Matkasse Piteå

I Sveriges nästa största stad har du mängder av valmöjligheter när du ska beställa matkasse. Vill du ha nya, internationella rätter varje vecka? Är det viktigt för dig att beställa från en miljömedveten leverantör? Föredrar du att få hem färdiglagad mat så att du slipper laga själv? Oavsett vad du har för preferenser kan du hitta det du söker bland de matkasse-leverantörer som finns i Göteborg idag.

Vilken matkasse som är bäst beror självklart på vad du föredrar, men det är bra att veta lite om alla olika alternativ innan du väljer. Här kan du läsa lite om varje matkasse och själv jämföra valen innan du testar. Vi listar alla tillgängliga alternativ och svarar några av de vanligaste frågorna som rör matkassar i Göteborg.

Matkasse Piteå
Matkasse Piteå

Lång, långt uppe i vårt avlånga land, i de allra sydligaste delarna av Norrbotten, hittar vi Piteå. Med sina dryga 23,000 invånare är Piteå idag Sveriges 58:e största tätort och därmed också en av de större städerna i regionen.

Namnet Pitå kommer från Piteälven och till en början låg staden belägen vid nuvarande Öjebyn, fram till början på 1600-talet, då Olof Bure fick uppdraget att utföra stadsplaneringen i Norrland, vilket tillslut gav Piteå stadsrättigheter år 1621.

Historiskt sett en industristad, tog Piteås befolkningstillväxt fart på 1800-talet och i och med utbyggnaden av järnvägen till Älvsbyn började staden expandera allt mer för varje år. Detta gav uppskov till pappersbruket Smurfit Kappa Piteå och flera sågverk, som senare expanderade ytterligare i början av 1900-talet.

Idag är Piteå mest känt som en turist- och sommarstad och svarar därför för nästan 50% av all sommarturism i Norrland. Hit kommer folk från hela landet för att njuta av värmen längst kusten och kanske till och med lite pitepalt.

Den som vill besöka restaurang kan även välja och vraka och även om det inte är palten som hägrar finns det med största sannolik något som kan göra det, på någon av till exempel Restaurang Tages eller Ångbryggeriets serveringar.

Matkasse Piteå

Matkassar i Piteå

Vill man dock hellre äta hemma så finns det även en rad olika alternativ för den händige. Kolla in vår receptsamling och låt dig inspireras, eller se vad som finns på menyerna hos bland annat Simple Feast och Linas Matkasse och om några av deras spännande alternativ kan passa dig och din familj!

Hur många butiker levererar matkasse till Piteå?

Letar du efter en matkasse i Piteå behöver du inte leta länge. Staden erbjuder för närvarande 3 olika alternativ för den som är ute efter något bekvämt. Se vilka erbjudanden och rabatter som erbjuds och kolla in de olika menyerna.

Går det att välja leveranstid?

Generellt sätt så levererar de olika tjänsterna på specifika dagar men beroende på exakt adress – samt vilken tjänst som valts – så erbjuds det i vissa specifika fall möjligheten att välja leveransdag från en lista.

Mer om matkassar Sverige

10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Matkasse Piteå
Upp till 1549 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder