir dock inte lämnad ute i kylan i Oskarshamn. Här är det många som väljer att prenumerera på en matkasse och få matvaror, recept och inspiration skickade hem till dörren som ett alternativ till att gå på snabbköpet och bläddra i gamla receptböcker.

Börja med att kolla in vår receptsamling – se vad du är sugen på denna veckan – eller ta en titt på menyerna hos bland annat Hello Fresh och Linas Matkasse och se vad de har att erbjuda middagsbordet!

Hur många butiker levererar matkasse till Oskarshamn?

Letar du efter en matkasse i Oskarshamn behöver du inte leta länge. Staden erbjuder för närvarande 13 olika alternativ för den som är ute efter något bekvämt. Se vilka erbjudanden och rabatter som erbjuds och kolla in de olika menyerna.

Går det att välja leveranstid?

Generellt sätt så levererar de olika tjänsterna på specifika dagar men beroende på exakt adress – samt vilken tjänst som valts – så erbjuds det i vissa specifika fall möjligheten att välja leveransdag från en lista.

Mer om matkassar Sverige

10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Matkasse Oskarshamn
Upp till 1549 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder