Matkasse Östersund

I Sveriges nästa största stad har du mängder av valmöjligheter när du ska beställa matkasse. Vill du ha nya, internationella rätter varje vecka? Är det viktigt för dig att beställa från en miljömedveten leverantör? Föredrar du att få hem färdiglagad mat så att du slipper laga själv? Oavsett vad du har för preferenser kan du hitta det du söker bland de matkasse-leverantörer som finns i Göteborg idag.

Vilken matkasse som är bäst beror självklart på vad du föredrar, men det är bra att veta lite om alla olika alternativ innan du väljer. Här kan du läsa lite om varje matkasse och själv jämföra valen innan du testar. Vi listar alla tillgängliga alternativ och svarar några av de vanligaste frågorna som rör matkassar i Göteborg.

Matkasse Östersund
Matkasse Östersund

Letar du dig tillräckligt långt upp mot våra norska grannar så finner du tillslut Östersund, mitt ibland Jämtlands skogar och snötäckta berg. Här, vid Storsjöns vidöppna gap, hittar vi dryga 53,000 invånare som kallar sig själva för Östersundare och som breder ut sig på stadens 35 kvadratkilometer.

Östersund är idag den enda staden inom Sveriges nuvarande gränser som grundades på 1700-talet. År 1768 bestämde nämligen Gustav III att staden skulle anläggas då den svenska staten ville kunna kontrollera den omfattande och lönsamma handel som bedrevs av bygdens bönder och handelsmän.

Detta var dock inte väl bemött av befolkningen och trots försök från den svenska staten att centralisera handeln i Östersund var det inte många som hängde med och staden förblev därför en liten stad långt in på 1800-talet. Då fick Östersund tillslut järnväg och kunde påbörja sin industrialisering som onekligen ledde till stadens moderna historia.

Idag är det inte mycket snack om att Östersund är bygdens centralpunkt och utöver närliggande Frösön flocks folk från hela landskapet för sina dagliga arbeten och ärenden. Den som besöker Östersund som turist gör såklart många gånger det under vintern – och då för att åka skidor. Vare sig du är skidskytt eller bara vill känna dig som Gunde Svan i spåren för en eftermiddag så kan du ta dig till Östersund skidstadion och slänga på dig pjäxorna.

Efter en lång dag i spåren blir man ju sen såklart lite hungrig och då kan man ta sig ner på stan för en bit att äta – eller varför inte grilla runt Vinterparken? Annars är Jazzköket alltid populärt, precis som Lilla Saluhallen och vill man prova på något riktigt spännande kan man besöka Ecocaféet Bistro och äta veganskt och vegetarianskt.

Matkasse Östersund

Matkassar i Östersund

Är du någon som hellre spenderar middagen hemma i köket tillsammans med din familj så finns det såklart även massor med alternativ även här. Kanske drar du fram mormors gamla receptsamling och beställer hem matvaror från ICA, eller helt enkelt kollar in vår och ser ifall där finns något där som kan inspirera dig.

Ett annat alternativ som är väldigt populärt bland invånarna i Östersund är att prenumerera på en matkasse. Med detta alternativ får du möjligheten att välja ut en veckomeny för ditt hem och får sedan både recept och ingredienser hemskickade direkt till dörren. Kolla in erbjudanden på Hello Fresh, Linas Matkasse och Marley Spoon och se vad som kan få plats på veckomenyn denna veckan!

Hur många butiker levererar matkasse till Östersund?

Just nu finns det 4 olika tjänster för leverans av matkassar i Östersund och här är några av de erbjudanden som finns för dig.

Går det att välja leveranstid?

Generellt sätt så levererar de olika tjänsterna på specifika dagar men beroende på exakt adress – samt vilken tjänst som valts – så erbjuds det i vissa specifika fall möjligheten att välja leveransdag från en lista.

Mer om matkassar Sverige

10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Matkasse Östersund
Upp till 1549 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder